Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Kamptråd: Rosenborg - Bodø/Glimt

06.11.2016

Lerkendal Stadion 18:00

TV2

Faen.

1
198 svar

198 svar

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å svare på dette innlegget!

Gå til innlogging

qbah

Passer bedre med et farmerlag i OBOS. Lettere å låne bort spillere dit da :-)

2

Eksberten

Dere har jo Ranhjem og Levanger der fra før...

1

Thpe

Dere har Pål Andre Helland. Kan ikke bli verre qbah

2

engafever

Og der flytter Glimt inn i Obos

2

Jack_Daniels

Kom igjen Rosenborg, sett spikeren i kista til de stygge Bodøværingene!

2

sambasamba

Så lenge Glimt ikke vinner så går ikke dette

Ett mål til for Stabæk så er det gjort

1

Speedymee

Dommer:

Tommy Skjerven, Kaupanger IL

Assistentdommere: Chriss Bjorøy, IL Bjarg Harald Strand, Midtbygdens IL

4. dommer: Mads Følstad Skarsem, Charlottenlund SK

Innbyrdes oppgjør · Lagene har møtt hverandre 41 ganger i øverste divisjon. Rosenborg har vunnet 29 ganger, mens Bodø/Glimt har kun fire seirer. Åtte møter har endt uavgjort. · På Lerkendal har RBK vunnet 15 av 20 seriemøter mellom lagene. Glimt har tatt poeng fem ganger på 40 år, tre uavgjorte og to seirer. Seierene kom i 1977 og 2008 med 3-1. · Etter 10 strake RBK-seirer hjemme mot Glimt fra 1996-2005, så har gjestene nå tatt poeng i to av de siste fire møtene i Trondheim. · Bodø/Glimt har ikke holdt nullen i noen av de 20 seriemøtene mellom lagene på Lerkendal. · Bodø/Glimt har ikke tapt noen av sine tre siste TL-kamper mot Rosenborg, siden RBK vant 3-1 hjemme i september 2014. · Tilsvarende oppgjør i fjor endte 1-1 den 18.oktober. Trond Olsen (55’) scoret for Bodø/Glimt, mens Alexander Søderlund (79’) nettet for RBK. · Den omvendte kampen i år endte 0-0 den 2.juli. · Lagene møttes nylig i semifinalen i NM på Lerkendal. Rosenborg vant 2-0 den 26.oktober. Fredrik Midtsjø (22’) og Jørgen Skjelvik (90’) scoret målene· Rosenborg har ikke spilt uavgjort hjemme på Lerkendal i TL siden Glimt var på besøk i fjor (1-1).

Rosenborg · Dette blir tredje år på rad i TL der det skiller mer enn 10 poeng mellom første og andre plass i TL. Siden 16-klubbserien ble innført i 2009 har det skilt mer enn 10 poeng i tre av sju sesonger hittil. · Kun én gang har RBK mistet en ledelse i år, laget har vunnet 20 av 21 kamper som de har ledet. · Rosenborg har scoret i sine 40 siste hjemmekamper i TL, ny klubbrekord. Fortsatt foran er Strømsgodsets 46 kamper med mål fra 2011-2014. · Rosenborg scorer mest i avslutningen av omgangene. Laget har 12 mål i det siste kvarteret av første omgang- og 18 mål i det siste kvarteret av kampene. Begge flest i serien. · Anders Ågnes Konradsen har spilt 34 TL-kamper og scoret 2 mål for Bodø/Glimt 2007-2010. · Johan Lædre Bjørdal spilte 19 TL-kamper og scoret ett mål for Glimt 2007-2010. · Kåre Ingebrigtsen har kun vunnet én av sine fire TL-kamper mot Bodø/Glimt som TL-trener. Ingebrigtsen har 1-2-1 på sine fire møter med Glimt som hovedtrener.

Bodø/Glimt · Glimt har sluppet inn mål i sine 34 siste bortekamper i TL, siden 1-0 mot Sogndal 10.august 2014. Dette er tidenes verste rekke i øverste divisjon. · Bodø/Glimt har 11 ulike målscorere denne sesongen i TL. Færrest i serien sammen med Brann og Odd. · Bodø/Glimt har sluppet inn 10 mål i kampens første 15 minutter denne sesongen. Det er flest i serien. · Trond Olsen spilte 65 TL-kamper og scoret 15 mål for Rosenborg 2009-2011. Olsen har scoret i sine siste tre bortekamper på Lerkendal for Bodø/Glimt. · Olsen har åtte målgivende pasninger denne sesongen, bare Koomson og Svensson med ni har flere. · Brede Moe spilte 3 TL-kamper for RBK 2013-2014. · Martin Bjørnbak er én av fem utespillere som har spilt samtlige minutter i TL i år.

2

Eksberten

Martin Bjørnbak er én av fem utespillere som har spilt samtlige minutter i TL i år.

Kan ikke være mange keepere som har spilt samtlige minutter i år? Opdal, Bugge og Rossbach har kanskje stått samtlige minutter? Muligens også Lie.

1

Speedymee

Lie har ikke stått alt, men i følge altomfotball så har vi Opdal, Bugge, Rossbach, Austbø og Dyngeland som har spilt samtlige minutter

2

HarryChinaski

· Martin Bjørnbak er én av fem utespillere som har spilt samtlige minutter i TL i år.

Om noen lurte på hvorfor Glimt er i så deep shit som de er, altså...

1

Lignende temaer

Bilde

Fotball - Premier League

Fotball - Premier League

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

Fotball - Spill

Fotball - Spill

Bilde

Viking FK

Diskusjon om Viking FK

Bilde

Liverpool Football Club

Forum for the true reds - YNWA

Laster...