Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Har signert en to-års kontrakt.

Trygt og fornuftig valg.

2
43 svar

43 svar

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å svare på dette innlegget!

Gå til innlogging

lsklars

Er egentlig Arne sin spillestil så gammeldags som mange vil ha det til? Er det negativt å ligge kompakt med stram defensiv struktur i 4-4-2 på bortebane, med aggresivt press, hurtig gjenvinning med raske overganger i lengderetning ala det vi så i Bergen? For meg fremstår ikke det som så fryktelig gammeldags og utdatert. Synes også vi spilte til tider underholdende mot Enga (scoring 1-0) og ikke minst 2.omgang hjemme mot Molde. Jeg tar slik fotball 10/10 ganger enn sneglefotball og possesion-basert fotball som man sovner av. Tror det er vel tidlig å konkludere med Arne sin spillestil etter bare kun seks kamper.

3

-Joachim-

Er egentlig Arne sin spillestil så gammeldags som mange vil ha det til? Er det negativt å ligge kompakt med stram defensiv struktur i 4-4-2 på bortebane, med aggresivt press, hurtig gjenvinning med raske overganger i lengderetning ala det vi så i Bergen?

Den er definitivt ikke så utdatert som mange vil ha det til. United under Ferguson spilte slik i tøffere bortekamper de siste årene, Atletico Madrid har suksess med noe av det samme, Leicester vant ligaen osv osv.

2

GiPazzini_85

Er egentlig Arne sin spillestil så gammeldags som mange vil ha det til?

Den kan godt hende, men innen internasjonal fotball de siste årene så ser det i alle fall ut til at "gammeldags" spillestil fungerer meget bra.

2

trøndergutten

Smart valg. Da rykker dere iallfall ikke ned.

2

lsklars

Men det vi ikke fikk svaret på er hva ambisjonene til LSK er under Arne.

1

deleted287273

LSK vil komme høyere på tabellen enn i fjor under Erlandsen. Jeg tror LSK har gjort et scoop og vil kjempe om Top 4 neste år.

2

Fygaren

Pugachev: Søtt, men Viking er såvidt meg bekjent ikke temaet her. Arne Erlandsen er.

2

Pugachev

Paradokset var at under Drillo så kom det opp spillere som Lars Bohinen, Erik Mykland, Tommy Svindal Larsen (selv om han aldri ble noen hit på landslaget) og Ståle Solbakken. Ørjan Berg og Jan Derek Sørensen var også gode spillere. Nå får vi hverken fugl eller fisk.

1

deleted287273

Paradokset var at under Drillo så kom det opp spillere som Lars Bohinen, Erik Mykland, Tommy Svindal Larsen (selv om han aldri ble noen hit på landslaget) og Ståle Solbakken.

Drillo var ekstremt god til å dyrke de komplementære ferdighetene. Flere av spillerne fra den epoken spilte bedre på landslaget enn på klubblaget.

1

Lignende temaer

Bilde

Fotball - Premier League

Fotball - Premier League

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

Fotball - Spill

Fotball - Spill

Bilde

Viking FK

Diskusjon om Viking FK

Bilde

Liverpool Football Club

Forum for the true reds - YNWA

Laster...