Fotball - Norsk

Fyllyfugl

Godsets fall

Hva har skjedd? I fjor på dette tidspunktet var Godset Norges beste laget, nå er drammenserne i fritt fall og holder OBOS-nivå.

De har nå vært i toppen av norsk fotball siden 2012 og fostret noen av landets største talenter, men synes ikke den nåværende troppen ser nevneverdig spennende ut får årene fremover.

Er Strømsgodsets storhetstid i norsk fotball over for denne gang?

1
26 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Godsets storhetstid er definitivt over. Lenge til de finner tilbake til toppnivået. Blir en middelhavsfarer i mange år framover, som Viking.

1

Slapp av! Med Skullerud på plass i Drammen, er dere norges beste fotballag på denne tiden neste år!

1

Er Strømsgodsets storhetstid i norsk fotball over for denne gang?

Kommer nok raskt tilbake igjen hvis de gjør ting riktig. Tippeligaen er såpass dårlig og ustabil. Noen gode spillerkjøp, klare å holde på de beste spillerne og litt stabilitet på trenersiden så blir det medalje innen 2 år.

1

Tror hovedårsakene har vært nevnt her. Kontinuitet er selvfølgelig viktig, og ikke minst, det omtrent alle sliter med i norsk fotball. Å følge opp en god prestasjon når spillere blir solgt. Molde klarte det i noen år, i all hovedsak fordi profilene valgte å bli fremfor å takke ja til det første som dukket opp fra utlandet. Når mange til slutt dro så raknet det.

Hvor mange norske gullvinnere har ikke opplevd dette? Dog har jeg ikke noe godt svar på hvorfor det tydeligvis kun er Rosenborg som evner å erstatte spillere. Der andre klubber rakner så klarer RBK å hente inn erstattere som i det minste gjør en dårlig sesong til en sesong hvor det blir medalje.

1
NuckChorris Tror hovedårsakene har vært nevnt her. Kontinuitet er selvfølgelig viktig, og ikke minst, det omtrent alle sliter med i norsk fotball. Å følge opp en god prestasjon når spillere bl...

Dog har jeg ikke noe godt svar på hvorfor det tydeligvis kun er Rosenborg som evner å erstatte spillere. Der andre klubber rakner så klarer RBK å hente inn erstattere som i det minste gjør en dårlig sesong til en sesong hvor det blir medalje.

Har du ikke? Really?

Penger min venn, penger.

1

Akillesen denne sesongen har helt klart vært en midtbane som totalt ikke fungerer. Abu/Nana/Junior høres bra ut på papiret, men i praksis har det fungert svært dårlig. Når du legger til en PVM som er skada halve sesongen og en Ovenstad som aldri ser ut til å slå igjennom blir det tynt.

Fossum er dypt savnet:(

1

I fjor på dette tidspunktet var Godset Norges beste laget

Hehe, right.

Det som skjedde var at de tok gull, for så å miste de beste spillerne sine og siden den gang har det gått sakte men sikkert nedover. Å miste Deila hjalp heller ikke akkurat.

1

Jeg vil ikke kalle det noe fall. Godset blir med i toppen neste år. Men uansett er det en solid smell å tape hjemme mot Kongsvinger, slett ikke pent.

1

Rent lagmessig har prestasjonene i år vært helt forferdelige fra første kamp.

For å si det kort og brutalt så er det kun en håndfull enkeltmannsprestasjoner fra driblefanter som Tokmac & Keita på vårsesongen som holder oss unna nedrykksstrid denne høsten.

Trøsten er at med unntak av midtbanen, så ser stallen ålreit ut. Dermed kan 2017 bli alt fra medaljekamp til nedrykk avhengig av hva som skjer med spillerlogistikken i vinter.

Uten reelle forsterkninger/endringer i midtbanen vår frykter jeg det sistnevnte...

1
Dimmi Rent lagmessig har prestasjonene i år vært helt forferdelige fra første kamp. For å si det kort og brutalt så er det kun en håndfull enkeltmannsprestasjoner fra driblefanter som To...

Det er på ingen måte en stor skam å tape i en cupsemifinale, mot et av de bedre lagene i OBOS, som pr nå holder samme nivå som bunnen i TL, som kom og spilte på Marienlyst, uten noe som helst å tape. Det som skjedde med Godset igår, kunne også ha skjedd med Brann, Odd og andre lag i toppen.

2

Jeg håper vi blir en middelhavsfarer de neste sesongene, frykter at vi blir ett heislag igjen, det laget har vist i år har i alle fall ikke fått meg til å kjenne på at vi skal være med å kjempe i toppen igjen de første sesongene.

1
Dimmi Hadde det bare vært denne ene kampen, så... Men, det er dessverre slik vi har sett ut i stadig økende grad i lang, lang tid nå.

Men, det er dessverre slik vi har sett ut i stadig økende grad i lang, lang tid nå.

Ja. Første 30. min i går var vi det beste laget i Norge, Kongsvinger hadde ikke ballen. Så går tempoet ned og Kongsvinger slippes inn i kampen. Da går det som det går og til slutt taper SIF. Akkurat som SIF på nittitallet.

Som den lokale legende Karlsen sa det, det mangler en type med hår på kassa som kan holde tempo oppe og ta tak i kampen når det gjelder.

1
travern [sitat…] Ja. Første 30. min i går var vi det beste laget i Norge, Kongsvinger hadde ikke ballen. Så går tempoet ned og Kongsvinger slippes inn i kampen. Da går det som det går og t...

Ja. Første 30. min i går var vi det beste laget i Norge

Nei, og nei.

Vi hadde presset de første 15 min, ikke de første 30.

Og vi var langt i fra "det beste laget i Norge"

Mye ballinnehav, ja. Men sluttprodukt, trøkk i boks, gjennombruddspasninger/innlegg, er og har vært sørgelig fraværende i hele år.

1

Vi kan vel fort "ta en RBK" ja, være dominerende i TL noen år før det blir noen sesongen uten suksess.

Den dårlige sesongen i år er med vilje, for å kunne bygge lag inn mot neste sesong uten salg.

1

Lignende innlegg

Laster...