ellers skal en viss Anders Bååth fra Gefle være aktuell for Kristiansund ifølge en svensk nettside.

1

Lundemo ryktes vel til de fleste klubber. Men Odd og Godset virker nærme. Lundemo sier til RB i dag at han ikke vil si om han var i kontakt med Godset i går men sier at det er flere klubber som har vist interesse.

1

Martin Broberg (26) ryktes inn til Odds fra Ørebro, medisinsk sjekk skal være gjennomført og signering er ventet i løpet av kort tid.

Indreløper med 10 mål på 15 kamper i 2015 sesongen, 2016 ble det bare 2 mål og 3 målgivende etter skadeproblemer på våren. Tidligere spilt i Djurgården.

1

Godset:

Rykter inn: Begby (FFK) Lundemo (LSK)

Rykter ut: Abu (USA, Sverige) Rønning Ovenstad (kontrakt utløpt) Nana Boateng (kontrakt utløpt)

MRO og Nana er i og for seg ikke bare rykter, men begge har fått nye kontraktstilbud som foreløpig ikke er besvart/avklart.

1

Vi skal være i forhandlinger med Lyngby angående Fredrik Gytkjær, og ja, han er lillebror til Christian.

Toppscorer for Lyngby når de rykket opp i fjor, men har stort sett slitt benken i årets sesong. Beskrives som en typisk 10'er og er altså ikke helt lik sin eldre bror i spillestil.

Ellers har klubben gått langt i å bekrefte at Filip Kiss etter alle solemerker blir solgt i januar, dessverre. Forsvinner nok andre også, men da snakker vi primært unge spillere på utlån eller evt. perifere spillere som ikke lenger er aktuelle.

1
Laster...