Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Treningskamptråd: Molde - Bodø/Glimt

Kampstart 14:00.

Glimts lag: Simon Thomas - Daniel Edvardsen, Martin Bjørnbak, Marius Lode, Emil Jonassen - Thomas Jacobsen, Mathias Normann, Patrick Berg - Joachim Osvold, Kristian Fardal Opseth, Trond Olsen.

Blant disse er Patrick Berg usikker på grunn av en trøblete lysk. Dersom oppvarmingen viser at han ikke bør starte, vil Ulrik Saltnes komme inn som erstatter.

På benken sitter forøvrig også Jonas Ueland Kolstad, William Arne Hanssen, Fredrik André Bjørkan, Sidad Chooly, Aleksander Torvanger og Nemanja Mladenovic.

MFK stiller med følgende: Neydson da Silva - Isak Ssewankambo, Ruben Gabrielsen, Sonni Nattestad, Joona Toivio - Petter Strand, Babacar Sarr, Eirik Hestad, Ole Martin Rindarøy - Sander Svendsen, Fredrik Brustad

2
66 svar

66 svar

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

PapaSmurf

Isak må være verdens mest forvirrede fotballspiller. 99% av tiden aner han ikke hvor verken han eller ballen er.

Nattestad var solid mot FCK, men mot Glimts kjappe angripere var han halt vekkreist. Kanskje banens dårligste.

Toivio sløv og ukonsentrert

Rindarøy Forsvarets beste.

Hestad og Aursnes går rundt og bidrar null fremover og enda mindre bakover. Strand holder midtbanen sånn nogenlunde på plass i første omgang

Svendsen litt tilbake til fjoråret igjen. Blir usynlig og for veik. Brustad er verken fugl eller fisk. Tror han hadde gjort det bedre på Glimt som spiller hans type fotball. I Molde blir han aldri noen suksess slik vi spiller.

I dag var det virkelig krise utpå der. Laget kollapset totalt så snart Glimt scoret. Ikke EN spiller har evnen til å løfte lagkameratene når de faller nedpå. Hvor er ledertypene?

Og så har vi spillestilen da. Jeg har lyst å riste Solskjær ut av drømmeland og få han til å innse at han må gi opp drømmen om å spille slik han ønsker. 18 måneder har gått og fortsatt dr det null fremgang. Gi opp!

Ja det er en treningskamp, men det er jo likevel lov å prøve å spille fotball. Dette blir virkeligheten for Molde i år også. Lag som ligger bakpå og kontrer oss i senk.

Nå må fansen reise seg og få stoppet Solskjærs ødeleggelser før det er for seint!

Edit: Leser i avisa at Solskjær etterlyser ledertyper utpå der. Doh! Ja men for svarte helsike Solskjær, du må da skaffe oss ledertyper da. Det er lett å si at de unge skal ta ansvar, men alle ser at Molde har skreket etter en sjef siden Daniel dro. Mattias er ingen sjef, Forren var ingen sjef, Joona er ingen sjef, Ruben er ingen sjef og slik kan jeg fortsette til hele stallen er ramset opp.

Skaff oss en SJEF! Og spill ordentlig fotball ikke slik hipstertull som du har prøvd i 1,5 år.

4

HarryH

Må vi ty til alkoholen for å komme oss gjennom denne sesongen også?

3

Samp

Virker ut fra rapportene som at MFK leverer mer av det samme som i fjor. Labert forsvarsspill. Labert trøkk i spillet. Balltrilling uten å skape noenting. En stall bestående av få kvalitetsspillere. Tafatt og slapt.

2

PapaSmurf

Det er identisk med fjoråret. Alle lag får stå alene og prikke skudd i krysset.

Det er rett og slett skandaløst at man ikke tar grep etter fjorårets spill. Man kan jo legge ned analysestillingene. Enten kan de ikke jobben sin eller så driter man i å lytte til dem.

Vi hadde ballen mest før 0-1. Da produserte vi noen cornere som Strand slo lavt inn foran mål til enkle klareringer, og det er vel alt.

Det nytter ikke med forsterkninger heller. Det er spillestilen som er koko. Det er sikkert en bra spillestil om man ikke har en motstander på banen, men så snart man møter noen som forsøker å score mål på deg så er det man prøver på hodeløst.

1

Samp

Det er krise. Vet helt ærlig ikke hvor mye jeg gidder å legge i 2017 av engasjement hvis det er same shit som vi fikk servert i fjor.

1

Kongemannen

Ser nesten ut som om Molde FK har tapt allerede før serien starter opp. Er redd det blir ynkelige opptredener av de blå.

Har ingen som geire å dirigere laget. Hadde MFK hatt baller hadde de forsterket laget før Sevilla oppgjørene

1

haknf

Etzaz kan absolutt bidra med å heve nivået på midtbanen. Aursnes og Hestad er Ok ES-spillere, men ikke toppklasse. Når man ser på forsvarsprestasjonene lukter det litt 1årskontrakt til Forren..

1

Lignende temaer

Bilde

Fotball - Premier League

Fotball - Premier League

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

Fotball - Spill

Fotball - Spill

Bilde

Viking FK

Diskusjon om Viking FK

Bilde

Liverpool Football Club

Forum for the true reds - YNWA

Laster...