Fotball - Norsk

glady

Overgangsrykter eliteserien vinter 2016/17

Nå har jeg fått med meg at urovekkende mange har en voldsom trang til å gjemme alle mulige diskusjoner og nyheter på de respektive og tragiske klubbtrådene. Dette inkluderer selvfølgelig nyheter om potensielle og bekreftede rykter. Denne tråden er først og fremst ment for oss som synes det er håpløst tungtvint og uoversiktlig å måtte saumfare hver jæla klubbtråd for å finne ut om det har skjedd noe på overgangsfronten. I denne tråden kan man derfor legge ut bekreftede overganger og overgangsrykter relatert til eliteserien 2017.

Mitt bidrag:

UT:

Erik Huseklepp - Brann til FKH

Vadim Demidov - ryktes til franske klubber (Lille og Rennes)

Ryktes inn: Martin Lundemo (LSK), Oscar Johansson (Värnamos), Johan Lædre Bjørdal (RBK), Adem Güven (KIL, veldig tynn suppe)

1
5 svar

ellers skal en viss Anders Bååth fra Gefle være aktuell for Kristiansund ifølge en svensk nettside.

1

Lundemo ryktes vel til de fleste klubber. Men Odd og Godset virker nærme. Lundemo sier til RB i dag at han ikke vil si om han var i kontakt med Godset i går men sier at det er flere klubber som har vist interesse.

1

Martin Broberg (26) ryktes inn til Odds fra Ørebro, medisinsk sjekk skal være gjennomført og signering er ventet i løpet av kort tid.

Indreløper med 10 mål på 15 kamper i 2015 sesongen, 2016 ble det bare 2 mål og 3 målgivende etter skadeproblemer på våren. Tidligere spilt i Djurgården.

1

Godset:

Rykter inn: Begby (FFK) Lundemo (LSK)

Rykter ut: Abu (USA, Sverige) Rønning Ovenstad (kontrakt utløpt) Nana Boateng (kontrakt utløpt)

MRO og Nana er i og for seg ikke bare rykter, men begge har fått nye kontraktstilbud som foreløpig ikke er besvart/avklart.

1

Vi skal være i forhandlinger med Lyngby angående Fredrik Gytkjær, og ja, han er lillebror til Christian.

Toppscorer for Lyngby når de rykket opp i fjor, men har stort sett slitt benken i årets sesong. Beskrives som en typisk 10'er og er altså ikke helt lik sin eldre bror i spillestil.

Ellers har klubben gått langt i å bekrefte at Filip Kiss etter alle solemerker blir solgt i januar, dessverre. Forsvinner nok andre også, men da snakker vi primært unge spillere på utlån eller evt. perifere spillere som ikke lenger er aktuelle.

1

Lignende innlegg

Laster...