Fotball - Norsk

KaffeOrginal

Enig med Fagermo

Det var en overskrift dere ikke hadde sett komme

Imponert om de klarer å gjennomføre dette dog , men dette burde alle klubbene klart å holde seg til

Utakknemmelige spillere som vil melke kontraktene og ikke gi noe tilbake til klubbene burde fått denne behandlingen over alt

Men det er vanskelig å gjennomføre dette . Man forlanger resultat . Og man skal forsvare å ikke bruke de beste / dyreste spillerne . Man vil også bli upop i markedet om dette gjennomføres . Spillerne vil vegre å gå til slike klubber

------------------------------------------

http://www.nettavisen.no/sport/fotball/zekhnini-om-fagermos-trussel---han-bestemmer/3423307526.html

"I et intervju med Eurosport sier Fagermo at Odd-spillerne Fredrik Oldrup Jensen og Zekhnini ikke får spille i Eliteserien før de undertegner nye kontrakter med klubben. Begge har avtaler som går ut etter sesongen.

I et intervju med Eurosport sier Fagermo at Odd-spillerne Fredrik Oldrup Jensen og Zekhnini ikke får spille i Eliteserien før de undertegner nye kontrakter med klubben. Begge har avtaler som går ut etter sesongen.

Når Nettavisen konfronterer Zekhnini med uttalelsen, svarer 19-åringen slik:

- Det er det ikke jeg som bestemmer, for å si det sånn. Han er treneren, han bestemmer. Nå har jeg en skade, den skal jeg bli kvitt. Etter det kan vi sette oss ned, jeg er imøtekommende til å ta en prat, helt klart. Så får vi ta det derfra, sier han til Nettavisen.

- Du har ett år igjen av kontrakten. Hva tror du skjer fremover?

- Jeg er Odd-spiller. Ja, alle vet at jeg har ett år igjen av kontrakten, men det er ikke fokuset nå. Fokuset er kun på å bli skadefri og få en fin sesong, så får kontrakt komme etter det, sier han.

- Aldri stoppet en Odd-spiller

Til Nettavisen står Fagermo fast på at det ikke er tomme trusler han kommer med. Bosmanspillere som ikke signerer ny kontrakt får ikke spilletid så lenge det ikke er fullstendig skadekrise.

- Hvorfor så streng, Fagermo?

- Det er vanskelig å drive med filosofien vår og jobbe frem egne spillere hvis vi ikke får noe for dem. Vi har aldri stoppet en Odd-spiller fra å bli solgt, vi har solgt alle vi har fått rimelige bud på. Se på for eksempel Rosenborg-spillerne, de har ikke noen problemer med å skrive nye kontrakter og legge igjen penger i RBK. Jeg kan ikke skjønne hvorfor det ikke er viktig for våre spillere, sier han til Nettavisen.

"- Det er vanskelig å drive med filosofien vår og jobbe frem egne spillere hvis vi ikke får noe for dem. Vi har aldri stoppet en Odd-spiller fra å bli solgt, vi har solgt alle vi har fått rimelige bud på. Se på for eksempel Rosenborg-spillerne, de har ikke noen problemer med å skrive nye kontrakter og legge igjen penger i RBK. Jeg kan ikke skjønne hvorfor det ikke er viktig for våre spillere, sier han til Nettavisen. - Hvorfor så streng, Fagermo?Til Nettavisen står Fagermo fast på at det ikke er tomme trusler han kommer med. Bosmanspillere som ikke signerer ny kontrakt får ikke spilletid så lenge det ikke er fullstendig skadekrise. - Aldri stoppet en Odd-spiller- Jeg er Odd-spiller. Ja, alle vet at jeg har ett år igjen av kontrakten, men det er ikke fokuset nå. Fokuset er kun på å bli skadefri og få en fin sesong, så får kontrakt komme etter det, sier han. - Du har ett år igjen av kontrakten. Hva tror du skjer fremover?- Det er det ikke jeg som bestemmer, for å si det sånn. Han er treneren, han bestemmer. Nå har jeg en skade, den skal jeg bli kvitt. Etter det kan vi sette oss ned, jeg er imøtekommende til å ta en prat, helt klart. Så får vi ta det derfra, sier han til Nettavisen. Når Nettavisen konfronterer Zekhnini med uttalelsen, svarer 19-åringen slik:

