Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Aafk, kortere spiss jakt enn sist gang ?

http://www.smp.no/100Sport/fotball/Tidligere-Roma-spiller-kan-bli-AaFKs-nye-spiss-230103b.html?cx_front_click=baseline_test&cx_front_click_place=0&cx_front_click_articles=1

Berisha – som trente med Aalesund mandag – imponerte hele Fotball-Europa da han nærmest på egen hånd skjøt Sverige til bronse i U17-VM i 2013. Svensken endte som turneringens toppscorer – og plutselig var han brennhet ute blant de største klubbene i Europa.

Det endte med at han i januar 2014 skrev under for den italienske storklubben Roma.

– Det var store klubber som var ute etter meg og jeg ville ta sjansen. Sett i ettertid var det et altfor stort steg å ta. Jeg gikk jo fra U19-laget til Halmstad og rett til A-laget i Roma. Det har dessverre ikke gått helt slik jeg har ønsket de siste årene, så nå ønsker jeg å starte karrieren på nytt, sier Valmir Berisha til smp.no.

Kan bli spennende dette, om klubben klarer aa hive seg rundt og bestemme seg.

Selv er jeg positiv til denne spilleren, tror han kan hjelpe Aafk utover sesongen.

1
17 svar

17 svar

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å svare på dette innlegget!

Gå til innlogging

Flammen2

Lars Veldwijk kan bli veldig bra. Og deilig med noen signeringer som ikke bare er resirkulering av norske spillere som har floppet i utlandet.

2

Sparedusj

Er det den nye Dede?

2

Samuh0lm

Dede

Merker jeg blir i godt humør av å tenke på ham :D

Jeg møtte'n Perry her om da'n Han hang med leppa og var sur som faen Jeg sa "Hva skjedde med den nye Pele, Den stjernespissen dere kaller Dede?"

8 mill - 8 mill nå ligger'n og sløver på ei strand i Brasil 8 mill - 8 mill nå ligger'n og sløver på ei strand i Brasil

3

aaleby

Ny angrepsspiller i boks; Lars Weldijk. På lån til 31. Juli fra den belgiske klubben Kortijk med opsjon på kjøp. 1.96 høy spiss som både skal ha brukbar fart og teknikk. Har skåret 61 mål på 127 kamper, deriblant 14 mål for Zwolle i æresdivisjonen i 15/16.

Ikke halvgærnt med Mos. Berisha og Weldijk som alternativer på topp.

1

Flammen2

Ingen suksess i Cambuur hvert fall. Og ser ikke ut som det har vært mye morro etter U17-fotballen?

1

Kapteinhivoghoi

Og ser ikke ut som det har vært mye morro etter U17-fotballen?

Nettopp det som er cluet her. Gutten har utvilsomt talent og evner, trenger en ny kick start i mindre stressende omgivelser. Om Fredriksen klarer aa la gutten slippe ned skuldrene og spille slik at selvtilliten vokser - da blir det en sannsynlig hyggelig opplevelse for begge parter.

1

Flammen2

Gutten har utvilsomt talent og evner, trenger en ny kick start i mindre stressende omgivelser. Om Fredriksen klarer aa la gutten slippe ned skuldrene og spille slik at selvtilliten vokser - da blir det en sannsynlig hyggelig opplevelse for begge parter.

Er ikke så sikker på at det er et utvilsomt talent der. U17-fotball er fryktelig ufortsigbart, og det er flere som flopper enn slår igjennom i internasjonal toppfotball som har briljert i slike mesterskap. Veien opp er endeløs lang til A-lagsfotball (selv Eliteserien).

Tomas Vestenicky, Taiwo Awoniyi, Souleymane Coulibaly, Samed Yesil og Ademilson er eksempler på spillere som også har briljert i U17 VM de siste årgangene, men ikke vært i nærheten av å slå igjennom i klubbfotballen. Det er heller normen at store spillere i slike mesterskap ender opp uten de store karrierene, enn motsatt.

1

PapaSmurf

Hamdallah: Der gjorde AaFK et kupp. Bare synd at vi ikke greier å holde på kvalitetsspillere mer enn et øyeblikk her i Norge.

I følge Wikipedia har han 78 mål på 124 kamper i sin karriere.

Folk klager på at vi ikke greier å hevde oss i Europa, vel det er jaggu ikke lett når det er umulig å bygge en stabil stall som leverer varene.

Så snart en spiller gjør det sånn passelig bra er agenten der og værer sine prosenter ved en overgang.

1

Kapteinhivoghoi

Bare synd at vi ikke greier å holde på kvalitetsspillere mer enn et øyeblikk her i Norge.

Absolutt enig Papa Smurf. Selv Rosenborg takker ja til brukbare tilbud, og selger 3 av de som var stammen i 2016. Selv om de har penger til aa erstatte av noenlunde samme kvalitet, blir det uansett litt starte paa nytt hva samhandlinger og relasjoner innad i gruppen angaar. For klubber lenger nede paa den finansielle rangstigen i TL, er det mye verre å skape en stabil stall som leverer noenlunde bra.

1

Lignende temaer

Bilde

Fotball - Premier League

Fotball - Premier League

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

Fotball - Spill

Fotball - Spill

Bilde

Viking FK

Diskusjon om Viking FK

Bilde

Liverpool Football Club

Forum for the true reds - YNWA

Laster...