Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Kanskje man burde hatt trenervalg lik den amerikanske valgkampen. Alle medlemmene i klubben får stemme på kandidatene som stiller til trenervalg.

Da kan fansen skylde seg selv om de må slite med en svak trener i 4 år og resultatene går skeis.

Så spørs det om det hadde vært smart å ikke sette en grense på to perioder i sjefsstolen. Finner man den rette så får han sitte til fansen sier stopp.

Det hadde i allefall gitt en bedre forutsigbarhet og trenerne hadde fått et bra tidsperspektiv og ro til å gjennomføre sitt prosjekt.

1
8 svar

8 svar

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å svare på dette innlegget!

Gå til innlogging

zetta

Så bør man styre unna trenere som ikke vil bli gode nå, men senere, helst meget senere. De blir ikke gode nå, men heller ikke senere.

1

zetta

Jeg ønsker heller betingelser i trenerkontrakten. Oppnår man ikke visse krav blir man fristilt.

Vi trenger bedre trenerevalueringer og raskere trenerskifte når noen ikke fungerer i en klubb.

Så trenger vi en styrking av rollen som sportssjef. Han må følge nøye med på alt som skjer i og utenfor klubben, evaluere trenere, legge strategi. Han må også sørge for å videreføre det som er bra med hver trener og dermed sørge for kontinuitet.

Også rollen som assistenttrener bør oppgraderes. Det er viktig med et godt team. Ofte har en trener svakheter og trenger noen som kan komplementere ham. Her må sportssjefen være obs. Begrepet assistent bør erstattes med medtrener eller konsulent.

1

PapaSmurf

Ja, men der er det pengene som rår. Den presidenten som lover å bruke mest penger får stemmer :)

1

Eksberten

Kanskje man burde hatt trenervalg lik den amerikanske valgkampen. Alle medlemmene i klubben får stemme på kandidatene som stiller til trenervalg. Da kan fansen skylde seg selv om de må slite med en svak trener i 4 år og resultatene går skeis.

Hvis jeg har forstått det riktig, så har Spania og Portugal et system der medlemmene velger klubbpresident og det er president som ansetter og sparker trenere.

1

PapaSmurf

Njaa, det er jo noe av bakdelen ved å ha en rik eier. Makten flyttes oppover.

Det er jo sett fra et idealistisk perspektiv ikke noe positivt, men fordelen er jo at disse menneskene er dyktigere til å sette sammen et slagkraftig styre enn en gjeng forståsegpåere i koffeinrus en sen januarkveld :)

1

Lignende temaer

Bilde

Fotball - Premier League

Fotball - Premier League

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

Fotball - Spill

Fotball - Spill

Bilde

Viking FK

Diskusjon om Viking FK

Bilde

Liverpool Football Club

Forum for the true reds - YNWA

Laster...