Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Jonas Grønner kan forlate Brann

Etter at Brann hentet et nytt førstevalg på stopperplass har Grønner hatt det som beskrives som en skuffende samtale med LAN. Det hele kan ende med et salg av fjorårets U21-kaptein. Grønner hadde en solid sesong i fjor der han erstattet Demidov og Acosta i 12 kamper på en måte som gjorde at man knapt merket forskjellen. Det er solid når vi snakker et av TLs beste stopperpar. Likevel har Brann signalisert at de ikke har tillitt til å satse på ham som førstevalg denne sesongen.

Klubber som Strømsgodset og AaFK har vist interesse tidligere. Godset hsr vel fortsatt ikke en ideell stoppersituasjon. VIF trenger også forsterkninger i forsvar og Grønner er bedre enn de dem har. Hvor tror folk at Grønner spiller i år?

1
19 svar

19 svar

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å svare på dette innlegget!

Gå til innlogging

lsklars

Bare å Gønne på

1

deleted3041664

Ta to år i Sogndal så vil alle TL-klubber sirkle etter deg Grønner.

1

MyWays

Synes at Jonas bør gå for et utlån i et års tid. Det er for tidlig å gi opp Brann-karrieren.

Synes forøvrig at det er fryktelig unødvendig av Nilsen å håndtere spørsmålet på den måten som han gjør. Han kan selvfølgelig ikke love vekk spilletid, men han har samtidig gått ganske langt i å si at Grønner må finne seg en ny klubb om han ønsker seg spilletid. På en annen side er det jo også greit at han er ærlig..

Mest av alt er jeg forundret over at Grønner ikke har blitt verdsatt mer og matchet hyppigere. Han er jo åpenbart et kjempetalent, og burde vært med i planene til Brann. Dyrket frem fra eget talentarbeid (som jo koster flesk), kaptein på U21, bergenser, Brann-patriot på sin hals, gir alltid 110%, og helt åpenbart en veldig talentfull fotballspiller..

Det er litt skandale om han forlater Brann, men samtidig forstår jeg at han nødvendigvis (i beste fall) blir 3.valg i år også, og dermed ønsker seg vekk.

1

Hatleking

Synes at Jonas bør gå for et utlån i et års tid. Det er for tidlig å gi opp Brann-karrieren.

Nei. Han er for god til å lånast ut. Han har også vore på utlån før. Som ein av tre stopparar i Brann vil han få bra med speletid uansett då Brann skal vere med i tre turneringar. Med kontrakt ut 2018 er det ingen grunn til at Brann plutseleg skal selge han sjølv om ein har lovande Knutsen i bakhand.

1

MyWays

Nei. Han er for god til å lånast ut. Han har også vore på utlån før. Som ein av tre stopparar i Brann vil han få bra med speletid uansett då Brann skal vere med i tre turneringar.

Jeg tror at Grønner i utgangspunktet er det soleklare 3.valget i Brann. Og jeg tror selvfølgelig at Nilsen ønsker å beholde Grønner, fordi han da har 3 solide midtstoppere til sin disposisjon.

Dette med at Grønner nå kan bli solgt, og at Nilsen uttaler slik som han gjør, bunner nok ned i at Grønner selv vil vekk.

1

zetta

Synes at Jonas bør gå for et utlån i et års tid. Det er for tidlig å gi opp Brann-karrieren.

Det ville jo vært den fornuftige løsningen.

1

Solvgutt1

Grønner har en god pasningsfot i utgangspunktet, men det er vanskelig å vedlikeholde uten spilletid.

1

CapoConsigliere

Han får komme til oss da.

Vi mangler stoppere og Jonas Grønner passer brillefint.

1

Cobi

Ut 2018.

Nei, jeg aner ikke. Men det skal jo være kjøpere også da, og hvor mange internt i Eliteserien kan betale over 2 mill for en spiller? VIF, Godset, Rosenborg og Molde? Thats it? Og hvor mange av disse vil være interesserte i Grønner?

Klart, selges han utenlands, er saken en helt annen selvsagt.

1

Lignende temaer

Bilde

Fotball - Premier League

Fotball - Premier League

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

Fotball - Spill

Fotball - Spill

Bilde

Viking FK

Diskusjon om Viking FK

Bilde

Liverpool Football Club

Forum for the true reds - YNWA

Laster...