Fotball - Norsk

aquador

Spillere din klubb bør kvitte seg med 2017/2018

Hvilke spillere ser du helst at din klubb kvitter seg med dette overgangsvinduet?

Utløpende kontrakter bør ikke nevnes her.

1
27 svar

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

Odds Ballklubb:

Riku Riski Torbjørn Agdestein Stefan Mladenovic Sigurd Hauso Haugen

1

det merkes at han er fra Finland, for han kan ikke spille fotball

så så..Finland er like bak Norge på rankingen

1

Rosenborg:

Bjørdal, Gersbach, Stamnestrø og Hedenstad, selv om sistnevnte ikke er særlig realistisk å selge allerede.

1

Brann:

Børven og han finnen som vi hele tiden låner ut?

Og det er kanskje på tide å låne ut talentene til 1.divisjonsklubbene i nærhet som f.eks. Åsane og Nest-Sotra. Det er bedre enn å spille i 3.divisjon.

1

LSK:

Ingen, bortsett fra Tagbajumi som jeg håper allerede har reist hjem til Drammen.

1

Børven

Heltne Nilsen (men skjer dessverre ikke)

Haugen (bør selges mens vi allerede kan få noen kroner)

1
Atlin Børven Heltne Nilsen (men skjer dessverre ikke) Haugen (bør selges mens vi allerede kan få noen kroner)

Haugen (bør selges mens vi allerede kan få noen kroner)

Det toget er vel på god vei ut av stasjonen ?

Mener fortsatt at han bør brukes mer penger på - kaste bort prinsippene eller rettere sagt .... korrigere dette - innse at han må opp i klassen "stjerne på Brann" og lønnes deretter .

Om det er så forbannet viktig for Brann at de kun betaler 900 000 i året pluss bonuser og så all ekstra lønn man kan få til er ok så lenge eksterne betaler så burde de virkelig jobbe med å få dette til for Haugen. Ekstremt viktig for laget

1
KaffeOrginal [sitat…] Det toget er vel på god vei ut av stasjonen ? Mener fortsatt at han bør brukes mer penger på - kaste bort prinsippene eller rettere sagt .... korrigere dette - innse at ha...

Her er jeg for en gangs skyld enig med deg. Hvis de lar Haugen gå, kan du faktisk berettiget slakte Soltvedt så mye du vil. Ikke bare hans feil så klart, men å slippe Haugen av prinsipper er nesten i nabolaget til avgjørelsen om å sparke broderen til sportssjefen.

Man sparer ikke penger på å la en av våre beste spillere gå tilnærmet gratis.

1
Tjaaah Her er jeg for en gangs skyld enig med deg. Hvis de lar Haugen gå, kan du faktisk berettiget slakte Soltvedt så mye du vil. Ikke bare hans feil så klart, men å slippe Haugen av pri...

Men vet dere egentlig hvor mye Haugen har forlangt? Eller hva Brann har tibudt? På meg virker det som at Haugen er tent på et utenlandseventyr nå.

Det eneste som overrasker meg er at han tar en McMoneyman. Men der kan Brann takke seg selv. På samme måte som vi når det gjelder Skjelvik.

Lønner seg aldri å somle med å sette spiller og agent under press, når utlandet lokker. Salg eller forlenging. Velg!

1

Stamnestrø, Bjørdal og Konradsen. Er dog fort Gersbach og Bjørdal som forsvinner dog. Jevtovic og Skjelvik er allerede ferdig i klubben.

På lengre sikt? Helland, Lundemo og Reginiussen. Skadeproblemer og lite til ingen ferdigheter med ball. Dog viktig å ha litt kontinuitet og erfaring i troppen, og de (-Lundemo) har bra nok toppnivå til å forsvare en plass i laget per nå. Men man kan bare glemme CL med Helland/Tore i startelleveren, det er for meg helt åpenbart.

1
Dewaz Stamnestrø, Bjørdal og Konradsen. Er dog fort Gersbach og Bjørdal som forsvinner dog. Jevtovic og Skjelvik er allerede ferdig i klubben. På lengre sikt? Helland, Lundemo og Reginiu...

Men man kan bare glemme CL med Helland/Tore i startelleveren, det er for meg helt åpenbart.

Nå skal jeg ikke påstå at jeg er en RBK kjenner. Men fremstår da ganske tydelig at begge disse holder ett høgt nivå i norsk målestokk. Du kan si at Hellands skadeproblemer kan medføre at han forlater klubben men ferdighetene skadefri gjør han til en av de beste. Reginiussen har vel akkurat gjennomført sin beste sesong noen gang - årets spiller i ES av diverse media...så mener du HAN er en av dem som må gå??...virker fryktelig feil på meg. Selvsagt...hvis med "på lengre sikt" mener 5 år, så blir det jo rett...men som 31/32 åring er han på toppen som midtstopper og har flere gode sesonger ennå.

