Fotball - Norsk

FiftyShadesOshea

Hissig Ingebrigtsen

Ingebrigtsen forbanna da han fikk spørsmål om Bendtner etter kampen i kveld. Spørsmålet er relevant: når Vilhjamsson scorer og gir målgivende og RBK spiller bedre enn med Bendtner, er det da åpenbart at Bendtner starter neste? nei. Han skal ikke ha frikort inn på laget fordi han heter Bendtner? Vilhjamsson prestert bedre.

2
143 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Jeg håper RBK fortsetter å prioritere Bendtner, for de er mindre dynamiske med ham. Den berømmelige katten i sekken.

1

Spørsmålet er relevant for alle andre enn de som faktisk følger med Rosenborg.

De som gjør det og har litt sirkulasjon i topplokket skjønner at dette ikke har noe med Bendtner eller Vilhjalmsson å gjøre. To gode spillere begge to.

At Kåre blir irritert på journalister som stiller idiotspørsmål for å prøve å skape splittelse internt i gruppa er bare sånn det skal være.

2
Rockets_AA Spørsmålet er relevant for alle andre enn de som faktisk følger med Rosenborg. De som gjør det og har litt sirkulasjon i topplokket skjønner at dette ikke har noe med Bendtner elle...

Spørsmålet er relevant for alle andre enn de som faktisk følger med Rosenborg.

Vilhjamsson og Bendtner er jo helt forskjellige spillertyper. Bendtner har spilt under pari, og det spørsmålet skulle bare mangle at ble spurt. Vilhjamsson fortjener startplass etter dagens prestasjoner, Bendtner har ikke imponert nevneverdig. Og ja, jeg tror hvem av de som spiller har innvirkning på resten av laget.

2

Kåre er så utrolig dårlig på å håndtere media. Dersom enkelte journalister jakter på overskrifter så gir han jo dem akkurat det de vil ha. Når det er sagt syns jeg det er helt naturlig at det blir stilt spørsmål ved Bendtners innvirkning på laget. Har Kåre et problem fordi han føler at Bendtner må brukes pga sitt navn? Håper Kåre blir kjørt enda mer i media. Komisk å se han sutre på sitt sedvanlige vis.

2

Vet vi hvor mye Bendtner koster Rosenborg? Han kom vel gratis, men regner med at lønn og SOF ikke er småtteri.

1
Fritz_ Kåre er så utrolig dårlig på å håndtere media. Dersom enkelte journalister jakter på overskrifter så gir han jo dem akkurat det de vil ha. Når det er sagt syns jeg det er helt natu...

Har Kåre et problem fordi han føler at Bendtner må brukes pga sitt navn?

Du snur problemstillingen på hodet.

Kåre har problem med at journalistene forutsetter at Kåre må bruke Bendtner på grunn av navnet.

Men så er det da slett ikke slik laguttak praktiseres ved Brakka.

1
FiftyShadesOshea [sitat…] Vilhjamsson og Bendtner er jo helt forskjellige spillertyper. Bendtner har spilt under pari, og det spørsmålet skulle bare mangle at ble spurt. Vilhjamsson fortjener start...

Og ja, jeg tror hvem av de som spiller har innvirkning på resten av laget.

Hvor mange mål tror du Lord hadde skåret og skapt hvis RBKs indreløpere hadde spilt som de gjorde, særlig 1.omg, i går også i de 4 foregående kampene? Snart eksploderer det...Troillan på topp.

1
lsklars Bendtner kan bli best i verden

Helt klart, uten tvil, hahaha..

Bruttern sa ved en anledning vedr. Bendtner, "vi har faatt mer enn vi ba om", og det har han absolutt rett i. Men det "mer" han pratet om har vi allerede opplevd.

Bendtner maatte etter hel mnd. "hardt arbeid" i RBK og en uke i sin luksusbolig, sendes tilbake til Koeben for opptoerking, noe som aldri har funket, tvertimot paastaar jeg.

I beste fall faar han spille noen kamper iblant naar de andre spissene er skadet e.l. At han blir i 3 aar slik det vel var meningen, maa en vaere ganske om tumlet for aa tro paa.

RBK kjoepte et problem som de aldri makter aa haandtere, stakkars forvillede "Troillunga". Godt at du ikke var med paa denne galskapen Nils Arne.

Lykke til alle andre lag!

1
FiftyShadesOshea [sitat…] Vilhjamsson og Bendtner er jo helt forskjellige spillertyper. Bendtner har spilt under pari, og det spørsmålet skulle bare mangle at ble spurt. Vilhjamsson fortjener start...

Vilhjamsson fortjener startplass etter dagens prestasjoner

Og hattrick i cupen. Kunne blitt flere mål på han i går også. Mer målfarlig og jobber mer om dagen. Burde være temmelig grei skuring det der.

Bendtner må ikke spille 90 minutter hver eneste helg for å komme i form til RBK skal kløne seg ut av CL-kvaliken i juli.

