Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Link..

Vel, jeg trodde ikke dette kom til å skje, men den stadige survingen til Jonevret har forsuret samarbeidsklimaet til det punktet at han ikke kunne fortsette. Det toppet seg med hans uttalelser der han påstod at målet for neste sesong kun var å redde plassen.

Selv håper jeg Burchnall blir forfremmet til hovedtrener. Han kan være rett mann for klubben.

Jeg regner med at alle har de hysterisk morsomme vitsene om Teitur & co. klare, de var morsomme i 2006 og er enda morsommere nå, så kjør på.

1
111 svar

111 svar

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

MensenErnst

Kjelle er en topp mann. Et følelsesmenneske. Oppturene blir fantastiske og nedturene like så. I Molde gikk han i vranglås etter å ha blitt bortdømt i cupfinalen 2009. Gikk og malet i bakhodet på han lenge etterpå. Sendte vel brev til dommer Helgerud også så vidt jeg husker.

Selv så liker jeg veldig godt den ærlige stilen hans og skulle ønske at flere var sånn (nei, Fagermo er ikke slik).

Regner med at han tar turen hjem til Stockholm. Vel hjem, Kjell.

3

Gunnar88

I Molde gikk han i vranglås etter å ha blitt bortdømt i cupfinalen 2009. Gikk og malet i bakhodet på han lenge etterpå. Sendte vel brev til dommer Helgerud også så vidt jeg husker.

Var det ikke noe meget utenom sportslig, som gjorde at han måtte gå?

1

Fygaren

Klubben var i nedrykkstrid og de hentet Uwe Rösler. Det var ikke veldig utenomsportslig.

1

MensenErnst

Nei.

1

helvis

Regner med Burchnall som ganske bankers. Kanskje eneste som kan felle det er at Burchnall er så bankers at han sitter på litt for gode kort og at det da faller sammen i lønnsforhandlingene.

Ellers er jeg egentlig ganske positiv til en forfremmelse for Burchnall. Virker som en fin fyr og kan tydeligvis faget sitt. Og jeg er spent på hvordan Viking vil kunne se ut når Burchnall ikke bare trener men også leder laget. Tror det absolutt kan slå positivt ut.

Til slutt så slenger jeg på en takk for laget Kjelle. Du er Viking-mann du.

2

BigGeorge

Støtter Viking her. Jonevret har ikke levert og fremstår ikke som en positiv figur. At klubben vil satse mye på egenproduserte unggutter står det respekt av.

2

Wiggum

Det har vært opp og ned, men totalt sett absolutt godkjent av Jonevret. Han løftet klubben fra nedrykksstrid til medaljekamp det første året og har flere sesonger kjempet der oppe, bare for å oppleve at nøkkelspillere har blitt solgt uten at han har fått erstattet dem.

Som i år. Hadde han fått beholde Abdullahi eller fått erstattet han med en skikkelig spiss, tror jeg Viking hadde kjempet om medaljer helt inn. Det samme med Soares på stopperplass, som i flere kamper ble erstattet av Haukås.

1

leedsforalltid

Kan vel ha en mening uten den er genial. Benny sa alltid at når det kom 4 tap på rad så kom spøkelsene fram fra skapet og de er vel der fremdeles. Klart en trener ikke skal blande seg med sponsorene men det er noen som bidrar med lite penger og har stor makt. Nå logger jeg ut for siste gang her på denne siden.

2

clavin

Benny sa alltid at når det kom 4 tap på rad så kom spøkelsene fram fra skapet og de er vel der fremdeles.

Det er vesentlig forskjell på "spøkelsene" fra Bennys tid og dagens "spøkelser". Da Benny regjerte var det 70-tallskameratene som hadde stor innflytelse, og på mange måter anså seg som eiere av klubben, uten å være dette. Dagens "spøkelser" derimot ER faktisk eiere av klubben, og dette blir noe annet.

For øvrig synes jeg ikke det er helt urimelig at noen begynner å røre på seg etter fire-fem tap på rad. Hva forventer man egentlig når man er i en toppklubb?

2

Cobi

Da får vi vel benytte sjansen til å gratulere Kjellemann. Den gjennomførte, konstante og særs lite konstruktive sutringen hans om alt som er vondt og jævlig med å trene Viking har jeg, og flere med meg, sett på som et forsøk på å få fyken, og nå lykkes han altså. Ingen trener som har lyst til å være med videre går så konsekvent ut og slakter eget lags fremtid, senest ved å gå ut nå, midt i oppstarten av sesongkortsalget og si at Viking ville ha å berge plassen som mål for 2017.

Blir overrasket om det ikke er Burchnall som overtar. Ikke minst fordi det nok er det dagens økonomiske klima i Viking legger opp til. Det vil være litt rart om den voldsomme sparekniven som er kjørt de siste månedene skal samsvare med å hente en dyr trener utenfra. Jeg utelukker det ikke, de henta tross alt Ibrahim for dyre penger, hvorpå det bare gikk kort tid før mulig konkurs ble varslet, men det virker som de er konsekvente og tar det økonomiske skikkelig på alvor ute i Jåttå nå i disse dager. Burchnall har vel også et bra navn i Stavanger, sånn jeg har oppfatta det.

2

GoingKronos

senest ved å gå ut nå, midt i oppstarten av sesongkortsalget og si at Viking ville ha å berge plassen som mål for 2017.

Bør kanskje ikke si det høyt, men han har jo rett. Og om forventningene skrus for høyt så er det jo han som blir hengt, så er jo forståelig at han ville gå ut med en slik melding. Men for klubben så var det nok best å ikke være for virkelighetorientert.

1

Fygaren

Bør kanskje ikke si det høyt, men han har jo rett.

Så dårlig som resten av Tippeligaen er? Nei. Han har ikke rett. En kan ikke torpedere sitt eget lag på den måten offentlig. Viking, selv med sine problemer, skal fremdeles være mer enn gode nok til å havne på midten av tabellen.

Jonevrets arbeid i Viking står til en C for hele perioden. Ikke veldig dårlig, ikke veldig bra.

1

Lignende temaer

Bilde

Fotball - Premier League

Fotball - Premier League

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

Fotball - Spill

Fotball - Spill

Bilde

Viking FK

Diskusjon om Viking FK

Bilde

Liverpool Football Club

Forum for the true reds - YNWA

Laster...