Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Er det 28 000 sitteplasser på Ullevaal? Fordi fjorårets cupfinale var det kun 26 000 tilskuere på plass? Så NFF brukte flere millioner for å kun øke 1000 nye plasser?

1
19 svar

19 svar

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å svare på dette innlegget!

Gå til innlogging

ehall

For NFF pampene er de som legger masse penger i lommen deres, mye mer verdt enn oss supportere. Resultatet er mange ledige plasser. Cupfinalen har blitt en kamerat- og sponsorfest dessverre.

1

KaffeOrginal

Det artige dog er jo at det kryper fram en del andre festtyper som "aldri" går på hjemmekampene til finalelagene som maser om disse "sponsortypene som tar alle billettene"

Og ja RBK , Brann og en del andre har problemer til å tilby billetter til alle som vil dra . Men det at man har ett partoutkort hos noen av disse klubbene betyr jo ikke at den som er på kamp faktisk er den som reiser på finalen. Jeg har selv mange ganger tatt med kamerater på finalen. Folk som er interessert i Brann , men som ikke går på hver eneste kamp. De får bare tilgang til de billetter jeg har hatt tilgang til .

Bedre at disse får billettene synes jeg enn at de går til div sponsorer med begrenset fotballintersse , men noe særskilt krav til billetter har de jo ei .

1

laffano

Tror jeg ikke på va flere ledige plasser

1

JadeFalcon

Tilskuertallet i dag er 26912

1

Elguaje

Solgte billetter kanskje, men mange sponsorplasser som ikke har nøtt opp f.eks

1

Dimmi

sponsorplasser

Ja, det er pussig med det (ironi), men det er alltid setene midt på langsidene som står tomme på de store kampene.

1

CityKongen

Hvis det bare var landslagskamper som ble spilt der, så burde man kanskje rive et par tribuner og gjort plass til noe mer nyttig, som asylmottak eller noe i den duren.

1

KingKongHalvor

Siste utbygging i 2013/14 økte kapasiteten med 2495, men det ble også bygget en god del mer næringslokaler, så det du sier stemmer ikke.

1

Lignende temaer

Bilde

Fotball - Premier League

Fotball - Premier League

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

Fotball - Spill

Fotball - Spill

Bilde

Viking FK

Diskusjon om Viking FK

Bilde

Liverpool Football Club

Forum for the true reds - YNWA

Laster...