1
63 svar

dette burde alle klubbene klart å holde seg til

Så dette betyr at en spiller på utgående kontrakt som ikke vil bli forlenget kan selv nekte å spille for klubben med samme argumentasjon? "Jeg spiller ikke før jeg får ny kontatrakt".

Dusteforslag, rett og slett.

2
Catepillar [sitat…] Så dette betyr at en spiller på utgående kontrakt som ikke vil bli forlenget kan selv nekte å spille for klubben med samme argumentasjon? "Jeg spiller ikke før jeg få...

Så dette betyr at en spiller på utgående kontrakt som ikke vil bli forlenget kan selv nekte å spille for klubben med samme argumentasjon? "Jeg spiller ikke før jeg får ny kontatrakt".

Går begge veier det ja, om man skal være en aldri så liten vrangpeis.

Skader bare ryktet til Odds og norsk fotball om man skal holde på sånn.

Idioti.

1

Imponert om de klarer å gjennomføre dette dog , men dette burde alle klubbene klart å holde seg til

Jeg hadde trodd at når to parter inngikk en kontrakt så forholdt de seg begge profesjonelt til denne. Virker ikke som Fagermo ser det slik. Fagermo bommer utrolig nok igjen..

1
Art-Vandelay [sitat…] Jeg hadde trodd at når to parter inngikk en kontrakt så forholdt de seg begge profesjonelt til denne. Virker ikke som Fagermo ser det slik. Fagermo bommer utrolig nok igje...

Fagermo er ikke alene her . Mange norske klubber som har hatt samme ide.

Kan ikke se det uproffe i å prioritere dem som vil være med videre

Alt for mange spillere utnytter klubbene ved å gå på en treårskontrakt f.eks og så tjene seg rik på å gå gratis videre derfra

1

Klubber som Odd mpå tenke langsiktig. Hvis det er usikkert om noen faktisk blir med videre er det strategisk forståelig at man heller bruker tid på å kjøre inn nye folk.

1
KaffeOrginal Selvsagt ikke . Og det skjønner du nok når du får tenkt deg om .

når du får tenkt deg om

Tror heller du får sette deg inn i hvordan plikter og rettigheter er i ansettelsesforhold, mister. Det er en grunn til at den inngås mellom 2 parter, serru.

Fagermo kan nok dekke seg bak at spilleren ikke kan kreve å få spille på A-laget (hvem kan vel det?), men om vedkommende ikke får spille i odd-klær i det hele tatt er det nok duket og mat for advokatene. Da taper Fagermo!

1

Se på for eksempel Rosenborg-spillerne, de har ikke noen problemer med å skrive nye kontrakter og legge igjen penger i RBK. Jeg kan ikke skjønne hvorfor det ikke er viktig for våre spillere, sier han til Nettavisen.

Jøss, Fagermo med skryt til RBK. Hva skjer med verden.

1
Catepillar [sitat…] Tror heller du får sette deg inn i hvordan plikter og rettigheter er i ansettelsesforhold, mister. Det er en grunn til at den inngås mellom 2 parter, serru. Fagermo kan no...

Du kan spare deg de billige hersketeknikkene frøken .

Fagermo kan la være å ta spillerne med på laget selvsagt

Kan ikke nekte dem på trening osv .

Jeg tror at det eneste de er interessert i er å spille - så det å utelate dem fra førstelagets kamper vi gjøre vondt

Aner ikke om de har standardkontrakter som tilsier at de ikke kan flyttes ned til b-laget eller ei også treningsmessig- hvis det ikke er noe som tilsier at de ikke kan det så er jo det også ett virkemiddel

Advokatmat gjerne som du sier - men det er ikke nødvendig å dra det så langt .

