Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Ja, nå begynner lagene å sette seg. Av ren nysgjerrighet, hvordan ser deres lag ut før sesongstart og hva er realistisk tabellposisjon?

LSK mest brukte 11 i vinter:

Fernandes *Orgi kommer nok inn her.

Melgalvis (ny Strømmen) - Amundsen - Mikalsen (Kippe inn) - Haakenstad (Mikalsen inn når Kippe er frisk)

Knudtzon - Mathew - Krogstad - Rafn

Malec - Ajeti

Kippe kommer nok inn når han er frisk. Da går Mikalsen ut på på VB. Bonke har vært skadet i vinter, så usikker på hvor han står p.d.d. Ajeti og Malec er klare førstevalg på topp slik situasjonen er nå.

LSK er fornøyd med keeper og forsvaret, men ser etter forsterkninger på midtbane og i angrep.

Hvor ender LSK?

Rundt 10.plass.

2
36 svar

36 svar

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å svare på dette innlegget!

Gå til innlogging

1I2VorseN

Vålerenga:

Sandberg

Lundström - Nation - Nakkim - Lindqvist

Agyiri - Grindheim

Juklerød - Zahid - Grødem

Moa

Hvis alle er skadefri og ingen nye kommer inn vil jeg tro dette er laget som starter i seriestarten. Mest usikkerhet er selvfølgelig på midtbanen der vi har veldig mange gode alternativer. For min del er det ikke stor forskjell om vi starter med Stengel, Lekven, Grindheim eller Agyiri som har vist strålende takter i sentral midtbane i vinter. Den spilleren som har imponert meg mest i forhold til forventninger å blir ikke overasket hvis vi starter med Agyiri sentralt på midtbanen.

Foran de har vi Zahid som jeg er 100% starter hvis han er klar, kan også flyttes ut på kant. Juklerød og Grødem har imponert i vinter å er begge kantspillere som kan gode til å utfordre.

Det er også ryktet nye spillere inn, en stopper en midtbanespiller og en kantspiller er hva som har vært ryktet. Deila har ihvertfall sagt at vi leter etter en god spillende midtstopper, hvis vi finner det tror jeg fort han kan ta plassen til Nation. Ny midtbanespiller vet jeg ikke om vi trenger, ettersom hvordan Agyiri har spilt i vinter har vi 4 gode alternativer. En ny kantspiller hadde heller ikke vært dumt men synes Grødem har vist seg såpass bra fram at han fint kan ta en posisjon i den rollen.

Store spørsmålstegnet som kommer til å ha betydning for hvor høyt VIF kommer på tabellen i år er, får vi beholde Zahid fram til vinter, det tviler jeg på, å klarer Moa å finne tilbake til scoringsformen og holde seg skadefri iløpet av en sesong.

I tillegg er vi litt tynt besatt ved skader i enkelte posisjoner kanskje spesielt på stopper plassen men med litt tur med skader å sett på hvordan vi har spilt i treningskampene hittil i år burde vi absolutt være en utfordrer til medalje i årets tippeliga.

2

Flammen2

Lundström - Nation - Nakkim - Lindqvist

Her må det vel forsterkes?

1

1I2VorseN

Vet ikke helt jeg. Det er ingen tvil om at vi har vært på utkikk etter en ny midtstopper hele vinter, vi har også hatt en venstre back på prøve og det var snakk om at Lindqvist var på vei til Sverige tidligere i år. Mulig han forsvinner det vet jeg ikke. I så fall trenger vi en ny venstre back også.

Lundström og Sandrakumar er gode nåk til å holde høyre så vi trenger ikke noen flere der. Og har heller ingen problemer med at Nakkim kan forsvare en plass i ett lag med medalje ambisjoner. Han har vært god helt siden han kom tilbake til oss i fjor sommer.

1

Deila

Vålerenga:

Sandberg

Lundström - Nation - Nakkim - Lindqvist

Agyiri - Grindheim

Juklerød - Zahid - Grødem

Moa

Lag 2:

Falch

Sandrakumar-Nåsberg-Hay Borchgrevink

Stengel-Lekven-Horn myhre

F.Holm - Kjelsrud Johansen- Elsebutangen

På benk: Aron Dønnum og Samuel Fridjonsson

Vil tro at Fredheim holm starter kampene når han er skadefri, men han er sjeldent skadefri gjennom en hel sesong. Spennende å se hvordan midtbanen blir, men blir overasket om vi ikke får plass til Lekven, som Deila har sagt han skulle bygge laget rundt. Topp 4 må være målsetningen for oss i år.

1

Gunnar88

Mye rart som sies. Fagermo sa før sesongen at det var den sterkeste troppen han hadde. I juni uttalte Morten Stokstad på vegne av Fagermo at Odd skulle kjempe om gullet. I august sa Fagermo at sjansene var spolert grunnet skader.

1

Gunnar88

Indeilawetrust. Kall det gjerne en unnskyldning. Men det er nå slik det er. Bergan er i min bok i beste fall dårlig OBOS-nivå. Ser man vekk fra midtforsvaret er Odd meget godt sikret i alle posisjoner.

1

Deila

Kall det gjerne en unnskyldning. Men det er nå slik det er. Bergan er i min bok i beste fall dårlig OBOS-nivå. Ser man vekk fra midtforsvaret er Odd meget godt sikret i alle posisjoner.

Klarte bare ikke å dy meg. Med profilbildet ditt var det som å se Fagermo stå på Skagerak rundt Juni tider og skylde på skader og tøft kampprogram, etter at han har gått knallhardt ut før sesongen og sagt at han har tidenes beste Odd stall. Alt er som det skal være med andre ord. Håper forøvrig heller at dere vinner fremfor RBK, drit kjedelig hvis de vinner suverent iår igjen.

1

KongOjo

4-4-3 ja. Lar den stå jeg i mitt forrige innlegg og håper NFF gir oss muligheten så kanskje vi kan komme enda nærmer Rosenborg på tabellen.

1

KongOjo

Brann:

Mye som er usikkert enda, men akkurat nå er dette kanskje mest sannsynlig i den vanlige 4-4-3:

-------------------------Leciejewski--------------------------

Nouri---------Wormgoor-----Acosta-------Kristiansen---

--------------Haugen-------Nilsen---------Barmen------------

------Vega---------------Børven----------------Braaten-----------

De som kommer i andre rekke og er nærmest en startoppstilling er vel Orlov, Skålevik,Grønner, Orry, Skaanes og Rolantsson. Horwath er også en ganske solid reservemålvakt.

Unggutter som er nærmest er vel så vidt jeg vet Bildøy og Stenevik, spesielt sistnevne kan bli brukt mye til tross for sin unge alder.

Kan også nevne at man vel faktisk ikke har gått ut med hvem som blir kaptein i år, men mye tyder på at det bli den nye mannen Wormgoor. Noe som egentlig er ganske naturlig mtp at han er den eneste ordentlige lederen i troppen, Piotr og Acosta kunne vært aktuelle men de har vel en liten tendens til å være for heite i toppen. Orlov kunne forsåvidt også blitt, men tror neppe det siden en del ting tyder på at han ikke blir like fast som i fjor.

Neste treningskamp er borte mot Malmø på lørdag, det kan bli interessant å se hvor Brann står mot ett av nordens beste lag.

1

Lignende temaer

Bilde

Fotball - Premier League

Fotball - Premier League

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

Fotball - Spill

Fotball - Spill

Bilde

Viking FK

Diskusjon om Viking FK

Bilde

Liverpool Football Club

Forum for the true reds - YNWA

Laster...