Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Engblom til Godset - Suksess eller flopp?

Denne uken ble svenske Pontus Engblom klar for Godset på en to-års kontrakt.

De fleste i Drammen er positive til overgangen, mens andre mener han mangler kvalitetene til å slå igjennom på Tippeliganivå.

Hva sier folket som har sett ham i aksjon?

Vil han danke ut Pedersen eller Tagbajumi som foretrukken spissduo på topp hos drammenserne?

Vil han klare et tosifret antall mål i serien?

Eller vil han forbli en reserve som kommer inn mot slutten av kampene?

1
22 svar

22 svar

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å svare på dette innlegget!

Gå til innlogging

Shank

Kjenner godt til SULF så jeg kan komme med noen ord.

En forvandlet spiller fra tiden i FKH der han var skadeplaget å ikke fant sin plass. I 2 år har SULF latt han få jobbe med å bygge opp såvel selvtillit som egne ferdigheter. Når han kom til oss kunne han ofte bomme på de mest åpenbare sjangser men dette har blitt bedre å bedre, kan nok jobbes litt mer her likevel.

Synd klubben ikke får noen penger for arbeidet som er lagt ned i han men ettersom han kom gratis er det greit, han har betalt tilbake med mål.

Sæternes som den gamle spissen han er har brukt mye tid med gutten å han er flere hakk hvassere en han var før han kom hit, om han er god nok for Eliteserien vil tiden vise men jeg håper for hans skjyld at SIF er litt tålmodige med han for talentet er der uten tvil.

Det var en viss ex FKH keeper (da FFK) Per Morten Kristiansen som mente han viste hvordan han skulle stoppe Engblom, det ble med tanken å etter kampen sa han at Engblom lett var 1 divisjons beste spiller, dette var vel alt i 2015 om jeg husker rett.

2

KingAnderson

etter kampen sa han at Engblom lett var 1 divisjons beste spiller

Bør kanskje nevnes at PMK og engblom ble ganske så gode venner mens de var i Haugesund. Ikke umulig at PMK brukte litt større ord enn nødvendig for å skryte litt ekstra av kompisen sin der.

Engblom ja.. Overraskende at Godset gikk for ham, og veldig uvisst om han kommer til å bli en god spiller for dem. Var desverre ikke god nok når han var hos oss, men samtidig så måtte han konkurrere mot noen av landets beste angripere for å få spilletid (Djurdic, Søderlund, Sørum). Ikke veldig rask, ikke veldig teknisk,ikke veldig god på hodet, ikke veldig mye av noe, egentlig, men samtidig ingen store mangler. Vil tippe han er avhengig av tillit og trygghet (som han hadde i SULF) for å kunne prestere bra.

Kan ikke avskrive fyren, men kan heller ikke love at han blir en suksess. Blir rett og slett litt spennende å se hvordan han kommer til å gjøre det fremover. Ønsker ham i hvert fall all mulig hell og lykke på veien, med unntak av kampene mot oss selvfølgelig. (Og det eneste som vel er helt sikkert er at han kommer til å score mot oss!!)

1

tendy

Ikke veldig rask

Farten er vel en av hans sterke sider?

1

Svartbaken

Det er sant det, mye rart som som spiller inn i forhold til om spiller lykkes eller ikke. Man trenger jo ikke gå lenger enn til Thomas Sørum for å se det, eller Marcus Pedersen for den del, da med motsatt fortegn for deres del. Engblom kan godt bli en suksess, men samtidig så kan dere få FKH-varianten også.

1

sambasamba

men samtidig så kan dere få FKH-varianten også.

Det er SULF varianten vi har bestilt, så regner med at det er returrett om vi har fått feil vare :-)

1

seriemester2013

Det er sant det, mye rart som som spiller inn i forhold til om spiller lykkes eller ikke. Man trenger jo ikke gå lenger enn til Thomas Sørum for å se det,

Det som er så jævla synd når du først trekker frem Sørum, så er det det faktum at vi legger over til to spisser sesongen etter han har forlatt klubben. Kjenner jeg blir helt matt av tanken på at han kunne ha vært den store helten i egen by om vi hadde spilt med to spisser to år tidligere..

1

Samuh0lm

så er det det faktum at vi legger over til to spisser sesongen etter han har forlatt klubben

det har jeg sittet og tenkt på også.. revet meg i håret..

1

Catepillar

Her råder optimismen som vanlig, ser jeg. God kveld i stua.

System, medspillere, tilfeldigheter, tillit osv er ting å nevne for å lykkes eller floppe.

Hva var en viss kjartanson før og etter enga? Sjekk selv! Han ble vel ikke SÅ god bare ved å komme til svevestøvet på Ring 3, eller SÅ dårlig av å komme til enda dårliger luft i Kina et halvår senere??

Har tro på svensken sammen med resten av gjengen på Gamle Gress-dette blir en bra sesong!

1

ComebackKid

svevestøvet på Ring 3

Lan, er det deg?

2

Dimmi

System, medspillere, tilfeldigheter, tillit osv er ting å nevne for å lykkes eller floppe.

...men, like fullt : Viktigst av alt er kvalitet.

Absolutt alt annet kommer i annen rekke.

Tror på ingen måte Engblom kommer til å gjøre seg bort i en 4-4-2 hos oss, da. Kanskje han sågar klarer å spille seg til fast plass?

1

Catepillar

Viktigst av alt er kvalitet

Vet ikke om det er det vi ser her vi har hatt mest av de siste sesongene... Kan bli gøy dette, selv om illustrasjonen er fra obos.

Han vil putte mer enn Storflor 2016, væffal.

1

Obban

Dere får sende ham i retur hvis han ikke slår til :-)

1

RAH

Harald Martin Brattbakk var ikke et fysisk monster han heller.

Goalgetter er noe vi trenger, og det er 2 store makkere han skal spille sammen med. Men Pontus er ingen alenespiss i 433 slik vi har spilt før.

1

Lignende temaer

Bilde

Fotball - Premier League

Fotball - Premier League

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

Fotball - Spill

Fotball - Spill

Bilde

Viking FK

Diskusjon om Viking FK

Bilde

Liverpool Football Club

Forum for the true reds - YNWA

Laster...