Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Merk dere 2017 som året der Brann tar steget tilbake til toppen av Tippeligaen. Brann tok et fortjent sølv i fjor. Vi endte et stykke bak RBK, men i år tar vi nye steg. Hvorfor? Her er noen faktorer:

1. Forsvaret er styrket. Vi mistet kapteinen Demidov, men erstatteren fremstår enda bedre. Tryggere med ball og roligere. Ser ingen forsvar som matcher Branns i år.

2. Midtbanen er styrket. Ikke nevneverdig, men Orry Larsen er en solid TL-spiller som nok kler LANs indreløperrolle bedre enn Johansen gjorde. Dessuten ser det ut som Skaanes får en skadefri oppkjøring og Fredrik Haugen, som var blant TLs beste midtbanespillere i fjor, virker enda piggere i år.

3. Samspillet er bedre. I fjor var det stort sett fokus på å kjempe og ligge lavt for å sikre nok poeng til å overleve. Det offensive spillet led av det. Da plassen var trygg begynte vi å spille mer ambisiøst og det fortsetter vi med i vinter. Det tar tid å sette et angrepsspill og fruktene av det ser vi nok mer av i år enn i fjor. Da kommer goalgetteren Skålevik mer til sin rett.

4. Vega har fått en sesong på baken. En av våre offensive spillere med høyest maksnivå i fjor. Da var han opp og ned og endel skadet. Med en tilpasningssesong bak seg får vi nok oftere gode kamper fra Vega.

Dessuten vil det sannsynligvis komme en offensiv forsterkning som løfter sannsynligheten for gull. Vent å se. Innen utgangen av neste uke er han nok på plass.

2
1,4k svar

1384 svar

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

Sparedusj

Det er ille når jeg ikke klarer å skjønne om det er trolling eller sedvanlig optimisme fra Bergen.

6

trondhjem

Det nesten litt synd at Brann vant serien i 2007. Jeg savner de mange ropene om "akkurat som i 63" fra Brann-supporterne.

Det er ikke samme schwung over "akkurat som i 2007", skjønt det begynner å bli en stund siden det og nå.

1

qbah

Akkurat det der har jeg slitt med i mange, mange år nå. Ikke helt gode disse bergenserne.

1

Tjaaah

Ikke helt gode disse bergenserne.

Problemer med entall og flertall virker stadig å spre seg i trøndelag. Merkelige greier.

1

fireman56

Du må innrømme at du ikke hadde forvemtet at Brann skulle gjøre det så godt som de gjorde i comebacket i TL i fjor. Det hadde vi ikke selv heller og vi var overraskende gode, særlig i forsvar.

I år har laget fått et år til på baken, fått erstattet forsvarsklippen Demidov med en som vi håper kan gjøre en like god jobb.

De er rett at vi trenger mer offensiv kraft og får vi inn en målscorer av godt eliteserienivå, så skal noen og enhver passe seg også i år.

Ulempen er velat i år er alle oppmerksom på at vi kan være svært gode. Det var de ikke i fjor

1

Aprilsnarr

Makan til oppførsel. Her har brann akkurat mistet medaljemuligheten grunnet dommerene de siste 29 kampene, også driver folk og hoverer? Smakløst.

3

KaffeOrginal

Vi trøster oss fortsatt med at det kunne vært verre , vi kunne vært Odd !! :-)

1

Gunnar88

Sylskarpt.

1

Deila

Brann hadde vært en skikkelig gullutfordrer, hadde det ikke vært for de udugelige dommerne!!! Uten de hadde de nok tatt gull.

3

KingKongHalvor

Merk dere 2017 som året der Brann tar steget tilbake til toppen av Tippeligaen. Brann tok et fortjent sølv i fjor. Vi endte et stykke bak RBK, men i år tar vi nye steg.

Det er faen steike meg så deilig å trekke frem slike trådstarter som dette. Når det failer totalt.

Alle, bortsett fra sølvguttene i Bergen så jo at det var maks uttelling i fjor.

3

Aprilsnarr

Men vi må innrømme vi ble nervøse underveis da brann tidvis har vært gode også i år ;) Men ble som forventet, de skulle slite

1

PapaSmurf

3

KaffeOrginal

"ingen bryr seg om Stavanger!!! "

1

Hepp1971

Hehe, genial sak, Papa!

1

Tjaaah

Hah, ja den var rimelig morsom. Han kompisen har jeg.

1

Lignende temaer

Bilde

Fotball - Premier League

Fotball - Premier League

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

Fotball - Spill

Fotball - Spill

Bilde

Viking FK

Diskusjon om Viking FK

Bilde

Liverpool Football Club

Forum for the true reds - YNWA

Laster...