Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Der var sølvet sikrer. Cirka halvannet år etter at årets trener tok over et lag på nedre halvdel i OBOS-ligaen. Det var er sterkt underpresterende Brann og å løfte dem er ingen stor prestasjon. Å løfte dem til sølvplass er derimot enormt. Her er tråden for å gi LAN sin velfortjente hyllest for den jobben han har startet på. TLs sterkeste trener taktisk, nøktern og ydmyk. Hyll hyll!

1
19 svar

19 svar

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

Corio

RBK hadde vunnet gull med en boks trøndersodd som trener - ingen stor prestasjon i det hele tatt. LAN tok et lag som lå med brukket rygg i OBOS til opprykk og sin første medalje på ni år. Dette er en av de største prestasjonene i moderne norsk fotballhistorie.

1

Samuh0lm

En egen tråd om Brann-treneren som ikke sier at han må gå?? jøss..!

Sier vel også litt om resten av TL dette her.. Strømsgodet gikk 11 seriekamper på rad uten seier, men hadde de klart å score på slutten i dag hadde de fått 4.plass og sansynligvis EL-kvalifisering.

Uansett, Imponernde jobb av Brann-treneren og en sterk kandidat til årets trener ja! Vanskelig å avgjøre om det er han eller kåre som fortjener prisen..

1

Solvgutt1

Han ga vekk sølvmedaljen sin til daglig leder Vibeke Johanessen

1

Kurtkanon2

LAN tok en sølvplass med det jeg ville klassifisert som en av de svakere stallene i tippeligaen, kombinert med at gjengen holdt OBOS-nivå bare et halvt år før tippeligasesongen 2016 startet.

En sjeldent god prestasjon. Mye større enn for eksempel Bradley i fjor, som faktisk kunne skilte med en første-ellever som hadde mye større offensiv slagkraft enn et trøtt og grått Brann-lag i 2016.

All ære til LAN. At han blir litt breial i en sådan suksess, skal han tilgis.

1

Solvgutt1

Tilgis? Den lille kommentaren om RBK skal han da ikke få annet enn skryt for?

1

quentez

Skal på ingen måte ta fra LAN æren her, men han hoppet ikke akkurat etter Wirkola. Tipper en god trener ville plassert Brann midt på tabellen i 2014.

1

Lignende temaer

Bilde

Fotball - Premier League

Fotball - Premier League

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

Fotball - Spill

Fotball - Spill

Bilde

Viking FK

Diskusjon om Viking FK

Bilde

Liverpool Football Club

Forum for the true reds - YNWA

Laster...