1
Kurtkanon2 Men vet dere egentlig hvor mye Haugen har forlangt? Eller hva Brann har tibudt? På meg virker det som at Haugen er tent på et utenlandseventyr nå. Det eneste som overrasker meg er...

Kurtkanon2: Ryktene sier at Haugen er tilbudt ca det samme som Grønner fikk. Vår beste spiller skal altså få det samme som tredjevalget på midtstopperplass, og ca halvparten av Vito Wormgoor.

Forstår godt at han er misfornøyd

1

Det er to spillere som Enga hadde tjent med å kvitte seg med. Problemet er at ingen av dem er ønsket av andre, og ihvertfall ikke med de kontraktene de har. For hvem vil signere 2-millionersmannen Abdi.

Jeg vil gratulere Viking med å gjøre et "gullgrep" dette året. Så har man også det andre panikk-kjøpet inneværende sesong med Berntsen. Siden Bodø Glimt rykket opp og han kom derfra, så er det vel kanskje mulig at han går på utlån. Men det er nok ikke slik at Bodø Glimt vil betale hele lønna. For det er trolig slik at økonomiforståelsen dessverre er bedre i Bodø Glimt enn hos Enga.

Stengel er allerede borte. Grindheim er borte. Moa legger opp. Det siste er jo Enga i et nøtteskall. Vi har nærmest et redaksjonsvedtak om å signere spisser som er halvskadet og halvgammel.

Så hadde det vært ønskelig om vi beholder Adam Kwarasay, at han kvitter seg med de helvetes kjerring-aktige utboksinger. For når sant skal sies, jeg har sett endel av disse utboksinger og det har vært i situasjoner hvor andre keepere hadde klart å ta ballen i fast grep. Det at Adam Kwrasay så til de grader velger utboksing, tyder vel på manglende grunnleggene kvalitet til feltarbeid når det kommer til å holde ballen.

Av alle "mangler" som klubben hadde, så forstår jeg ingenting når det kom til signeringen av Adam Kwarasay. For Sandberg var ikke årsaken til at vi slet. Det er de som hevder at målet som Trondsen scoret mot oss var "keepertabbe". Jeg deler ikke den oppfatningen, hvis man forstår hvordan en keeper skal operere under kampen. For det er ikke slikt at en keeper skal stå nærmest limt på streken

2
alkatraxxx [sitat…] Nå skal jeg ikke påstå at jeg er en RBK kjenner. Men fremstår da ganske tydelig at begge disse holder ett høgt nivå i norsk målestokk. Du kan si at Hellands skadeproblemer...

Nå skal jeg ikke påstå at jeg er en RBK kjenner. Men fremstår da ganske tydelig at begge disse holder ett høgt nivå i norsk målestokk

Dewas har kanskje de mest idiosynkratiske Synspunktene på fotball-norsk. Han blir ofte tatt for å spøke blandt egne fans.

1

Først og fremst Kirkeskov, Marlinho og Gyasi. Ikke pga kvaliteten, men oga de ikke vil spille i OBOS.

Så kan vi forhåpentligvis si adjø til Rammstein som viste seg å være årets bomkjøp.

Resten, til og med Carlsen, tror jeg kan gjøre en god figur i OBOS.

1

Lignende innlegg

Fotball - Norsk VGD Publisert

Kommentar: Åpenhetens apostel

Han var – uten konkurranse – norsk fotballs beste klubbtrener gjennom historien. Men Nils Arne Eggen var i minst like stor grad en mann som sto for nådeløs åpenhet, samtidig som han konstant prøvde å...
Bilde

Åpenhetens apostel

Han var – uten konkurranse – norsk fotballs beste klubbtrener gjennom historien. Men Nils Arne Eggen var i minst like stor grad en mann som sto for nådeløs åpenhet, samtidig som han konstant prøvde å...


Bilde www.vg.no
1
0 svar

Historiske Haaland på årets lag i verden

Erling Braut Haaland (21) er den første nordmannen som er med på årets lag i verden. Storscorer-rival i Bundesliga, Robert Lewandowski (33), stakk av med prisen som årets spiller i verden.
Bilde

Historiske Haaland på årets lag i verden

Erling Braut Haaland (21) er den første nordmannen som er med på årets lag i verden. Storscorer-rival i Bundesliga, Robert Lewandowski (33), stakk av med prisen som årets spiller i verden.


Bilde www.vg.no
1
0 svar
Laster...