Fotball - Norsk

Speedymee

Kamptråd Strømsgodset - Rosenborg

Strømsgodset - Rosenborg

TV 2 Sport Premium 3 og TV 2 Sumo

Marienlyst stadion søndag 30 oktober kl 18:00

Dommer: Trygve Kjensli, Nesodden IF

Assistentdommere: Ivar Michael Jahr, Raufoss Fotball Chriss Bjorøy, IL Bjarg

4. dommer: Espen Eskås, Bækkelagets SK

Innbyrdes oppgjør · Lagene har møtt hverandre 55 ganger i øverste divisjon siden 1963. Rosenborg har vunnet 31 kamper, Strømsgodset 12, mens 12 møter har endt uavgjort. · I Drammen har Godset 11 seirer mot Rosenborgs 10. Seks oppgjør har endt uavgjort. · Rosenborg har ikke vunnet noen av sine seks siste seriekamper på Marienlyst, siden 1-0 i juli 2009. De tre siste oppgjørene mellom lagene i Drammen har endt uavgjort. · Rosenborg har scoret i sine 15 siste bortekamper mot Strømsgodset i Drammen, siden Godset vant 3-0 i oktober 1991. · Tilsvarende oppgjør forrige sesong endte 3-3 den 25.oktober. Marcus Pedersen (15’ og 37’) og Bismark Adjei Boateng (22’) scoret for Godset, mens Anders Konradsen (8’ og 50’) og Yann-Erik De Lanlay (59’) nettet for Rosenborg. · Rosenborg vant 1-0 i den omvendte kampen denne sesongen, 19.mars. Christian Gytkjær (15’) scoret kampens eneste mål. · Kampens dommer, Trygve Kjensli, har det laveste kortsnittet av alle dommerne i TL med 2,1 gule kort i snitt pr.kamp. · Kjensli har dømt seks straffespark denne sesongen, flest i TL sammen med Edvartsen og Hafsås. Fem av seks straffer har blitt tildelt kampens hjemmelag. · Rosenborg har ikke slått Strømsgodset i begge kampene i en TL-sesong siden 2009.

Strømsgodset TF · Strømsgodset har ikke vunnet på sine fem siste hjemmekamper i Tl, siden 1-0 mot Tromsø den 17. juli. · Marcus Pedersen har scoret 48 mål i Tippeligaen. Pedersen har scoret sju av sine åtte mål i TL i år hjemme på Marienlyst. Pedersen scoret sitt første TL-mål da HamKam vant 2-1 hjemme mot RBK i 2008-sesongen. Dette var også Pedersens TL-debut. · Pedersen har scoret fire TL-mål på sine fire hjemmekamper mot Rosenborg. · Øyvind Storflor spilte 122 TL-kamper og scoret 21 mål for RBK 1999-2008. · Mohammed Abu og Marcus Pedersen (4 gule), Petter Vaagan Moen, Lars-Christopher Vilsvik, Martin Rønning Ovenstad, Marius Høibråten og Jakob Glesnes (2 gule) må stå over neste kamp ved ny advarsel.

Rosenborg BK · Rosenborg har ikke tapt på sine 13 siste bortekamper i TL, siden 0-1 mot Odd den 12.mars. · Rosenborg trenger 6 poeng på de to siste kampene i TL foran å slå Molde poengrekord i TL på 71 poeng fra 2014-sesongen. · Rosenborg har scoret i 26 av 28 TL-kamper denne sesongen. 0-1 mot Odd 12.mars og 0-0 borte mot Bodø/Glimt 2.juli er de to eneste kampene uten RBK-scoring. · Dette blir tredje år på rad i TL der det skiller mer enn 10 poeng mellom første og andre plass i TL. Siden 16-klubbserien ble innført i 2009 har det skilt mer enn 10 poeng i tre av sju sesonger hittil. · Kun én gang har RBK mistet en ledelse i år, laget har vunnet 20 av 21 kamper som de har ledet. · Christian Gytkjær har blitt byttet ut 14 ganger i TL i år. Bare Jakob Orlov (19) har gått ut i flere kamper. · Adam Larsen Kwarasey spilte 154 TL-kamper for Strømsgodset 2007-2014. · Anders Ågnes Konradsen spilte 57 TL-kamper og scoret fem mål for Strømsgodset 2011-2013. · Kåre Ingebrigtsen har 5-2-1 på sine åtte kamper mot Strømsgodset som trener i TL. · Holmar Ö. Eyjolfsson og Pål André Helland har to gule kort og må stå over neste kamp ved ny advarsel.

