Nye VGD er lansert! Mer informasjon

AafKs Peter Orry Larsen blir sannsynligvis presentert som Brann-spiller i løpet av uka. Noen som har noen beskrivelser av ham som spiller?

1
111 svar

111 svar

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

ComebackKid

Jeg kan faktisk ikke tenke meg en mer kjip og traust midtbane enn den bestående av Sivert Heltne Nilsen, Kristoffer Barmen og Peter Orry Larsen. Hvem i Bergen vil utsette seg selv for dette kommende sesong?

Da Norling var i klubben var det hvert fall litt blest i og rundt Brann. Nå har dere tatt sølv og det har aldri vært så stille.

4

Hatleking

Kva meiner du? Sjølvsagt blir det skrik og skrål når ein storklubb som Brann rykker ned. Sølvet i fjor var fantastisk og no skal me ut i tre turneringar. Det er nok heller ikkje slik at dei tre skal spele samstundes. Men kjekt at du engasjerar deg i klubben vår! Kanskje VIF klarar å knappe innpå nokre poeng frå i fjor då me har større kampbelastning no?

1

ComebackKid

Sølvet i fjor var fantastisk og no skal me ut i tre turneringar.

Og ingen bryr seg.

1

ComebackKid

En grå spiller til et grått lag.

Ikke overraskende.

2

den12mann

En grå spiller til et grått lag.

Skal han til Viking?

1

KaffeOrginal

Nja , foreløpig har vi ikke kjøpt opsjon på ham en gang .

Mulig vi skal ut og handle noen sånne først ???

1

storteple

Exo: "En grå spiller til et grått lag. Ikke overraskende."

Man kan si mye om Brann, men et grått lag vil de aldri bli. Selv om de spilte kjedelig og kynisk fotball i fjor, så er det alltid noe med Brann. I fjor var det ikke spillet på banen, men et svært imponerende sølv.

Samtidig mener jo du at de fleste lag er grå, så man må jo bare vurdere budskapet sammen med hvem som er avsender.

1

ComebackKid

Selv om de spilte kjedelig og kynisk fotball i fjor, så er det alltid noe med Brann

Til dels enig. Det har alltid VÆRT noe med Brann. Det tok slutt i fjor, utrolig nok.

1

Harry_Klein

Ja, brann har jo en tendens.til å gjøre gull av gråstein; nevner Bentley, Kvelle, Børvne..... Lykke til med Orry!

1

Solvgutt1

Jeg skjønner at vurderinger som "kjedelig", "begrenset" eller "kjedelig" neppe kommer fra en med de store analytiske egenskapene eller kunnskapene.

1

Solvgutt1

Nå er det Henning Hauger som ikke er god nok. Fordi Kidden ikke har hørt om ham på en stund. Det er vel de tre merkelappene man kan få av Kidden hvis man spiller utenfor VIF: "Kjedelig", "begrenset" eller "ikke hørt om".

Barmen har sine styrker og sine begrensninger. I Brann får han spille på sine styrker og gjør en strålende jobb. I engen er de dårligere på å la spillere spille på sine styrker. Derfor gjør de det dårlig.

1

ComebackKid

Henning Hauger er selvsagt bedre enn Orry Larsen, Barmen og samtlige av Brann sine begrensede og kjedelige midtbanespillere.

1

Solvgutt1

Vi får se. Skal mye til for å overgå Haugen .

1

KongOjo

Etter at Nilsen kom synes jeg Barmen som mange andre spillere har hatt fin utvikling. Skal innrømme at jeg aldri trodde vi skulle få veldig stor nytte av han i Eliteserien, men syntes han ihvertfall til tider motbeviste dette kraftig.

Satt på tribunen i Bodø når han herja. Scoret 2 nydelige mål og hadde full kontroll på han der Norrmann eller noe sånt som RBK skulle by 10 mill for i vinter.

1

Lignende temaer

Bilde

Fotball - Premier League

Fotball - Premier League

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

Fotball - Spill

Fotball - Spill

Bilde

Viking FK

Diskusjon om Viking FK

Bilde

Liverpool Football Club

Forum for the true reds - YNWA

Laster...