Fotball - Norsk

Gunnar88

Kamptråd Odds Ballklubb - Sogndal

Søndag 30/10

Klokken 18

Skagerak Arena / Tv2 Zebra

Jeg antar Odd stiller med følgende XI

Rossbach

Ruud Semb Hagen Våge

Berg Oldrup Nordkvelle

Zekhnini O2 Bentley

Statistikk

2014 0-0

2013 0-0

2012 0-4

2011 1-0

Odd sin statistikk hjemme mot Sogndal er helt forferdelig. Det merkelige er at lagene har vesentlig bedre statistikk borte enn hjemme mot hverandre.

Dette vil si at det er på høy tid for Odd å vinne hjemme mot Sogndal igjen. Samtlige spillere utenom Jone meldes klare til kamp. Blir spennende å se hvilken form Zekhnini er i om dagen, men regner med at han er frisk og spillesugen.

Lokalavisene melder at det er solgt mange billetter og det etter all sannsynlighet kommer over 10 000 tilskuere på årets siste hjemmekamp.

Situasjonen i Sogndal vites ikke.

1
77 svar

Situasjonen i Sogndal vites ikke.

De er i knallform, tipper 2012 skjer på nytt. ;)

1

Reprise av siste kamp på Skagerak arena ifjor? Ikke meg imot, Sogndal er ikke laget som legger seg.

En Rafik i form og spillesugen må absolutt spille, men får han rom der bak bussen? Hvor mye tørr Sogndal å bevege seg fremover? Blir nok mye balltrilling for å finne rom tror jeg.

1

Kampen fra 2012 er fortrengt. Et virkelig vondt minne. Av alle skuffelser jeg har hatt med Odd, så er den langt oppe på listen. Var en veldig positivitet før den sesongen, men det ble fort ødelagt.

Satser på 4-0 denne gangen.

1

Jøss det var litt av en statistikk! Hva er det med Sogndal egentlig? Vi har også en grusom statistikk hjemme mot dem, kanskje til og med verre enn denne.

Stao nå pao Sogndal! Få med dere poeng her :)

1

Ikke godt å si. Går man lenger tilbake i historien er statistikken like dyster. Aner ikke grunnen, men utenom RBK er det Sogndal som Odd sliter mest med.

1

S08, du skal få håpe alt du orker. Personlig håper jeg dere ryker mot Tromsø, så de ikke har kniven på strupen i siste kamp.

1

Jeg håper nesten mer på at brann avgir poeng og s08 vinner, slik at s08 har noe å spille for i siste kamp og kan gi brann kamp om poengene

1
Gunnar88 S08, du skal få håpe alt du orker. Personlig håper jeg dere ryker mot Tromsø, så de ikke har kniven på strupen i siste kamp.

dere ryker mot Tromsø

TIL hadde nettopp krisemøte og skal gjøre maks utav det de har igjen. Sarp08 har mer flyt nå og dere er gode hjemme. Men dere møter et lag som jobber hardt for å være mer offensive mentalt og som er i akutt poengnød. Slik sett er den 29. runden verre for dere enn for Odd. Sogningene har ingenting å spille for.

1
Aprilsnarr Jeg håper nesten mer på at brann avgir poeng og s08 vinner, slik at s08 har noe å spille for i siste kamp og kan gi brann kamp om poengene

Det er jo et godt poeng det, siden det vil være vanskelig å slå TIL på Alfheim uansett. Et TIL med tre poeng fra Sarpsborg i sekken kan klare ny kontrakt med uavgjort mot Odd og kan være vanskeligere å spille mot. Et desperat TIL med 30 poeng forut for Oddkampen, MÅ angripe, ergo blir det rom bakover for dem på banen, noe Odd har vært bedre tjent med før. Dette forutsetter at Odd har tatt tre poeng i forrige runde når lagene møtes til dyst på Alfheim.

1

Fagermo melder om disse 11 fra start:

Rossbach

Ruud-Hagen-Semb Berge-Våge

Berg-Oldrup-Kvelle

Bentley-Occean-Rafik

Riski var også aktuell fra start, men har vært sjuk de siste dagene, og sitter derfor på benken.

1

Elsker at Rafik er tilbake. Spent på hva han kan utrette. Det viktigste er uansett at han ikke blir skadet igjen.

2
Laster...