Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Hvem vil ha Larsen Kwarasey?

Avslutter sutresesongen med å sutre seg gjennom Cup-finalen. Middelmådig ferdigheter. Gis bort til kroner 5.

1
61 svar

61 svar

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å svare på dette innlegget!

Gå til innlogging

Floflofloflo

Både Godset avd. Drammen og Godset avd. Oslo er nok interessert.

8

Champions07

Jeg synes Østbø er god.

Eg tykkjer Austbø er betre.

5

Everenga

Da Kwarasay uttalte "alla andre steder enn her" sto han vel paa Ullevaal, Enga er derfor utelukket som neste arbeidsgiver :P

1

caliblue

Det er vel så enkelt at Kwarasay og Rosenborg var en god match i sommer.

Kwarasays situasjon i Portland var uholdbar. Ikke nødvendigvis pga det sportslige, men det at han tjente veldig mye bedre enn klubbens andre keeperalternativer. Ved å kvitte seg med Kwarasay frigjorde de penger i forhold til lønnstaket og kunne forsterke laget i andre posisjoner.

Reservelagsfotball på andre siden av jorden er ikke noe godt utstillingsvindu for en keeper som trenger å finne seg ny klubb. Det er heller ikke forenlig med landslagsspill.

Når Hansen da skader seg i forkant av Rosenborgs viktigste kamper denne sesongen var en Kwarasay-overgang noe som gagnet alle parter. Rosenborg, Kwarasay selv og ikke minst Portland. Inn som vikar og alternativ om Hansen stikker, hvis ikke var nok planen hele veien at han skulle finne seg ny klubb ved sesongslutt.

Han fikk vel ikke vist seg frem så mye som han skulle ønske og han tapte keeperkampen mot en Hansen som ser ut til å bli. Han må igjen flytte på seg om han skal ha stå fast. Sannsynligvis må han også ned i lønn. Skal han da liksom gå rundt og stråle og være fornøyd med tingenes tilstand?

1

Dimmi

Skal han da liksom gå rundt og stråle og være fornøyd med tingenes tilstand?

Nei, i Adams situasjon nå er det nok bare å fortsette å sutre som en bortskjemt 5-åring som er det eneste fornuftige valget.

Hildrande du. Jeg syntes det var ille nok med hvordan Høiland har klaget over for lite spilletid i Godset i år, men Adam tar Sutreprisen 2016 med god margin her.

2

Kurtkanon2

Skal han da liksom gå rundt og stråle og være fornøyd med tingenes tilstand?

Han skal holde klaffen, trene knallhardt, forholde seg til avtalt kontrakt, og forsøke å spille seg inn på laget.

Når han har gjort det i minst ett år, har han opparbeidet seg rett til å ydmykt banke på døra til Stig Inge og be pent om en overgang.

Comprende?

2

trøndergutten

Skal han da liksom gå rundt og stråle og være fornøyd med tingenes tilstand?

Selvfølgelig skal han ikke være fornøyd med tingenes tilstand. Han er en god keeper, alt for god til å sitte på benken i TL. Jeg forstår at han ønsker seg bort når situasjonen er som den er, men det er to ting jeg ikke forstår:

1. Hvorfor dro han til oss i første omgang? Jeg begynner å tro at det er en sannhet i teorien til Fishstick. Han visste ikke hvor god Hansen er og derfor trodde han at han kunne danke han ut.

2. Hvorfor åpenlyst sutre om det i offentligheten? Dette kan man ta opp innad på Brakka. Det er dette punktet de fleste reagerer på.

1

Folkflesk

2. Hvorfor åpenlyst sutre om det i offentligheten? Dette kan man ta opp innad på Brakka. Det er dette punktet de fleste reagerer på.

Ja, det er også uheldig at en spiller over tid tar ut sine frustrasjoner offentlig. Tror det kan være ødeleggende for flere enn den spilleren som gjør det. Derfor bør Kwarasay losses av hvis han ikke lover at han skal kjempe om førstelagsplassen på banen/treningsfeltet og ikke i pressen.

Også et dårlig signal til medspillerne at han ikke ville feire cup-gullet. Man bør skjønne at man har en rolle i stallen - også når man er ute av førsteelleveren.

1

Catepillar

Det er bare ett sted som passer for Kwarasay: Vålerenga.

Der kan han stå med geipen sin resten av karrieren. Det siste året på GamleGress var en selsom opplevelse. Ingen gnist, kun surmuling. Han skal IKKE tilbake.

En liten "sydentur" senere og noen uker i Trondheim bringer geipen frem på nytt.

Dette venter på deg, Adam:

Flott stadion, super trener, knallstø økonomi, overfylte tribuner, klassefotball Norge aldri har sett maken til, sponsorinntekter i verdensklasse, særdeles lavt utgiftsnivå(bortsett fra lønnsnivå/rimer ikke helt, men det er helt sant), meritterte medspillere, best i Norden og unike i Europa. Ikkno å lure på. Hører du Kwarasay - hører du! Løp og sign, please!

1

Lignende temaer

Bilde

Fotball - Premier League

Fotball - Premier League

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

Fotball - Spill

Fotball - Spill

Bilde

Viking FK

Diskusjon om Viking FK

Bilde

Liverpool Football Club

Forum for the true reds - YNWA

Laster...