Nye VGD er lansert! Mer informasjon

LAN sier i følge Tv2 at hvis han får 15 millioner så vinner Brann TL neste år.

Jeg mener at det kan de fleste lag klare, utenom Molde som beviste nettopp det denne sesongen.

Hva tenker ekspertisen?

1
103 svar

103 svar

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å svare på dette innlegget!

Gå til innlogging

Fishstick

Alt er ved det samme gamle i Bergen, iallefall. Litt medgang, og vipps begynner de med gullprat. Lærer aldri. Brann må gjerne få 50 millioner for min del. Er ikke et sekund redd for at de skal være i nærheten av å true teten i Tippeligaen. 15-20 poeng bak er de i år, og selv med millioner inn tviler jeg på at de er særlig nærmere neste år. Publikum fortsetter å holde seg hjemme pga kjedelig spill, spillerne blir halv-attraktive for klubber i Danmark og Østerrike pga resultatene i år - og før vi vet ordet av det har spiralen snudd. Som vi har sett tidligere finnes det ingen grense for hvor lavt de kan synke, så blir spennende å se.

3

Tjaaah

Alt er ved det samme gamle i Bergen, iallefall. Litt medgang, og vipps begynner de med gullprat. Lærer aldri.

Hvis han oppnår det han vil med denne praten så klager ikke jeg i hvert fall. Og da tenker jeg ikke på gull neste år. Men litt satsning her i byen.

1

StueRehn

Er da ikke noe spesielt ved LANs drømmer. Dette er den årlige seansen der Bergen ramler ut i en orgie av kollektiv tungetale. Seriemestere og verdensherredømme. Det er typisk Bergen det. Sjarmernende.

3

Tjaaah

Bergen ramler ut i en orgie av kollektiv tungetale.

Eller den årlige seansen når en og annen trønder igjen mister oversikten over entall og flertall.

1

StueRehn

Njå...så søt når du er sint atte...

1

stikkpillen

RBK og Brann befinner seg nærmest i to forskjllige verdener. Det ene laget er dominerende i Norge på alle områder, det andre halter videre i rød sone, og blirfulgt ekstra med på alt en fortar seg av pampene i NFF.

At Brann skal kunne utfordre RBK under disse omstendigheter er nærmest utopi. Synes det er flott at LAN er såpass tøff i trynet og måtte han lykkes tross alt.

Ellers er det nærmest pinlig lesning når enkelte her inne hevder vi bergensere har tatt av og tror vi skal vinne gull fordi vi er nærmest RBK denne sesongen?

Kan du linke til disse som har tatt av igjen Fishstick, eller har du tatt for mye Møllers tran som du beskylder andre for å ha tatt? Om du ikke skjønner at LAN sier det han sier med et glimt i øyet så er du nok litt fforutinntatt.

Den største luftslottet i Norsk fotball noen gang er det jo en leder i RBK som har stått for. Tror klubben din skal være glad Lerkendal ikke har 40 000 sitteplasser i dag, eller?

2

qbah

Hehe, tøft å skulle ta RBK på publikumsoppmøte i år altså. Du skal ha for forsøket. Vi har ikke hatt en dritt å spille for de siste kampene i serien, ei heller i morgen, likevel drar vi opp mot 20 000 på Lerkendal mot Glimt.

Hvorda var oppmøtet nede i Bergen her under den sølvfinalen eller hva dere kalte den?

1

stikkpillen

Jeg ser det er meg du svarer qbah, men svaret er som vanlig, på feil jordet.

1

KaffeOrginal

her under den sølvfinalen eller hva dere kalte den?

Hva er dette for noe egentlig ? Har aldri hørt om det .

1

den12mann

Vi har ikke hatt en dritt å spille for de siste kampene i serien, ei heller i morgen, likevel drar vi opp mot 20 000 på Lerkendal mot Glimt.

Syns ikke dere skal hovere for mye. 12000 på semifinalen mot B/G er under pari og viser at også trønderne vet å holde seg hjemme når de ikke føler det er allverdens til anledning.

1

qbah

Det er ikke mange årene siden RBK flere år på rad haltet i rød sone økonomisk selv, helt inntil årets leder Dyrhaug tredde inn og fikk orden. Så om du mener det er to helt forskjellige verdener akkurat med det argumentet så er det nok du som er på feil jorde, mister.

1

stikkpillen

helt inntil årets leder Dyrhaug tredde inn og fikk orden. Så om du mener det er to helt forskjellige verdener akkurat med det argumentet så er det nok du som er på feil jorde, mister.

Har vel lite å si i dag.

Brann har forvaltet det de har hatt av fordeler på en elendig måte, dette er ikke til å legge skjul på.

Hvorfor kom du trekkende med tilskuertallene?

Som sagt, største luftslottet i Norsk fotball er det en RBK leder som har stått for, vet du hvem og hva jeg sikter til?

1

den12mann

helt inntil årets leder Dyrhaug tredde inn og fikk orden.

og nå skjer det samme i Brann med dagens ledere vs RBH og de andre fra noen år siden

1

Fishstick

Ellers er det nærmest pinlig lesning når enkelte her inne hevder vi bergensere har tatt av og tror vi skal vinne gull fordi vi er nærmest RBK denne sesongen? Kan du linke til disse som har tatt av igjen Fishstick, eller har du tatt for mye Møllers tran som du beskylder andre for å ha tatt?

Jeg skjønner ikke helt hva det er du snakker om. Foreslår at du tar noe beroligende og prøver igjen.