1

Sutrer Kåre også? LAN er den minst populære treneren som har vært i Brann, blant journalistene som følger Brann i Bergenspressen, noensinne. Årsaken er at han innimellom behandler dem som dritt. Han har hatt noen små raseriutbrudd og nærmest drevet med hersketeknikk til tider. Spesielt var episoden med BA-journalisten som ba om kommentar etter at B-laget hadde spilt kamp i Las Palmas mot Arendal nå i vinter pinlig:

Det var en B-preget kamp for begge lag lørdag, da både Knut Tørums Arendal og Brann spilte fredag også. Det endte 0-0.

Etter kampen var han tydelig lite interessert i å snakke med media. Da BA fikk kontakt med ham, forløp hele samtalen slik:

– Du har 20 sekunder på deg.

– Dårlig tid?

– Vi må ete, og er midt i hardtrening. Hva er det du vil?

– Du bruker en del unggutter, hva synes du om dem?

– Fin trening, ungguttene klarer seg godt. Vi møter et godt lag. De har god bredde i Arendal. Bra kamp. Vi burde scoret et mål.

– Er dette gutter du kunne tenke deg å ...

– Nei, det var helt OK. Bra av unguttene.

– Hva med alle som utfordrer om en plass på laget ...

– Hva med dem, hvem er de?

– Dette er jo en B-kamp, på en måte. De guttene som kjemper om en pl...

– Hvem sier at dette er en B-kamp?

– Denne er for dem som ikke spilte Viking-kampen, da?

– Nei, vi spiller en helt grei kamp. En god fysisk økt. Ungguttene klarer seg bra. Er det noe mer du lurer på, kan du snakke med dem.

Deretter ruslet Brann-treneren vekk, og BA gjorde som Nilsen ba om.

1

Flott å ha sutrete trenere, jf Bruttern, Nilsen, Solskjær, Fagermo etc, til å promotere et allerede elendig produkt.

1

For en tulletråd, det er Kåre og trenerteamet som følger spillerne hver dag på trening, som tar ut laget og da selvsagt vet best. Journalister og vi som sitter i sofaen og ser kampene har ikke tilstrekkelig info om hver spiller..

Og at Kåre-gutten svarer litt uortodoks på spørsmål fra journalister er ikke noe å bry seg om. Husker også Eggen buste ut med mye sinne og ukontrollert frustrasjon, er da ikke noe blåse opp dette...

Ingen har fast plass på RBK, det er kamp om hver eneste plass, og slik skal det være

1

Kroksæther som er dust her (som vanlig) ikke Kåre, selv om han selvsagt kunne håndtert smørsmålet en smule mer galant.

1
dickenzz For en tulletråd, det er Kåre og trenerteamet som følger spillerne hver dag på trening, som tar ut laget og da selvsagt vet best. Journalister og vi som sitter i sofaen og ser kamp...

vi som sitter i sofaen og ser kampene har ikke tilstrekkelig info om hver spiller..

Trenger vel ikke ha inside-information for å se at Vilhjamsson har prestert bra når han har spilt, og Bendtner har underprestert? Vi tullinger i sofaen kan også se at RBK har sett lite overbevisende ut med Bendtner på banen, så spørsmålet Ingebrigtsen får er vel relevant?

1

Det er mer enn overmåte morsomt å se at supportere fra våre motstanderlag finner det passende å starte slike tråder som denne.

Vi kan vel ta det som en klar bekreftelse på at de sitter der med en odør rundt seg som de aller fleste med noenlunde sosiale ferdigheter ville forsøkt å være foruten når man beveger seg ute blandt folk.

1
RickiBK Det er mer enn overmåte morsomt å se at supportere fra våre motstanderlag finner det passende å starte slike tråder som denne. Vi kan vel ta det som en klar bekreftelse på at de si...

Det er mer enn overmåte morsomt å se at supportere fra våre motstanderlag finner det passende å starte slike tråder som denne.

Jeg synes det er ufattelig morsomt å se reaksjonene til Kåre når han får kritiske spørsmål. Kroppsspråket hans er like tydelig som tårene til en 3-åring når han ikke får iskrem.

2
Fritz_ [sitat…] Jeg synes det er ufattelig morsomt å se reaksjonene til Kåre når han får kritiske spørsmål. Kroppsspråket hans er like tydelig som tårene til en 3-åring når han ikke får i...

Kroppsspråket hans er like tydelig

Noe jeg ser på nær sagt hvilket som helst menneske jeg møter i det daglige.

Hva et tydelig kroppspråk skulle bety i negativ forstand er derimot vanskelig å forstå, om man nå ikke har det slik at man har et sterkt behov for ikke å bli avslørt på en eller annen lite fordelaktig måte.

Og tydelig kroppsspråk?

Eggen topper Kåre på alle måter der.

1

Lignende innlegg

Fotball - Internasjonal VGD Publisert

Historiske Haaland på årets lag i verden

Erling Braut Haaland (21) er den første nordmannen som er med på årets lag i verden. Storscorer-rival i Bundesliga, Robert Lewandowski (33), stakk av med prisen som årets spiller i verden.
Bilde

Historiske Haaland på årets lag i verden

Erling Braut Haaland (21) er den første nordmannen som er med på årets lag i verden. Storscorer-rival i Bundesliga, Robert Lewandowski (33), stakk av med prisen som årets spiller i verden.


Bilde www.vg.no
1
0 svar
Laster...