Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Eliteserien bør hente spillere fra disse landene

Nederland, Belgia, England, Skottland, Spania, Italia eller Tyskland. Ikke misforstå meg, jeg tenkte ikke på Premier League, La Liga eller Bundesliga. Men kanskje 2-3 divisjoner ned. Er en del spillere i de lavere divisjonene som kunne ha hevet nivået i Norge betraktelig.

1
10 svar

10 svar

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å svare på dette innlegget!

Gå til innlogging

Flammen2

Sier dessverre mye om mentaliteten i fotball-Norge - England, England, England, England, England - og at noen på ramme alvor kan mene at norske klubber heller bør se til League One enn Brasil for å rekruttere spillere, er for meg uforståelig.

Tekniske og taktiske forsterkninger skal norske toppklubber hente i Leauge One? Engelske spillere henger milevis etter de beste i toppnasjonene i Europa på de to punktene, da kan vi like godt lete der, selv om Dimmi har noen gode poenger over her.

Skal norske klubber finne store talenter med stort videresalgspotensial er det som regel til Sør-Amerika og Afrika man må leite (noe TL-historikken til gangs har vist).

1

Predicted

Litt mindre kultursjokk for en brite å komme til norge enn en brasilianer, har sett litt på bristol rovers denne sesongen og de holder generelt ett høyere nivå teknisk og taktisk enn det du finner i ett gjennomsnittlig tippeligalag.

Tipper at ett par spillere fra den klubben og lignende kunne hevet nivået på spesifikke posisjoner i tippeligaen for lag som konkurrerer om å komme seg ut i europa.

1

quentez

Ja, Kieffer Moore ble jo en vanvittig suksess i Viking etter å ha vært fast inventar i Championship og League One.

1

JadeFalcon

Det kommer an på hvem vi henter. Selv om han er dårlig, så betyr ikke at alle er dårlige. Finnes plenty av gode spillere i de store nasjonene i lavere divisjoner. Og som Predicted skrev, lønnsnivået er noe vi kan matche.

1

Dimmi

Finnes plenty av gode spillere i de store nasjonene i lavere divisjoner.

Joda.

Men, lønn er ikke alt.

Og det er sjelden de belgiere/tyskere/franskmenn/italienere etc. som er gode nok for å heve nivået på Tippeligalag faktisk ønsker å flytte til Norge for å spille fotball.

Som regel er de eneste spillerne av slike kaliber som man klarer å lokke hit folk som av ulike grunner trenger å trene seg opp igjen/spille seg i form, for å komme videre.

Godset er én klubb som har hatt flere av disse.

Ofte svært gode spillere når de omsider har kommet i form (gjerne etter en 4-5mnd med skadefri trening), men sjelden værende i Norge og Tippeligaen mer enn et år eller to. Maks.

Alt i alt synes jeg man i aller høyeste grad kan diskutere hvorvidt de få månedene man får med høy kvalitet veier opp for som oftest like mange treningsmåneder og treningskamper for å få de opp på det nivået.

1

Predicted

Om du ser på league 1 i england så ligger snittlønna der på rundt 7-800.000, tror nok det kunne vært relativt greit å plukke ut noen av de bedre spillerne på den ligaen å fått spillere som drar opp kvaliteten på eliteserien.

1

jorkje

Nederland, Belgia, England, Skottland, Spania, Italia eller Tyskland

Har du hørt om lønnsutgifter?

1

Lignende temaer

Bilde

Fotball - Premier League

Fotball - Premier League

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

Fotball - Spill

Fotball - Spill

Bilde

Viking FK

Diskusjon om Viking FK

Bilde

Liverpool Football Club

Forum for the true reds - YNWA

Laster...