Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Ole Gunnar Solskjær gjorde det bra i Molde med sine to assistenter Dempsey og Svartisen, samt fete Røkke-millioner. Da han skulle prøve seg alene i England ble det flopp. Så kom han tilbake til Molde og igjen floppet han uten trenervennene sine, selv om han fortsatt hadde Røkkemillioner tilgjengelig.

På egenhånd har Solskjær fremstått som en rimelig svak trener. Taktisk svak, naiv og uten evne til å snu en negativ trend. Til tross for dette nevnes han altså som en av favorittene til å bli landslagstrener. Hvordan kan en trener som uten Dempsey og Svartisen har vist seg som en godt under middels trener nyte så høy respekt i meida. Jeg syns fotballjournalistene driter seg ut med denne Solskjærhypingen. Hvorfor skal Solskjær være et bedre alternativ enn andre norske trenere som Lars Arne Nilsen og Fagermo?

2
8 svar

8 svar

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

VenstreVingen

Da han skulle prøve seg alene i England ble det flopp.

Øh, teamet hans i Cardiff var da nøyaktig det samme som i Molde - inkl. Dempsey og Hartis.

Milliardær-pengene var også langt flere.

2

Dimmi

Til tross for dette nevnes han altså som en av favorittene til å bli landslagstrener.

Det er da ingenting i mot fanklubben til Tom Nordlie som tilsynelatende tror det kun er tøffhet, disiplin og å kunne snakke rett fra levra som er kvalifikasjonskrav for en landslagstrener.

1

KnutMagnar

Har ikkje noko tru på Solskjær som landslagstrenar. Det er stor forskjell på å trena landslaget, som kun kjem saman i ny og ne. Har faktisk større trua på Rekdal enn Solskjær i ei slik rolle.

1

Zanick

Solskjær har skuffa veldig etter forventningene, som vel, strengt tatt kun var basert på at han spilte under tidenes beste manager i en årekke og visstnok var flink til å analysere kamper som innbytter.

Blir vel egentlig ikke overrasket om Solskjær gir opp trenerkarrieren innen kort tid. Blir å se som sportslig leder, NFF eller en rolle i Møre&Romsdal fotballkrets i fremtiden tipper jeg.

1

FlameWarrior

Solskjær har skuffa veldig etter forventningene, som vel, strengt tatt kun var basert på at han spilte under tidenes beste manager i en årekke og visstnok var flink til å analysere kamper som innbytter.

To seriegull og et NM under sin første periode som Molde-trener. Etter det har det kanskje ikke gått så bra, men skjønner ikke hvordan du kan si at en med disse merittene etter bare en kort trenerkarriere kan ha "skuffet veldig".

1

Zanick

Men Cardiff-fiaskoen og Molde v.2 har bevist at seriegullene kun var et blaff. Et blaff som heter Mark Dempsey.

Nå er det selvsagt lov å ha en god assistent, men Solskjær har uansett vist seg som en temmelig svak fotballtrener (selvsagt relativt sett målt mot de aller beste).

1

Solvgutt1

Ser at auto correcten har hatt det moro med navn...

1

Lignende temaer

Bilde

Fotball - Premier League

Fotball - Premier League

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

Fotball - Spill

Fotball - Spill

Bilde

Viking FK

Diskusjon om Viking FK

Bilde

Liverpool Football Club

Forum for the true reds - YNWA

Laster...