Nye VGD er lansert! Mer informasjon

RBK kommer til å dominere Eliteserien.

Ikke bare i år, men kanskje flere år fremover. Men kanskje det er nødvendig å ha en klubb som er stabilt på toppen, sånn at norsk fotball kan heve seg.

Hvis man ser på andre såkalte ''store'' klubber i Norge, så ligger de med brukket rygg. Vif må kutte millioner av kr, og har en budsjett som tilsvarer småklubber. Viking trenger jeg ikke å si noe mer. Brann er som Dr Jekyll og Hyde, veldig ustabil med andre ord. Molde er kanskje den eneste som kan utfordre gullet.

1
4 svar

4 svar

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å svare på dette innlegget!

Gå til innlogging

TexMurphy

VIF er vel på tur opp, og det samme kan vel Brann si de er hvis de kan bekrefte fjorårets plassering (alltid litt vanskelig å bedømme et nyopprykket lag som slår til med medalje med en spesiell spillestil). Molde har fått Dempsey tilbake og fått Solskjør til å tilbringe litt færre timer på feltet. Odd og SIF er omtrent i samme posisjon som de har vært i de siste årene (stabile medaljekandidater)... Kan være enig i at Viking for tiden ligger med brukket rygg, men hvis RBK skulle ta et lite skritt tilbake i årets sesong (det er vanskelig å spå hvordan så mange utskfitninger RBK har gjort vil slå ut) så kan det fort bli helt jevnt i toppen.

Avstanden er ikke så stor som tabellen i fjor indikerte, det er små marginer i fotball...

2

Gunnar88

Gullet havner i Bergen. Vito er mer solid enn muren til Trump. Orry Larsen herjer på midten og Børven putter tresifret i 2017. Gullet kan sendes til Bergen først som sist.

2

Gunnar88

Savnet deg Jade, alt bra?

1

qbah

Glem det. Brann sin dominans med LAN ved roret er kommet for å bli.

1

Lignende temaer

Bilde

Fotball - Premier League

Fotball - Premier League

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

Fotball - Spill

Fotball - Spill

Bilde

Viking FK

Diskusjon om Viking FK

Bilde

Liverpool Football Club

Forum for the true reds - YNWA

Laster...