Alternativt så får man bli enig i at om man ikke vil forlenge så selger man nå eller så får man ikke spille .

1

Det var en overskrift dere ikke hadde sett komme

Føler du deg frisk i dag Kaffe? ;)

For øvrig mener jeg at alle klubber selvsagt bør gjøre det som er best for klubben. Hvis en spiller nekter å signere ny kontrakt bør andre spillere i troppen satses på.

Selv om en spiller i utgangspunktet er god nok for å starte så er det ikke illojalt av klubben å benke spilleren. Hvis man lar dette skje, forteller man heller til spillergruppen at "du blir satset på selv om du har utgående kontrakt". Dette vil si at spillere i utgangspunktet ikke trenger å signere kontrakt før etter sesongen. Jeg mener dette skaper usikkerhet for alle parter.

Derimot kunne ting vært løst mye enklere hvis man begynner å forhandle over 1 før kontrakten utgår. Odd har en uvane med å vente lengst mulig med å starte forhandlinger.

1

Blir vell bare vanskeligere for Fagermo å signere spillere også np, mef disse uttalelsene. Ikkje mange som liker å signere en 3 årskontrakt som egentlig bare varer i 2 år. Etter Fagermos hode

1

Uproft å straffe spillere for å ikke forlenge. En treårskontrakt er en treårskontrakt. Ikke en livstidskontrakt.

1
Gunnar88 [sitat…] Føler du deg frisk i dag Kaffe? ;) For øvrig mener jeg at alle klubber selvsagt bør gjøre det som er best for klubben. Hvis en spiller nekter å signere ny kontrakt bør and...

Derimot kunne ting vært løst mye enklere hvis man begynner å forhandle over 1 før kontrakten utgår. Odd har en uvane med å vente lengst mulig med å starte forhandlinger.

Ikke lett når spillerne hele tiden skal hale ut

Kjøper ikke spilleren som sier

"Uansett om han forlater Odd i dag, til sommeren eller etter sesongen, bedyrer unggutten at han ikke vil gjøre som Fagermo frykter, forlate klubben som bosmanspiller.

- Jeg har ikke lyst til å gå gratis. Det er her jeg fikk gjennombruddet mitt, det er her jeg er blitt sett av de forskjellige klubbene. Jeg ønsker at Odd skal få mest mulig for meg hvis jeg går. Så får vi se hva det ender opp med, sier han. "

Hvis han ikke vil gå gratis så kan han jo bare forelenge

Vi har sett mange ganger slike avtaler som spillerne haler ut og haler ut . Selvsagt i håp om at det skal komme opp noe i siste liten

Spillerne hadde ikke vært noe uten de klubbene de spiller i - de fortjener å få noe igjen . De får som regel godt nok betalt .

1
Solvgutt1 Uproft å straffe spillere for å ikke forlenge. En treårskontrakt er en treårskontrakt. Ikke en livstidskontrakt.

Klubben forholder seg jo til kontrakten . De får lønn i 3 år om de har 3 års kontrakt

Skjønner godt at man vil ha spillere som er villig til enten å være med videre eller til å gi noe tilbake til klubben etter innsatsen.

Om man får gå til PL og gode lønner der etter å ha blitt god i en klubb hvorfor ikke gi noe tilbake til klubben ?

Ett godt tiltak til er jo å flytte større deler av lønnen over på prestasjonsbasert . Om de i tillegg til å ikke få spille på a-laget også merker b-lagsspill godt på lommeboken så er det jo lettere å si ja til den nye påtvungne kontrakten .

Klubben og spilleren bør jo uansett være enig i kriteriene for å slippe spillerne . Vi har sett for mange ganger at man snakker om at "skal få gå om det er ett godt tilbud" . Så er man blodig uenig om hva som er ett godt tilbud .

