Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Norge-Tyskland U21 EM-kval-Kamptråd:

Når: I dag 10 otkober kl.19.00

Hvor: Marienlyst, Drammen.

TV: Sendes på tv2 sportskanalen.

Norge U21 møter regjerende europemester for U21 lag Tyskland. En god mulighet for å se Martin Ødegaard mot meget god tysk motstand. Norge har fått en dårlig start med 2 poeng på 4 kamper. Tyskland er ubeseiret, men har kun spilt to kamper. Norge må vinne denne for å henge med.

Her er norges lag. 4-5-1

Sondre Løvseth Rossbach -

Erlend Dahl Reitan, Andreas Schjølberg Hanche-Olsen, Kristoffer Vassbakk Ajer Ulrik Yttergård Jenssen,

Birk Risa - Martin Ødegaard, Julian Ryerson, Iver Tobias Rørvik Fossum, Morten Thorsby - Henrik Rørvik Bjørdal

1
277 svar
Trådvisning
Hele diskusjonen

Stroemsoe

Godt kommentatorene var ræva så fikk vi fylt ett par sider med klaging i kveld og. Alle skal få.

4

abjoern100

Ja rimelig spesielt fokus på VGD får en si. Ødegaard var jo faktisk sublim i kveld.

Skal sies at jeg alltid muter norske fotballkommentatorer om jeg er så heldig at jeg ser fotball alene, men tviler på at jeg hadde latt det ødelegge opplevelsen.

Vi slår Tyskland U21 3-1 og spiller dem i perioder ut. Det er jo ganske sensasjonelt. Ødegaard er helt konge, gjør nesten ingen feil, lekre løsninger i alle mulige slags situasjoner og målpoeng og mål i tillegg - likevel er det mye "men men" i omtalen av Ødegaard og det er som om folk leter etter måter å snakke ned prestasjonen på. Nordmenn er veldig rare. Er det sånn at fordi Lagerbäck er den nye helten, skal det spillende U21 snakkes ned? Det gir jo heller ingen mening da pasningsskikkelighet er en av de viktigste defensive egenskapene et lag kan ha.

Thorsby nesten like god og seiler i likhet med Ødegaard opp som en soleklar kandidat for A-landsen. Han har en fascinerende teknikk, kjempesterk i duellene, løpsterk og målfarlig.

7

ColonelKurtz

Det gir jo heller ingen mening da pasningsskikkelighet er en av de viktigste defensive egenskapene et lag kan ha.

Et typisk topplag som har ballen mest i nesten alle kamper, ja. Et sånt landslag burde vi virkelig ikke prøve på å få fram. Det er gambling og naivitet på høyt nivå. Vi bør spesialisere oss på det nærmest samtlige av alle små lag og nasjoner som overpresterer med spillermaterialet sitt (blant annet Island nå for tiden) først og fremst er gode på, nemlig den delen av spillet som foregår uten ball. Det er det desidert tryggeste alternativet for Norge. Da ville vi også fått mest ut av det konkurransefortrinnet vi nordmenn i størst besitter sammenlignet med resten av verden, nemlig fysikk.

2

Sevens7ar

det er som om folk leter etter måter å snakke ned

Sånn har det jo vært i flere år. Det gikk sport i å undervurdere Ødegaard etter at han gikk til Real Madrid og norsk presse gikk av hengslene. Sånn sett har det nok ikke noe med Lagerbäck å gjøre, men at det rett og slett ble "kult" å snakke ned Ødegaard.

1

Lignende temaer

Bilde

Fotball - Premier League

Fotball - Premier League

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

Fotball - Spill

Fotball - Spill

Bilde

Viking FK

Diskusjon om Viking FK

Bilde

Liverpool Football Club

Forum for the true reds - YNWA

Laster...