Nye VGD er lansert! Mer informasjon

En ny ''Royal League'' konsept bør innføres igjen

Og vi trenger ikke å spille ute, men i innendørshaller.

1
39 svar

39 svar

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

KongOlav2

Jeg har alltid vært tilhenger av den prinsipielle tanken om en skandinavisk toppserie, og ikke bare et RL-konsept. Hadde vært mer interessant med kamper mot FCK, Brøndby, Malmø og AIK enn kamper mot Sogndal, Sarpsborg og Bodø-Glimt. Dog virker det ikke som folk flest tenker slik, og da er vel det ikke liv laga.

2

Deila

God Tirsdag til deg også Jade.

2

PapaSmurf

Heldigvis er dette noe som ikke kommer til å skje.

Kjenner jeg grøsser ved tanken.

Det ene forslaget verre enn det andre.

Å slå sammen lag for å få regionslag grøss. Everenga sier vi i Møre og Romsdal er hinderet siden vi er så uenige her oppe at vi hadde nektet å slå oss sammen.

Ja for alle andre steder hadde man jublet over å endelig få slå seg sammen med rivalen. FFK, Moss og S08 hadde nok hatt en gledesparade fra Svinesund til Ås når de endelig fikk bli ett lag.

Sandes ulf, Bryne, Haugesund og Viking hadde slått seg sammen til jubelrop som kunne høres hele veien fra Haugalandet til Jæren.

Jeg kunne fortsatt lenge med flere eksempler.

Royal League ble forsøkt, det var en megaflopp som kostet forbundene mange millioner de aldri fikk avkastning på. Å endre hele seriesystemet er en gamble som for det første ingen ville våget å gå inn på, for det andre er det nesten ingen som ønsker det og for det tredje er det tvilsomt om UEFA hadde akseptert noe slikt.

1

KingKongHalvor

Royal League var spennende da det kom, men interessen for fotball midt på vinteren viste seg å være for liten.

Snakket om å lage felles serie for Norge, Sverige og Danmark kan man bare glemme, kommer aldri til å skje, og det er det heller ingen grunn til, det funker fint som det gjør nå.

1

KongOlav2

Snakket om å lage felles serie for Norge, Sverige og Danmark kan man bare glemme, kommer aldri til å skje, og det er det heller ingen grunn til, det funker fint som det gjør nå.

Funker fint? Kvaliteten er nokså middels. Spillere stikker utenlands ved første anledning. Interessen er heller ikke det helt store. Det er mye som kan bli bedre.

1

KingKongHalvor

Helt enig i det, men en felles nordisk liga er ikke veien å gå. Tror du danskene ville vært interessert i noe slikt? Danskene er kontinentale, vi er provins. De ser så ned på norsk fotball, og tildels svensk, føler seg hevet over oss, det vil aldri skje.

1

Predicted

Hva med en kalmar-cup med e-cup til vinneren? La det være litt som liga-cupen i storbritannia der alle professjonelle ligaer i norge, sverige og danmark deltar.

Rulerer hvem sin nasjonalarena skal få være vertskap.

1

Lignende temaer

Bilde

Fotball - Premier League

Fotball - Premier League

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

Fotball - Spill

Fotball - Spill

Bilde

Viking FK

Diskusjon om Viking FK

Bilde

Liverpool Football Club

Forum for the true reds - YNWA

Laster...