Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Hva er dette for noe tull?? En arrangør nekter en tv produksjon

Vises kampen noe sted?— Jalla Jalla

Hei: Dessverre, nei. Aftenbladet undersøkte muligheten for å streame kampen på nett, men arrangørene i Storhall Karmøy/Veavåg (som har rettighetene) ønsket ikke sending på tv eller nett. Dette fordi det ville ført til mindre publikum og mindre billettinntekter. Derfor blir denne tekst-liven måten å følge kampen.

1
24 svar

24 svar

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å svare på dette innlegget!

Gå til innlogging

Gorgi

Vikings beste var Adegbenro. Ett mål og en målgivende er bra. Kom også til et par andre sjanser og var et uromoment for Fkh forsvaret. Erneman var også god i første omgang.

Fkh kjørte de ti første minuttene. Viking mer med de neste 35 av første omgang. Fikk tidvis til det høye presset og spilte bra.

Andre omgang eide Fkh til det gjensto ti minutter. Viking litt bedre med siste del av kampen. Viking har mest grunn til å være fornøyd med uavgjort resultatet.

1

Oxford79

Så kampen. Veldig frisk start på kampen av FKH. Men lå alikevel under 0-2 relativt tidlig. Synes FKH var noen hakk bedre enn Viking i denne kampen men litt rufsete bakover. Vil trekke frem Haris og Kiss som de beste i dag. Bruno Leite virker spennende selv om han ikke fikk til all verden i dag. Friskt innhopp av Buduson på slutten. Kan også nevne at Haraldseid var tilbake for FKH i dag, men var ikke spesielt imponerende

1

Svartbaken

Det er vel fair enough at de tar penger, enten det er Vea eller Storhallen som tar pengene. Det har jo uansett vært et løft der ute for å få den på plass og den kommer jo hele distriktet til en viss glede. Synes dog likevel det er tull å nekte TV, selv om jeg skjønner tanken deres. Jeg tror egentlig ikke de hadde tapt så veldig mye på det heller.

1

PapaSmurf

Tar man betalt for treningskamper? Kan ikke være store summen?

1

Cobi

Var vel 100 for voksne og 50 for barn, mener jeg på. 900 tilskuere er sånn sett veldig bra. Er for øvrig ikke noe nytt at det tas betalt for disse kampene, jeg husker jeg betalte for Viking-FKH i den tilsvarende treningskampen på Randaberg i fjor vinter også.

Jeg fikk ikke sett kampen, men mediehusene på begge sider av fjorden virker samstemte i at FKH var ganske markant bedre og at Viking sånn sett har mest grunn til å si seg fornøyd med resultatet.

Setter pris på en oppsummering av både lag- og enkeltspillerprestasjoner fra de av dere som var på kampen.

1

Bilvrag

2-2 slutt. Godt resultat, Adegbenro virker bra i uvant posisjon og sikkert mye å jobbe med. Virker å være en bra gjennomkjøring.

1

Lignende temaer

Bilde

Fotball - Premier League

Fotball - Premier League

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

Fotball - Spill

Fotball - Spill

Bilde

Viking FK

Diskusjon om Viking FK

Bilde

Liverpool Football Club

Forum for the true reds - YNWA

Laster...