Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Det ble foretatt trekning av fire av Norges kommende EM-kvalifiseringer på guttesiden. G17 og G19 er begge kvalifisert til eliterunden, mens det neste kullet i begge aldersklasser skal spilles første kvalifiseringsrunde.

Her er lagene Norge skal møte:

Eliterunden G17 (2000-kullet): Norge Ungarn Israel Russland

Kampene spilles i Ungarn. Kampdager er 21., 23. og 26.mars.

Eliterunden G19 (1998-kullet): Spania Norge England Hviterussland

Kampene spilles i England. Kampdager er 22., 24. og 27.mars.

Ny kvalifisering G19 (1999-kullet): Albania Norge Montenegro Ukraina

Kampene spilles i Albania. Kampdagene er 4., 7. og 10.oktober.

Ny kvalifisering G17 (2001-kullet): Gibraltar Norge Hellas Serbia

Kampene spilles i Serbia. Kampdagene er 18., 21. og 24.oktober

3
1,9k svar

1936 svar

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

Thpe

Les dette.

"- Jeg søkte på jobben som G18- og G19-landslagstrener, men fikk ikke jobben. "

I mellomtiden får udugeligheter som Erland Johansen, Leif Gunnar Smerud, Eirik Horneland og Gunnar Halle osv styre ungdomslandslagene.

Her har vi en endelig en spennende, rutinert og offensiv trener med en moderne tilnærming til spillet. Da skyver vi han vekk.

Jeg skjemmes.

4

CapoConsigliere

"- Jeg søkte på jobben som G18- og G19-landslagstrener, men fikk ikke jobben. "

Dette er tragisk. André Bergdølmo burde være en av de første som man henvender seg til.

Meget dyktig fotballmann.

- Problemet er ikke norske spillere, men norske trenere. De må lære spillerne hvordan fotball skal spilles. Det handler om fotballforståelse. Det nytter ikke å dra til Spania og komme hjem med rapporter om at de gjør det samme som oss, fordi de også spiller firkant, sier 45-åringen.

4

amukon

Det er så spot on det der. Diskuterer litt rundt det der i JadeFalcons tråd

2

amukon

Så inderlig enig! Skal ikke gå an...

1

Sulfat

Her har vi en endelig en spennende, rutinert og offensiv trener med en moderne tilnærming til spillet. Da skyver vi han vekk.

Greit å ha det i kjeften, men hva har Bergdølmo bevist som trener?

Juniortrener i LSK (med gode resultater), et par mnd som assistent i Ull/Kisa, og fyken etter 8 mnd i hans eneste hovedtrenerjobb i Kongsvinger.

Skulle tro han hadde fått mer ut av trenerkarrieren i en alder av 45 enn 8mnd i 2.divisjon med KIL dersom han var så flink.

1

Zizou-Bjørndalen

Noem trenere passer bedre til å trene unge spillere enn andre, Bergdølmos tanker høres fornuftige ut, kanskje er han en slik.

1

Thpe

Greit å ha det i kjeften, men hva har Bergdølmo bevist som trener?

Lite, bortsett fra på juniornivå...

Men kan fort være en lignende type som René Meulensteen. Blir av mange ansett som en av verdens beste på treningsfeltet og når det kommer til å utvikle spillere. Han var høyt verdsatt av Sir Alex i United og hans landsmann van Persie kalte han verdensklasse.

Men å lede klubber selv? Går rett i dass. Sparken i Anzhi, Fulham og nå nettopp i Maccabi Haifa som manager.

1

Thpe

Spiller som er undervurdert: Julian Ryerson

Ballvinner, fint steg og gjør kloke valg. Temposterk og god på hodet. Ikke så dårlig med ball heller.

Og gir 100%, ikke minst.

3

Kakebart

Spiller som er undervurdert: Julian Ryerson

Har imponert meg etter han ble flytta inn sentralt.

1

BigGeorge

Spiller som er undervurdert: Julian Ryerson

Årets unge spiller ? 97 modell som også Hanche Olsen.

1

Haye

Zekhnini gjorde et bra innhopp. Om han ser bra ut fordi Kosovo er så dårlig eller ikke så burde jo det gjelde for de andre norske som ser bra utvide også så det blir et dårlig argument. Håper Zekhnini er på gang nå. Helt unik spiller i Norge og kanskje den spillertypen vi trenger mest å utvikle. Viktig at Smerud ikke setter han på benk for typer som bjørdal. Det blir litt som da han benket Celina for Thorsby og kan godt ende opp med samme utfall.

3

JackAass

Dsgens dommere forøvrig ute å går en formiddagstur på torget nå, og kunne fortelle at de gledet seg til kamp. Virka som en tvers gjennom tørr gjeng, men de dro i det minste på smilebåndet når jeg sa jeg personlig skulle ta meg av dem etter kamp om de ikke sørget for norsk seier.

Skjønner ikke hvorfor de lo, jeg var jo 100% alvorlig.

3

BigGeorge

NFF har tatt ut troppene til landsdelssamling for gutter født 2002 og 2003. Samlingen foregår i Østfoldhallen i perioden 7. – 10. januar 2018.

Gutter født 2002 (sør): Mikael Engsmyhr - Fredrikstad Pedro De Souza - Stathelle Fredrik Carson Pedersen - Lillestrøm Vegard Storsve - Skedsmo Magnus Sjøeng - Vålerenga Nicolas Pignatel Jenssen - Stabæk Brage Skaret - Skedsmo Mikkel Tveiten - Lyn Xiaolong You - Start Tobias Bjørnstad - Strømsgodset Oscar Erik Kjøge Jansson - Fredrikstad Alexander Hrcka Sannes - Lillestrøm Christian Ludvig Bergh - Stabæk Juan Rodolfo Rojas Guzman - Mjøndalen Trygve Solberg Aarstad - Vålerenga Apipon Tongnoy - Lillestrøm Daniel Berglund - Lyngdal Adrian Hansen - Sarpsborg 08 Martin Andersen - Sandefjord Fredrik Oppegård - Vålerenga Iben Wettermark Bergenheim - Sarpsborg 08 Herman Geelmuyden - Stabæk Philip Ekeberg - Drøbak/Frogn Joel Mutombo Massini - Tønsberg Amel Muratovic - Strømsgodset Simon Bakken - Lillestrøm David Buhinja - Fredrikstad

2

Lignende temaer

Bilde

Fotball - Premier League

Fotball - Premier League

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

Fotball - Spill

Fotball - Spill

Bilde

Viking FK

Diskusjon om Viking FK

Bilde

Liverpool Football Club

Forum for the true reds - YNWA

Laster...