Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Starter om ett minutt. Brann møter sin tøffeste motstander denne oppkjøringen og LAN har understreket at denne kampen har betydning. På motsatt banehalvdel står blant annet to nordmenn i Berget og Eikrem, mens Vindheim starter på benken. BT sender direkte.

Branns lag:

Piotr

Gilli - Wormgoor - Acosta - Kristiansen

Larsen - Heltne Nilsen - Haugen

Vega - Orlov - Braaten

1
46 svar

46 svar

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å svare på dette innlegget!

Gå til innlogging

Firensju

Kampen går på bt.no, men man må være abonnement. Anbefaler ikke å abonnere. Elendig bildekvalitet + hakkete

2

ftold

Så denne kampen i opptak først i går, og forstår godt at det snakkes om Grønner. Det var en tåpelig manøver selv om han skulle hatt frispark. Han hadde en lignende treningskamp i fjor mot Sogndal, der han var innblandet i baklengsmål og ble utvist på merkverdig vis, men i serien var han strålende, så vi satser på at han gjentar dette. Jeg er mer overrasket over at det ikke snakkes om Acosta. Han ble snurret rundt som en pinne på Malmös første mål. Vito virker som en solid forsterkning, men så langt i vinter virker det ikke som om Acosta helt har funnet ut hvordan han skal opptre sammen med ham. Acosta ser ikke helt komfortabel med å være flyttet over som venstre midstopper, det var vel derfor han foran fjorårssesongen fikk spille fast på høyresiden, også i de kampene han spilte med Grønner.

1

Corio

En dyr og rar løsning hvis han skal være erstatter for en som aldri var i nærheten av laget i fjor. Rart hvordan den siste generasjonen av Trømsøspillere har stagnert foresten.

1

Hepp1971

Og NB! Etter å ha sett MFFs andre mål på ny noen ganger, er det bare å slå fast at det er klart frispark til Grønner. Det, samt at Grønner skulle aldri blitt utvist. Så der setter vi strek for feilsøket.

1

Solvgutt1

Dyr? Han er jo bosman

1

Corio

Frykter egentlig at Larsen ender opp som han fra TIL jeg ikke engang husker navnet på nå. Vi trenger ikke stallfyll, men spillere som kan gå rett inn og heve laget. Håper selvfølgelig han gjør mine bange anelser til skamme.

1

KaffeOrginal

Frykter egentlig at Larsen ender opp som han fra TIL jeg ikke engang husker navnet på nå.

Han er vel Remis erstatter ?

1

Atlin

Vi sendte feil mann til Haugesund.

Pallesen > Grønner.

1

Lignende temaer

Bilde

Fotball - Premier League

Fotball - Premier League

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

Fotball - Spill

Fotball - Spill

Bilde

Viking FK

Diskusjon om Viking FK

Bilde

Liverpool Football Club

Forum for the true reds - YNWA

Laster...