Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Fredrik Haugen vil på landslaget

Et hårete mål når han spiller i den posisjonen det kanskje er mest kamp om beinet på. Det er mange gode norske midtbanespillere og skal vi spille 4-4-2 er det ikke mange plassene å spille om. Samtidig var han TLs beste kreative midtbanespiller i fjor og har tatt store steg under LAN. Fortsetter han utviklingen er det ikke umulig at debuten kommer.

http://www.bt.no/100Sport/fotball/Na-er-Haugens-toffe-mal-landslaget-230007b.html

1
104 svar

104 svar

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

Antonz

Samtidig var han TLs beste kreative midtbanespiller i fjor

Keramikk? Akvareller? Hardangersøm?

4

KongOjo

Du må huske på Fredrik, hva du enn har, ikke ha ambisjoner.

3

KingKongHalvor

Nei, gud forby, tenk en fotballspiller som har som mål å bli god nok for landslaget, sånne vil vi helst ikke ha. Men tråder på vgd for å latterliggjøre unge norske spillere med ambisjoner, det vil folk ha.

Fikk ikke lest artikkelen, den er bak betalingsmur, men overskriften er da lite kontroversiell, "Nå er Haugens tøffe mål landslaget". Dette sier meg at han selv ser det som et tøft mål, men har troen, ser ikke noe galt i det. Vil man kanskje heller ha en spiller som sier at han aldri kommer til å bli like god som Tettey og Johansen?

Stå på du Fredrik, ikke noe galt i å ha ambisjoner og mål.

5

Solvgutt1

Han sier at hvis han fortsetter det han slapp i fjor og blir enda litt bedre så kan han debutere på landslaget i år.

Og skulle han gjøre det, få debuten og klare seg bra vil han nok fortsatt få høre at han ikke er god nok fra gjengen der 90% av innleggene om landslaget handler om hvor dårlig Skjelbred eller Johansen er

1

KaffeOrginal

Fikk ikke lest artikkelen, den er bak betalingsmur, men overskriften er da lite kontroversiell, "Nå er Haugens tøffe mål landslaget". Dette sier meg at han selv ser det som et tøft mål, men har troen, ser ikke noe galt i det. Vil man kanskje heller ha en spiller som sier at han aldri kommer til å bli like god som Tettey og Johansen? Stå på du Fredrik, ikke noe galt i å ha ambisjoner og mål

Helt enig i dette .

Målet må man ha og jobbe for det så får heller andre mene at han ikke er god nok evt . Det vil jo vise seg .

1

Solvgutt1

Det er mange teknikkere og såkalt "kreative" midtbanespillere på Norge, men ikke alle skaper like mye. Noen skaper strengt tatt ingenting. Nå er jo Sælnes uaktuell store deler av året, så hvis Haugen løfter produktiviteten enda et par hakk kan det åpne seg en plass. Lagerback er vel ikke så opptatt av navn.

1

Spelaren

Det er jammen bra presteskapet på VGD er her for å lede oss på den rette sti.

1

Dewaz

Jeg vil også på landslaget!

3

CapoConsigliere

Klart det! Dewaz på landslaget NU!

2

Solvgutt1

Du er ikke god nok

1

qbah

Om Haugen kan, kan også Dewaz.

1

KongOjo

Når Lagerbeck tydeligvis skal gå i samme fella som Høgmo å kun ta ut spillere for de spiller i Rosenborg klarer jeg ikke å bry meg nesten.

Å ta ut Helland og Midtsjø i forrige tropp er helt hinsides når du ser hvor svak form de har vært i over lengre tid, at de har vært med før å til sammen kanskje har spilt en god landskamp eller to burde ikke være bra nok kriterie. Både spillere som Zachariassen, Stengel, Haugen og Braaten er i mye bedre form for å nevne noen.

2

Deila

Å ta ut Helland

Helland var ikke med i forrige landslagstroppen? Det var egentlig ikke Midtsjø heller, men han kom inn senere til Sverige kampen pga skader.

1

Solvgutt1

Braaten

At Braaten ikke tas ut skjønner jeg godt. Han er god NÅ, men akkurat nå spillere vi ikke om noen ting. Det handler om å finne et lag som kan prestere godt fra og med neste år, og alderen tatt i betraktning er det grunn til å være skeptisk til Braaten. Han har uansett nok erfaring, så er han på samme nivå når neste kvalikk starter så er det bare å ta ham ut da.

1

Solvgutt1

Nytt mål og ny målgivende

2

Lignende temaer

Bilde

Fotball - Premier League

Fotball - Premier League

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

Fotball - Spill

Fotball - Spill

Bilde

Viking FK

Diskusjon om Viking FK

Bilde

Liverpool Football Club

Forum for the true reds - YNWA

Laster...