Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Søderlund, St Etienne vs Trondheim

Jeg trodde aldri at jeg skulle lese at en nordmann uttaler dette om kontinentale St Etienne:

"Dessuten er ikke St. Etienne en spesielt spennende by.

– Jeg kan ikke si at byen er så «jækla» bra. Det er en gammel by, og ikke så mye nytt her. Det er ikke så mye å gjøre, og det er litt kjedelig. Men sånn er det, vi er her for fotballen og får konsentrere oss om det, sier spissen, som signerte en avtale frem til sommeren 2019 da han forlot Rosenborg for ett år siden."

Søderlund har jo alltid hatt en viss harryfaktor, med sitt begynnende hockeyhår, men her får man alle mulige fordommer bekreftet, han er rett og slett ikke kultivert nok og historisk interessert nok, til å sette pris på det som måtte være av arkitektoniske skatter, ei heller sans for det gastronomiske virker det som han er i besittelse av. Nei, harrytassen ønsker seg rett og slett hjem igjen til byen der trøndersodd og karsk er det nærmeste man kommer gastronomi. Nei, Søderlund vil heller seg friske springskaller bli utlevert i Trondheim, på nattestid, en tilfeldig utedag, enn å nyte en 4-retter på en klassisk restaurant i St Etienne, med derpåfølgende byvandring.

Nei Søderlund, du er virkelig en harrytass og jeg ønsker ikke å vite hva spillelisten din inneholder.

PS! Og et råd til tullebukken; lær deg fransk!

5
44 svar

44 svar

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å svare på dette innlegget!

Gå til innlogging

Sulfat

– Jeg kan ikke si at byen er så «jækla» bra. Det er en gammel by, og ikke så mye nytt her. Det er ikke så mye å gjøre, og det er litt kjedelig.

Får håpe for Søderlunds del at dette intervjuet ikke finner veien til Frankrike.

I Molde er vi fortsatt sure, sju år etter at Runstrøm sa byen var kjedelig.

3

Fishstick

Tenk at noen kan like en norsk by bedre enn en fransk. Uhørt!

3

KaffeOrginal

Har ikke noe problem med å si at jeg liker Bergen bedre enn mange utelandske byer ...

Men det er hjembyen min der jeg er født :-)

( og vi norske liker slikt ! )

1

Kalifern

Med tanke på at Trondheim er en helt grusom by så er det faktisk uhørt, ja.

1

Fishstick

Den satt som et skudd, Kalifern. Du er en edgy kis, sant?

1

Cobi

Særlig når han ikke nevner Trondheim med ett ord, så vidt jeg forstår.

En kan sikkert kalle Søderlund mye, men spesielt fattig på kulturell ballast (om en kan bruke et sånt begrep) er han neppe, mtp at han har spilt fotball i Italia, Belgia, Island og nå altså Frankrike, og strengt tatt vært såpass mye på reis i livet at Haugesund/Tysvær er det eneste stedet han har rukket å slå skikkelig rot.

1

Fishstick

Han sier at han savner miljøet i Rosenborg, og det er kanskje ikke så rart når han har fått mange gode kompiser der? Tror Søderlund med sitt uhøytidelige vesen er en litt dårlig match med sære og arrogante franskmenn.

1

AxelRudi

Nei, Søderlund vil heller seg friske springskaller bli utlevert i Trondheim, på nattestid, en tilfeldig utedag, enn å nyte en 4-retter på en klassisk restaurant i St Etienne, med derpåfølgende byvandring.

Hvis du mener at sjanser for å få en springskalle i trondheim er stor, kan du umulig ha vært der mye. Har bodd både i oslo og trondheim, og pleier å si at i oslo må man prøve å unngå bråk, mens i trondheim må man prøve for å få det til.

St Etienne derimot er kjent som en ganske utrygg by når det gjelder vold. Nå var det vel også ungdomsgjenger i St Etienne som startet bråk under vm i 98, og i em 2016... Helbom.

2

Nødutgang

Jeg liker godt hvordan denne tråden utviklet seg fra Aleksander Søderlunds rurale preferanser til norsk distriktspolitikk.

1

Fishstick

Det henger jo veldig tett sammen, så langt i fra den verste avsporing jeg har sett her. :)

1

Nødutgang

Forumet trenger denne tråden :)

1

KaffeOrginal

Bortsett fra spekulasjonene om hvem som blir den nye landslagssjefen dagbladet har sagt vi skal få vite om i dag så er jo dette det viktigste i norsk fotball i dag !

1

KingAnderson

harrytassen ønsker seg rett og slett hjem igjen til byen der trøndersodd og karsk er det nærmeste man kommer gastronomi. Nei, Søderlund vil heller seg friske springskaller bli utlevert i Trondheim, på nattestid, en tilfeldig utedag, enn å nyte en 4-retter på en klassisk restaurant i St Etienne, med derpåfølgende byvandring.

Vet ikke helt hva poenget ditt var med denne tråden, men hjem for Søderlund er Haugesund, ikke Trondheim. Vi kan selvfølgelig få trøndersodd her i byen og, en springskalle eller to er ikke unormalt å se i bybildet, men karsk er ikke veldig utbredt.

1

Fishstick

Selv har jeg ikke sett karsk i Trondheim på sikkert 10 år, så spesielt utbredt her er det heller ikke. Kanskje i noen miljøer som preges av innflyttere fra Nord-Trøndelag, men de har jeg ingen befatning om.

1

Lignende temaer

Bilde

Fotball - Premier League

Fotball - Premier League

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

Fotball - Spill

Fotball - Spill

Bilde

Viking FK

Diskusjon om Viking FK

Bilde

Liverpool Football Club

Forum for the true reds - YNWA

Laster...