Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Sett opp en ellever med din klubbs verste spillere gjennom tidene:

Jan Kjell Larsen

Kristian Onstad- Haris Skenderovic- Sean Cunningham- Elfar Helgason

Petter Furuseth- Adnan Haidar- Alex Davey- Diogo da Costa

Dennis Iliohan- Gilles Ondo

1
87 svar

87 svar

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

PapaSmurf

Uansett hvilken spiller noen trekker opp av hatten har vi i Molde uansett en vinner: Bjørn Runström.

En helt horribelt svak spiller. Når man ikke trodde det gikk an å være mer begredelig kom han til unnsetning og beviste at det gikk lekende lett.

Han fikk ett mål for Molde, i sin første seriekamp. Mot RBK. I snøvær lempet han ballen i mål fra 20 meter. Derfra gikk det ikke bare utforbakke, jeg vil sammenligne det med å hoppe fra et fly uten fallskjerm. Det går fort nedover og ender brått.

4

stc887

Uansett hvilken spiller noen trekker opp av hatten har vi i Molde uansett en vinner: Bjørn Runström.

Var noen britiske spillere i Godset tidlig til midten av 90 tallet.

Lee Chapman fra 1996 er en klassiker. Skulle erstatte en skadet Jostein Flo. Landet på Gardermoen lørdag, spilte match på søndag og dro hjem samme kveld. Deretter var det ei uke på puben, før han kom tilbake til Drammen. Sånn holdt det på i noen måneder, men fyren scoret mot Åmot i cupen, sier Stråle.

Men det er flere engelske fiaskoer i klubben. Ryan Nicholls hadde spilt i Leeds, men alt han gjorde i '94 var å kveste Leo og bli utvist. Brian Law var en dødsback med landskamper for Wales, men husker ikke å ha spilt i SIF selv engang.

John Williams var en stopper som ble hentet i 1991 etter å ha markert Mark Hughes i en kamp. Det klubben ikke fikk med seg var at Hughes laget hattrick i den samme kampen. Tok farvel etter en kamp.

4

Dimmi

Lee Chapman fra 1996 er en klassiker. Skulle erstatte en skadet Jostein Flo. Landet på Gardermoen lørdag, spilte match på søndag og dro hjem samme kveld. Deretter var det ei uke på puben, før han kom tilbake til Drammen. Sånn holdt det på i noen måneder, men fyren scoret mot Åmot i cupen

Må jo bare ta med anekdoten om den ene scoringen mot Åmot.

Chapman knota ballen i mål fra kort hold etter skikkelig møljespill foran buret, hvorpå en lettere forvirret speaker annonserte "Kan Lee Chapman rekke opp hånda hvis det var han som scorte?"

Cupen har sin sjarm, altså!

4

Floflofloflo

Var noen britiske spillere i Godset tidlig til midten av 90 tallet.

Gode keepertradisjoner i Godset, må vel nesten være Moldskred i buret selv om han ikke akkurat var katastrofe er han den minst gode jeg kan huske.

Ellers er vel Alexsanders Jelisejevs bankers på topp.

Husker også en Tor Arne Sannerholt på 90-tallet som jeg ikke ofte la merke til annet enn et langt dribleraid, det var bare det at han dribla seg tilbake på banen.

1

quentez

Han fikk ett mål for Molde, i sin første seriekamp. Mot RBK.

Høyner med Besart Berisha som fikk to mål for RBK i sin første seriekamp. Mot Molde.

Etter dette er han den tyngste spilleren jeg har sett i RBK-drakta. Like elegant som et tankskip.

1

Quisque

Bjørn Runström

Var vel en herlig jålete primadonna også?

1

ASEN

Kongemannen, Magne Simonsen hører ikke hjemme på en slik liste. Simonsen var en svært positiv spiller i Molde, gode holdninger, og alltid en spiller som stod på.

3

HarryH

Magne Simonsen, som med hjertetrøbbel kjempet som en løve, produserte viktige mål og bidro til fem titler, hører vel ikke hjemme på den lista.

3

Arggg

Prøver meg på et LSK-lag fra 2000 og framover. Dessverre mange gode kandidater.

Keeper: Kenneth Udjus Kom som årets keeper fra Sogndal, men var helt ubegripelig dårlig. Han kunne ikke slenge seg, men veltet etter ballen. Alle skudd mot mål var store målsjanser. Veldig synd, for han virka som en flott fyr. VB: Lars Kristian Eriksen Var aldri god, og det er et mirakel at ODD fikk denne mannen til å prestere som stopper. Kjip fyr i tillegg til å være dårlig. Stopper: Mads Dahm En av flere Lyn-flopper hentet av Berg. Definisjonen på tung og treig. Stopper: Isak Scheel Utrolig klønete spiller. Virket fjern hele tiden. HB: Jesper Westerberg Den dårligste forsvarspilleren jeg har sett i TL tror jeg. Den kampen mot Stabæk på Nadderud i 2012 er den mest soleklare stolpen på børsen jeg noen gang har sett. HM: Håvard Ottesen Husker ham best for å ha dempet en ball som kom i knehøyde med brystet. SM: Paul Obiefule Nok en Lyn-spiller. Treig og dårlig SM: Tom Sadeh Lyn nok en gang. Fikk få kamper, men var ubegripelig svak. VM: Jon Midttun Lie Den mest overbetalte spilleren i TL noensinne Spiss: Luke Rodgers Hurtigheten og bevegeligheten til Malec, men størrelsen til Michael Mifsud Spiss: Arni Viljalmsson Runars "Westerberg".

Mange flere som kan nevnes. Christer Mattiasson, Alhassane Dosso, Alexander Nadj, Effiom Bassey, Romanus Orijinta (tok bare med spillere som har fått kamper), Dan Anton Johansen osv.

2

Yourexperiencemaydiffer

Jeg går for 11x Espen Søgård. Evt. Alex Nyarko.

1

Lignende temaer

Bilde

Fotball - Premier League

Fotball - Premier League

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

Fotball - Spill

Fotball - Spill

Bilde

Viking FK

Diskusjon om Viking FK

Bilde

Liverpool Football Club

Forum for the true reds - YNWA

Laster...