Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Kamptråd Tromsø IL - Odds BK

Alfheim 6/11

30. serierunde

Tv2 Sport premium 6

Ser ikke ut som noen fra ishavsbyen ønsker en kamptråd, så jeg påtar meg oppgaven. Dette er en meget viktig kamp, spesielt for Tromsø, som kjemper for overlevelse i TL. Uansett resultat blir det en severdig medaljesermoni etter kampen. Altså et stort øyeblikk for Odd, som innkasserer sin 6 seriemedalje i klubbens historie. Enten blir det klubbens første sølvmedalje siden 50-tallet, eller første bronse siden 2014.

Statistikk.

2016: 3-2 NM

2015: 2-2

2013: 2-1

2012: 0-1

2011: 2-1

3-1-1 på de siste fem oppgjør. Tromsø er inne i en dårlig stim for tiden 0-1-4 på sine siste fem kamper, men Odd på sin side har tre strake seiere. For de av oss som frykter å komme til Alfheim i snøvær, kan ta det helt med ro. Det er meldt strålende sol hele helgen og rundt 2 kalde.

For Odd sin del regner jeg med følgende lag.

Rossbach

Ruud Semb Hagen Våge

Berg Oldrup Nordkvelle

Riski O2 Bentley

God kamp.

1
100 svar

100 svar

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

Phronesis

Takker for kampen! :) TIL gjorde en god kamp og vant fortjent. 1-0 var aldri straffe, men bortsett fra det er det lite å utsette på dommern, eller andre forhold. Hyggelig for TIL at klubben fikk fornyet kontrakt! Gratulerer med det!

2

HuiBuorre

TIL har tapt atskillige poeng på feighet i år, nå ser vi hvor tåpelig taktikken har vært i en rekke kamper. Spillerne fortjener en bedre trener enn Flovik.

2

nordfrost

Til tross for at det er siste kampen i tippeligaen, så er det ikke mulig å lese om kampene i lokalaviser:alt om deres lag er merket med +,og da får man ikke lese noen ting.

Hva er det lokalavisene innbiller seg;skal man tegne et abonnement bare for å lese om tippeligalaget deres ?

Jeg er nå sluttet å logge meg inn på disse lokalavisene, for man får ikke lese noen ting likevel,alt er merket med +.

Jeg får vite resultatet uansett,men at lokalaviser merker alle sine fotball artikler med +, viser bare hvor desperate de er etter å tjene penger; på at folk er sluttet å kjøpe aviser.

Prøv bare å logg dere inn på aviser for å lese siste nytt om fotball laget deres, og ++ er alt dere får slengt i trynet !

2

Kronidioten

Perfekt kveld!

1

Phronesis

Trist å avslutte slik..

1

Lignende temaer

Bilde

Fotball - Premier League

Fotball - Premier League

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

Fotball - Spill

Fotball - Spill

Bilde

Viking FK

Diskusjon om Viking FK

Bilde

Liverpool Football Club

Forum for the true reds - YNWA

Laster...