Fotball - Norsk

Solvgutt1

Brann vises mest på åpen-TV

Husker for noen år tilbake at det var endel syting over at "TV-Brann"(Tv2) favorittserie Brann ved å vise dem mest på hovedkanalen og at det skulle ble fint med rettighetene til noen andre som fordelte mer rettferdig. Nå har fordelingen av årets 17 første TV-kamper kommet og overraskende nok vises Brann på de to gratiskanalene(Max og Eurowport) hver eneste runde. Det er mest av alle, med RBK og VIF hakk i hel med 14 og 15.

Kjedelige TIl, som vel klagde mest over TV2s favorisering vises så og si utelukkende på betal-TV

Hvilke konspirasjonsteorier kan en benytte for å forklare dette?

1
9 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Hvilke konspirasjonsteorier kan en benytte for å forklare dette?

Hvorfor skal man ha en konspirasjonsteori for å forklare dette?

Hyggelig for Brann og deres supportere, og det hele kan vel enkelt forklares med at Discovery selvfølgelig vet at Brann er en av klubbene som flest folk i Norge kan tenke seg å se, med unntak av egen klubb selvfølgelig. Hvis de skal fortsette med gampefotballen de hadde denne sesongen så kan fort Discovery gå på en smell ved å vise Brann så ofte..

1

Vi er så populære fordi alle enten elsker å se oss vinne eller tape. Mange av "sutrerne" har ikke appell til andre enn egne tilhengere.

1

overraskende nok vises Brann på de to gratiskanalene(Max og Eurowport) hver eneste runde. Det er mest av alle, med RBK og VIF hakk i hel med 14 og 15.

dette er vel i utgangspunktet ikke overraskende sånn sett

1

Lignende innlegg

Laster...