Min kommentar gikk (noe som er beyond åpenbart) på LAN sin kommentar om at de skulle knuse Rosenborg om de fikk 15 millioner. Det er bare i Bergen man kan finne på å si noe sånt etter noen måneder med medgang. Eller for å si det på en annen måte: Det er ikke tilfeldig at dette kommer fra sittende Brann-trener. Og den store komedien i det hele er jo at Brann sannsynligvis raser på tabellen neste år. Jeg skal iallefall bøye meg i støvet om dere klarer medalje også i 2017. Har null tro på det. Med eller uten 15 millioner.

1

-Joachim-

Min kommentar gikk (noe som er beyond åpenbart) på LAN sin kommentar om at de skulle knuse Rosenborg om de fikk 15 millioner. Det er bare i Bergen man kan finne på å si noe sånt etter noen måneder med medgang. Eller for å si det på en annen måte: Det er ikke tilfeldig at dette kommer fra sittende Brann-trener. Og den store komedien i det hele er jo at Brann sannsynligvis raser på tabellen neste år. Jeg skal iallefall bøye meg i støvet om dere klarer medalje også i 2017. Har null tro på det. Med eller uten 15 millioner.

Nå blir det sagt med et glimt i øyet at han skal knuse Rosenborg. Syntes det er greit med trenere (Nilsen) og spillere (Helland) som drar til litt ekstra i media. Det skaper tenning og engasjement rundt TL. Er det noe man trenger, så er det nettopp det. Engasjement.

1

stikkpillen

Jeg skjønner ikke helt hva det er du snakker om.

Nei skjønner det, du klarer jo ikke huske hva du skrev for noen timer siden, men jeg skal hjelpe deg:

"

Alt er ved det samme gamle i Bergen, iallefall. Litt medgang, og vipps begynner de med gullprat. Lærer aldri. Brann må gjerne få 50 millioner for min del. Er ikke et sekund redd for at de skal være i nærheten av å true teten i Tippeligaen. 15-20 poeng bak er de i år, og selv med millioner inn tviler jeg på at de er særlig nærmere neste år. Publikum fortsetter å holde seg hjemme pga kjedelig spill, spillerne blir halv-attraktive for klubber i Danmark og Østerrike pga resultatene i år - og før vi vet ordet av det har spiralen snudd. Som vi har sett tidligere finnes det ingen grense for hvor lavt de kan synke, så blir spennende å se."

Hvem er " DE" som du omtaler om dette kun var ment om LAN?

1

HarryH

Jeg liker Lars Arne Nilsens innstilling.

Til helvete med Janteloven.

2

StueRehn

Det gjør jeg også...men hvor kommer Janteloven inn her?

1

ComebackKid

Til helvete med Janteloven.

Jeg hører deg, Jan Thomas.

1

jorkje

Til helvete med Janteloven.

Jon Arne?

1

PapaSmurf

Hei Dag Eilev.

Du glemmer en viktig ting. Linnes, Nyland, Chima, Moi og jeg husker ikke alle vi har fått 10-30 mill for de siste årene

Men jeg forstår at det for enkelte er vanskelig å forstå at når man selger for en svær haug av penger så frigjøres det midler til å erstatte kvaliteten som forsvinner.

Klart Molde har hatt en svak sesong, men ser man på laget som startet første serierunde i fjor så er det ganske lett å forstå at denne sesongen ble tøff. 4 landslagsspillere, kapteinen og toppscoreren vår forsvant ut døra fra sommeren 2015 og 12 måneder frem. En hel sentrallinje var borte. En slik bygger man ikke opp igjen på 1 2 3 selv om man får 15 millioner.

Molde har penger til å kjøpe seg et nytt lag om de ønsker det, men pengene fra Røkke går i all hovedsak til bygging av infrastruktur. Penger til spillerkjøp skal finansieres av spillersalg.

Det burde Odd prøve også. Ikke bare snakke om tresifra millioner for en levende strekkskade, men heller faktisk tjene skikkelig med penger på spillersalg. Ingen blir rike av prat

Til slutt vil jeg sitere en del av et innlegg fra KurtKanon for en ukes tid siden:

La oss dytte den bondske puritanismen til helvete. Jeg husker da vi var amatør-fotball nasjon, og dit bør vi aldri komme tilbake. Cash hjelper fotballen. Tro ikke annet.

I dag er dessuten internasjonal fotball så kapitaldrevet, at den eneste måten å hevde seg på, er å bite seg fast med jevnlig deltakelse i europeiske gruppespill / eller finne snille onkler/sponsorer.

Hvorfor skal vi anse det som en skam eller et handicap, det som har løftet hundrevis av andre klubber i internasjonal fotball ut av gjørma og opp i lyset? Får da være måte på sosialdemokratisk tull. Vi må ta i bruk de virkemidlene vi har i en tøff internasjonal konkurranse om sponsorkroner, spillere, tv-interesse og oppmerksomheet. Og er det noen klubber som får hånd på cash så værsågod.

2

Gunnar88

Hei Dag Eilev.

Fuktig kveld på byen smurfen?

Hvorfor vinkler du store deler av innlegget dit mot Odd? Og hvorfor drar du inn Røkke? Tviler på at han sponser Brann med 15 mill.

Jeg driter vel i om Molde har solgt 1, 3 eller 11 spillere.

Poenget mitt, er at med 15 mill kan man virkelig skape et slagkraftig lag, det beste eksempelet er Bob Bradley, og de småpengene han hadde i Stabæk. Hadde noen gitt den mannen 15 mill, og ikke et par som han fikk, så tror jeg absolutt Stabæk kunne vunnet gull i fjor.

2

Lignende temaer

Bilde

Fotball - Premier League

Fotball - Premier League

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

Fotball - Spill

Fotball - Spill

Bilde

Viking FK

Diskusjon om Viking FK

Bilde

Liverpool Football Club

Forum for the true reds - YNWA

Laster...