Nye VGD er lansert! Mer informasjon
1
113 svar

113 svar

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

NuckChorris

Hvor typisk norsk er ikke denne tråden og artikkelen til VG? SE HER FOLKENS! VI ER GANSKE HØYT OPPE PÅ EN LISTA OVER NOE! Og så viser det seg at det betyr egentlig ikke så mye.

Minner meg litt om den Moa artikkelen som dukket opp i diverse medier for noen år siden. VG sin overskrift var: "Tallene som viser at Moa knuser Ronaldo og Messi", og det var da en artikkel basert på statistikk som viste at Moa hadde en effektivitet på 50%, mye mer enn resten, men da basert på 16 avslutninger den sesongstarten. Altså ikke 16 kamper engang, men 16 avslutninger. Med andre ord, bare røl som ikke betydde allverden.

Og hva er det egentlig man skryter av her? Slik jeg forstår det så er det snakk om såkalte "club trained players", altså ikke nødvendigvis lokale talenter eller spilletid for unge spillere. Og likevel så kjører altså Fagermo på som om han er norsk fotballs eneste håp for fremtiden og som om Odd er eneste klubben som driver talentutvikling. Han er sykelig opptatt av lokale spillere og det å kritisere andre for det Odd er gode på, men så viser det seg at Odd er i bunnen av lista over klubber som bruker unge spillere i TL.

Det er en liste over klubber som har mest spilletid for de såkalte "club trained players" de siste 5 månedene, og jeg skjønner fortsatt ikke helt hva som er så imponerende med en 10. plass på en sånn liste. Den sier ingenting om talentutvikling, det som Odd er sykelig opptatt av. Alle skjønner vel også at Odd hadde hatt mindre fokus på lokale spillere om de hadde hatt råd til noe annet. Klubben gikk for noen år siden ut og etterlyste en rik onkel, fordi "alle konkurrentene hadde en". Fagermo hadde også god nytte av en rik onkel i Godset, klubben han var i før han gikk til Odd. Så jeg vil heller se en liste over de største hyklerne i fotballen, og der tror jeg også at Fagermo og Odd gjør det veldig bra.

Om Bentley, mannen som er født og oppvokst i Nigeria, teller for Odd på denne lista så sier jo det alt egentlig. Igjen, hva er det som er så imponerende? Lista sier jo egentlig ingenting om noe som helst.

3

PapaSmurf

Jeg tror Senterpartiet lukter på muligheten til å gå inn som hovedsponsor.

Fokuset på lokal kvalitet frister, og det kan fort ende med en firkløver på brystet for Occean og Co.

2

HarryH

Senterpartiet setter bare ett krav; at hjemmekampene spilles i Vinje.

1

Aprilsnarr

Og det blir markant økning når Odd for første gang på 10 år får inn penger for stadion og draktsponsor. 55 mill for 10 år betalt i 2006 grunnet bygging av stadion. Så nå regner de jo med iallefall 6, og kanskje opp mot 8 i året inn der

2

Phronesis

Så nå regner de jo med iallefall 6, og kanskje opp mot 8 i året inn der

Står det noe om hvem denne nye draktsponsoren kan bli?

1

Aprilsnarr

Muligens fjordkraft.

1

PapaSmurf

cpatton: Det er vel ingen som sier at Odd ikke jobber bra, men den listen er jo ganske uvesentlig.

I allefall for oss som bryr oss mest om å vinne noe.

2

Aprilsnarr

Odd har 57 kamper på spillere 21 og yngre. Eksempelvis har start 93, Molde har 134. Ganske markant forskjell på Odd og Molde her eksempelvis

2

Lignende temaer

Bilde

Fotball - Premier League

Fotball - Premier League

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

Fotball - Spill

Fotball - Spill

Bilde

Viking FK

Diskusjon om Viking FK

Bilde

Liverpool Football Club

Forum for the true reds - YNWA

Laster...