Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Pris for eliteserien 2017

Når Discovery kjøpte opp rettighetene av eliteserien så lovet at det skulle bli langt billigere å se fotball på TV. Forstår jo at noen kamper skal sendes bak betalingsmur,/Eurosport Player, men hos altiboks sier at Eurosport Norge som er en av kanalene i grunnpakken bli lagt i betalingmur(tilleggskanal) Forstår at det koster for at vi skal se på TV, men da må de ikke love at det skal bli billigere. Noen som vet noe? Og blir ALLE eliteseriekampene vist på Eurosport player? Ser de har tatt bort alternativet 49 kr mnd mot binding, så det er vel prisjustering der også? :/

Svar fra Altiboks: Hei,

Detaljene rundt hvordan Eurosport og de nye Eliteserie-kanalene vil bli tilgjengeliggjort er under utarbeidelse. Det vi imidlertid kan si er at alle kunder vil få den nye Eurosport-pakken uten tilleggskostnader i en periode fra eliteseriestart 1.4.2017. I denne perioden vil alle kunder også få beskjed om hva de eventuelt må gjøre for å beholde kanalene når prøveperioden er over. Så med andre ord: mer info kommer, og i mellomtiden kan du bare slå deg til ro med at vi uansett vil sørge for at du ikke går glipp av hverken Eliteserien i fotball eller andre sendinger på Eurosport-kanalene.

1
23 svar

23 svar

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å svare på dette innlegget!

Gå til innlogging

Thecokeman

Mulig jeg er dårlig til å les eller misforstår, men gjelder ikke dette kun for nett (pc), ikke TV? Jada, jeg vet det bare er å koble til, men jeg er av den gamle skolen som liker å ha det tilgjengelig som TV-kanaler. Ikke er nettet her spesielt stabilt heller.

2

Predicted

Jan-Erik Aalbu (sportssjef i discovery) sa i toppfotball-podcasten at de kommer til å annonsere pris-strukturen for online i løpet av uka. Det er nå 8 dager siden, så det burde komme snart.

2

den12mann

altiboks sier at Eurosport Norge som er en av kanalene i grunnpakken bli lagt i betalingmur(tilleggskanal)

Stemmer det. Den forsvinner 1. juni fra grunnpakken.

Den har forsåvidt alltid vært en tilleggskanal, men altibox har latt den inngå i grunnpakken til nå.

1

Windsor

Tipper det kommer som TV tilbud også. Bare å vente litt nærmere seriestart

1

Windsor

Men Fotball Direkte blir jo vesentlig forskjellig fra FotballXtra. Kommer nok til å bli slik jeg normalt følger runden.

1

Lignende temaer

Bilde

Fotball - Premier League

Fotball - Premier League

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

Fotball - Spill

Fotball - Spill

Bilde

Viking FK

Diskusjon om Viking FK

Bilde

Liverpool Football Club

Forum for the true reds - YNWA

Laster...