Er desverre en konsekvens av bosmandommen dette her . ( Ulempen er jo selvsagt at klubben kan nekte å selge om for mange plutselig blir solgt .... ser den )

1
KaffeOrginal Klubben forholder seg jo til kontrakten . De får lønn i 3 år om de har 3 års kontrakt Skjønner godt at man vil ha spillere som er villig til enten å være med videre eller til å gi...

Kontrakten sier nok mer enn hvor lenge spillerne skal ha lønn. Det er ingenting som tyder på at spillerne ikke vil gi tilbake til klubben, men hvis klubben setter urealistiske priser som stanser overganger så er det naturlig og forståelig at de ikke vil binde seg enda flere år. Dette skal de ikke straffes for.

Det du snakker om vitner om et ganske grelt menneskesyn, nærmest slaveri der man er forpliktet livet ut hvis man først skriver en kontrakt og skal "merke det på lommeboken" hvis man ikke forlenger den kontrakten alle partene var enig i. Kanskje man burde få mer lønn hvis det er klubben som nekter å forlenge da.

1
Solvgutt1 Man bør jo satse på de som er best. Å gå ut på at man straffer de som ikke forlenger er neppe en taktikk de kommer langt med. Odd har jo overpriset Zekhini så ikke så rart at han v...

Å gå ut på at man straffer de som ikke forlenger er neppe en taktikk de kommer langt med. Odd har jo overpriset Zekhini så ikke så rart at han vegrer seg mot å forlenge

Hvis du leser artikkelen så står det at Odd aldri vil stå i veien for en overgang til utlandet. Odds filosofi er i likhet med alle andre TL-klubber at spillere selges hvis det er aktuelt.

Kan du tolke dette annerledes?

Vet du prisen???? Kan du fortelle den til oss, for da må du være den eneste som faktisk sitter på den.

1
Gunnar88 [sitat…] Hvis du leser artikkelen så står det at Odd aldri vil stå i veien for en overgang til utlandet. Odds filosofi er i likhet med alle andre TL-klubber at spillere selges hvis...

Det er jo veldig lett å si at man aldri vil stå i veien for en overgang. Noe annet er å følge opp. Hvis Fagermo er 100% ærlig er det jo bare å by 1-2 mill for begge da. Så sier Odd som aldri vil stå i veien for en overgang ja de. En mine kilder sier at kravet fra Odd har vært ganske mye høyere enn det. Over det tidobbelte.

1
Solvgutt1 Kontrakten sier nok mer enn hvor lenge spillerne skal ha lønn. Det er ingenting som tyder på at spillerne ikke vil gi tilbake til klubben, men hvis klubben setter urealistiske pris...

Apropos slaveri. Etter slaveriet ble avskaffet er idretten (og særlig fotball) så vidt meg bekjent det eneste stedet hvor humankapital omsettes i markedet mellom andre- og tredjeparter. I det perspektivet bør klubbene vise mer ydmykhet overfor at de får lov til å holde på slik.

1
Solvgutt1 Det er jo veldig lett å si at man aldri vil stå i veien for en overgang. Noe annet er å følge opp. Hvis Fagermo er 100% ærlig er det jo bare å by 1-2 mill for begge da. Så sier Odd...

Hvis noen byr 1-2 mill så er det i prinsippet nesten det samme som at de går som Bosman, når man regner med utdanningskompensasjon.

Visste ikke du hadde gode kilder inn til klubbhuset på Skagerak, du overrasker stadig.

Det eneste vi vet, er at i desember ville Odd ha mer enn 10 mill som Everton bydde.

1

Nå har nok Odd vært svært sene med å sette igang forhandlinger om ny kontrakt med en rekke spillere. Her har Odd en jobb å gjøre. Utover dette, støtter jeg klubben i at de spillerne som ikke ønsker å skrive nye kontrakter og har ett år igjen, bør benkes. Hvorfor skal klubben satse på spillere som ikke ønsker å være med videre?

1
Laster...