2
190 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

RBK troppen: 1. André Hansen 24. Adam Larsen Kwarasey

2. Jonas Svensson 4. Tore Reginiussen 5. Holmar Örn Eyjolfsson 7. Mike Jensen 8. Anders Ågnes Konradsen 9. Christian Gytkjær 10. Matthias Vilhjalmsson 14. Johan Lædre Bjørdal 15. Elba Rashani 16. Jørgen Skjelvik 18. Magnus Stamnestrø 20. Alex Gersbach 21. Fredrik Midtsjø 23. Pål André Helland 27. Mushaga Bakenga 28. Gudi

1

Der kom endelig troppen til Godset også.

Madsen & Ovenstad er ute siden sist.

Antatt lagoppstilling blir da :

Bugge

Vilsvik - Glesnes - Høibråten - Parr

Junior - Abu - Nana

Tokstad - Pedersen - Ulland Andersen

1

9 hjemmetap siste 6 sesongene, blir dette nummer 10?

Det er ikke akkurat Kongsvinger vi møter, denne tar vi. 5-1, minst. Pedersen finner plutselig ut hvordan man scorer, og Gytkjær finner tilbake til målformen fra FKH.

1

I kveld blir det avskjed med godset sin viktigste og beste signering i nyere tid, en spiller som har skrevet seg inn i klubbens historie som en ekte godset-legende. Mannen er blå, tvers gjennom. Det er synd han er trønder, men vi får "ta en DEF" og kalle han en lokal unggutt!

I kveld skal Storflor hylles.

1
thomzi I kveld blir det avskjed med godset sin viktigste og beste signering i nyere tid, en spiller som har skrevet seg inn i klubbens historie som en ekte godset-legende. Mannen er blå,...

I kveld blir det avskjed med godset sin viktigste og beste signering i nyere tid, en spiller som har skrevet seg inn i klubbens historie som en ekte godset-legende. Mannen er blå, tvers gjennom. Det er synd han er trønder, men vi får "ta en DEF" og kalle han en lokal unggutt!

Storflor??

Han er en RBK-spiller dere omtrent bare har hatt på lån der nede, etter at vi lærte han opp til hvordan fotball skal spilles!

Sort og hvit - tvers gjennom!

=)

1

Vel

Siden det er RBK og Godset som møtes, så er det vel i det minste ett håp om en felles stor avskjed fra begge klubber for en spiller som begge klubber bør kunne ønske alt det beste når han avslutter på øverste nivå

Utover det er det vel heller mørkt, og de fleste korta er spilt, for begge lag

1

Godset : Bugge - Vilsvik, Glesnes, Høibråten, Hamoud - Nana, Abu, Junior - Tokstad, Ulland Andersen, Parr.

Bare å gratulere trønderne med seieren først som sist.

1
Slettet-AMX_QA

Moro for Godset med storfint besøk. Satser på at vi endelig kan ta med tre poeng hjem fra Gamle Kunstgress. Dette er jo den ene kampen Drammen og Godset mobiliserer seg for i løpet av sesongen, så det spørs om et reservepreget RBK er nok nå som ligaen har vært avgjort i et halvår.

1
Speedymee Adam er jo forsåvidt greit nok , spilte seg jo aldri ut av laget å vi kan vise han litt mer fram før et evt salg i vinter. De resterende er jo bare vondfot, men det er vel noen sli...

Adam er jo forsåvidt greit nok , spilte seg jo aldri ut av laget å vi kan vise han litt mer fram før et evt salg i vinter.

Adam klager når han har sittet på benken i to kamper. I tillegg kommer han ikke til å spille for klubben utover denne sesongen og vi har en bedre keeper på benken. Jeg skjønner ikke poenget.

1

Jeg tror du bommer i analysen, Dewaz, Godset mobiliserte alt i forrige kamp og tapte. Tror moralen er på bånn idag og derfor blir det stortap for et de blå ikveld.

1

Skulis klart positivt innstilt.

Men å anse det som en nær selvfølge å slå RBK på eget gress?

1

Maks nonchalant der, Helland. Godset er ikke såå ræva at må ha lekestue som det der.

1

Lignende innlegg

Laster...