Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Steinar Pedersen får meg til å humre

Jeg fikk meg et lite klukk, da Pedersen hoverte mot kritikerne, etter Starts første TL-seier på over 1 år. Og nå så jeg på en +-sak i Fevennen, at Pedersen hadde vært i dommergarderoben etter kampen mot Brann og kalt dommeren for feig. (mest sannsynlig i anledning situasjonen som OVERHODET ikke var straffe, i første omgang med Demidov, der Demi klarer ballen i en innrusende Startspiss, som treffer Vadims bein rett etterpå)

Hva er det med denne komiske mannen? Han og laget har opptrådt som klovner i hele 2016, flere har lurt på hva klubben i det hele tatt har å gjøre i TL og så klarer han å legge for dagen et engasjement, der laget hans til slutt tapte ærlig og redelig, etter å ha gitt Brann god kamp. Så presterer Pedersen, en trener for et lag med latterlige 16 poeng på 29 kamper, å legge skylden på dommeren for at de taper kampen?

Nei Startfans, jeg håper for deres del at Pedersen opptrer litt mer ydmykt og har mer gangsyn når han går igang med jobben i neste års OBOS.

1
6 svar

6 svar

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

Windsor

Så presterer Pedersen, en trener for et lag med latterlige 16 poeng på 29 kamper, å legge skylden på dommeren for at de taper kampen?

Jeg kan ikke se at han legger skylda for tapet på dommeren selv om han var uenig i en avgjørelse.

Og at han ikke gir faen selv om sesongen ender med direkte nedrykk er positivt karaktertrekk.

1

HarryH

Steinar Pedersen viser at han er en ærekjær mann med et genuint engasjement, selv når alt ser svart ut og andre bare hadde gitt faen.

Han får tommelen opp fra meg.

1

Fygaren

Han kalte dommeren for feig. Grusom forbrytelse dette. Bør skytes ved daggry.

1

Hepp1971

Ingen forbrytelse, men mer "hvordan og hvorfor gidder han?". Sesongen er over for lenge siden, Start rykker ned med en pinlig lav poengsum, det er ikke fraværet av røde kort på motstanderlaget som er årsaken til Starts endelikt. Det absoultt eneste som undrer meg etter gårsdagens kamp, er hvorfor ikke flere Startspillere fikk gule kort, etter forseelser som var like grove som Braatens.

1

Spelaren

Det var Braaten-situasjonen han klagde på , han mente Daniel skulle ha vært utvist. Dommeren var lite fornøyd med besøket .

1

Hepp1971

Det første gule, var ikke gult, det tror jeg dommeren muligens skjønte i etterkant, situasjonen nummer to var gult, men det var nok en type kompensasjon. Uansett helt latterlig av Pedersen å henge seg opp i den enkeltsituasjonen. Pedersen AKA Don Quijote....

1

Lignende temaer

Bilde

Fotball - Premier League

Fotball - Premier League

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

Fotball - Spill

Fotball - Spill

Bilde

Viking FK

Diskusjon om Viking FK

Bilde

Liverpool Football Club

Forum for the true reds - YNWA

Laster...