Fotball - Norsk

sTIMEN87

KAMPTRÅD Florø - Kongsvinger 8 april 2018!

Kjør debatt de som ikke skal på kamp men vil ha et sted å diskutere rundt kampen.

Arena: Florø Stadion.

Fyr løs.

Florø sin sannsynlige lagoppstilling blir:

Niklas Frenderup.

Andre Frøyen Reksten.

Vegar Gjermundstad(tilbake fra karantene etter 3 kamper ute).

Christer Husa.

Dejan Corovic.

Halvor Solheim Olsen.

Peter Aase.

Stefan Aase.

Kristoffer Ryland.

Alioune "Badou" N'Dour.

Patrik Johannessen.

Formasjon: 3-5-2.

God kamp folkens både Florø og Kongsvinger supportere her inne.

2
74 svar

Nå får du snart kjeft av forumpolitiet som forteller at en kamptråd skal inneholde ditt og datt .. lagoppstillinger , nytt om skader / karantener , historien mellom lagene osv osv :-)

2

Og så glemte jeg .. man må opplyse om hvor man følger kamp ...

kun på stadion , nærradio eller bbc :-)

1

Lykke til sTIMEN. Jeg har tippa H her. Florø tok et solid poeng borte mot Mjøndalen sist, mens Kongsvinger var tannløse mot Viking.

Malacay

1

Kjempeflott Stimen! :D

Hvor svekket er Florø i forsvaret med tanke på at Hove ikke er med. Greier Reksten å dekke tomrommet sånn ok? Jeg ser for meg at Florø taper en god del dødballstyrke både offensivt og defensivt.

Det blir virkelig spennende å se. Vinner Florø i dag kan si at man har fått en veldig bra start på sesongen. Underlaget i dag blir kanskje vanskelig?

1
Fritz_ Kjempeflott Stimen! :D Hvor svekket er Florø i forsvaret med tanke på at Hove ikke er med. Greier Reksten å dekke tomrommet sånn ok? Jeg ser for meg at Florø taper en god del dødba...

svekket

Man er selvfølgelig i utgangspunktet ikke like solide på dødballer med Hove ute, men man har fått tilbake Gjermundstad og har Corovic inn.

Gjermundstad,Reksten,Husa og Corovic bak der er solid. Masse pondus å rutine i disse folkene her.

Gjermundstad er veldig tung på dødball. Corovic har jeg lagt merke til er det samme. Reksten og Husa er vel og ikke så svake på dødball. Husa med innleggsfot som det lukter svidd av.

Skulle man vinne i dag har man fått en flying start ja men man slår seg aldri til ro med det:)

Underlaget kan skape problemer men samtidig er det fullt mulig å spille fotball. Ikke verre forhold enn i fjor.

1
malacay3 Lykke til sTIMEN. Jeg har tippa H her. Florø tok et solid poeng borte mot Mjøndalen sist, mens Kongsvinger var tannløse mot Viking. Malacay

Malacay

Bare å takke for det mister, å håpe at Florø får vist at de virkelig har noe på nivået å gjøre og at den ekstreme undervurderingen av laget avtar i løpet av sesongen når laget viser hva de er gode for.

Får satse på at tryggheten en viste mot Mjøndalen er der i dag. Er den det vil Florø sitte igjen med 1 eller 3 poeng!:)

1

Det bør absolutt være muligheter for seier i dag. Men for meg er det litt åpent da jeg ikke vet hva Florø står for enda. Jeg er redd for at laget er svekket og ute av stand til å styre hjemme. Men vi får se!

1
Fritz_ Det bør absolutt være muligheter for seier i dag. Men for meg er det litt åpent da jeg ikke vet hva Florø står for enda. Jeg er redd for at laget er svekket og ute av stand til å s...

styre

Det tror jeg nok ikke du skal være redd for. Er det en ting jeg føler meg overbevist om ved laget, så er det at støtten fra Stimen gir de et ekstra boost!

Når en viser en sånn lagmoral som en gjorde mot Mjøndalen borte, kan du være trygg på at den ikke er mindre i Florø for å si det sånn!:)

Viser de samme moralen som da pluss klarer å skape mer ting framover, ser jeg faktisk ingen problemer med at en skulle ta 3 poeng i dag.

Det kollektive laget Florø er det som er sterkt. Det vil samtlige lag få merke. Mjøndalen var bare et av disse på veien:)

1

Kongsvinger med Guven og Skagestad ute. To viktige brikker.

Tror heller ikke at baneforholdene er i KIL,s favør.

KIL virket litt paralyserte i første runde mot Viking. Har vært en vanskelig tid for klubben og det kan virke som om de har blitt satt litt tilbake. Er også mye nytt inn. Spent på om vi f eks får se en Ibrahim på banen i dag.

Er i utgangspunktet pessimist men man vet jo aldri med dette laget der.

1

Historien mellom lagene er kort og enkel. I 2015 møttes de i 2.div. KIL vant 2-1 hjemme etter skåringer av Maikel og Espen Nystuen. Ole Sivertsen nettet for Florø.

I Flørø endte det 2-2. Husa og Runar Hove for hjemmelaget og Solum og Moldskred for bortelaget.

I 2017 i OBOS vant KIL 2-1 hjemme, mens Florø vant 1-0 i Florø. Maikel og Moldskred nett for KIL i 2-1 kampen, mens Lindquist nettet for Florø. Florøs vinnermål i høstoppgjøret kom ved Gjermundstad.

1

Florø merkelig svake så langt synes jeg. De eneste gangene de får til noe er når de pumper lange baller opp mot Badou, eller når KIL surrer det til for seg selv.

Kongsvinger klart best de første 30 min og burde ledet. Florø mer med siste kvarteret med det blir sjeldent mer enn halvfarlig.

1

Ikke noe Obos-nivå over Florø i dag. De har blitt rundspilt etter alle kunstens regler, og det er nesten utrolig at KIL ikke leder.

1

Jeg syns kanskje rundspilling er å dra det litt langt. Men ja, Kongsvinger har vært farlige ved flere anledninger og kunne fort ledet med både ett og to mål.

1

Ble litt små nervøs når jeg så potetåkeren de skulle spille på, men Førde var så tannløse at nervene forsvant, så forsetter det som det ofte gjør med KIL. Ingen klarer å score, så kommer nervene at vi kun skal klare uavgjort mot dette svake laget, og så klarer Førde score på en halv sjanse fra 20m 5 min før slutt.

Fullstendig ufortjent med tanke på spillet på banen, men sånn er det.

Trur fortsatt Førde rykker ned da de virket utrolig svake.

3

Florø har vært griseheldige. De har blitt rundspilt i 180 minutter, men står utrolig nok med 4 poeng.

1

Banen bøy vel ikke akkurat opp til finspill og det gikk dessverre som jeg fryktet. Florø skårte på en av sine høyst få sjanser og skremte vel ikke vannet av noen de heller.

Vi får reise hjem til skogs og øve på avslutninger......også satser vi på bedre spilleforhold og bedre samspill neste gang.

Grattis til Florø.

1

Lignende innlegg

Fotball - Norsk VGD Publisert

Brann - Molde: Diskuter kampen

Brann møter Molde på Brann stadion, søndag 28. november kl. 19. Brann trenger sårt poeng for å holde drømmen om Eliteserien i live. Molde ligger 5 poeng bak Bodø/Glimt, med 3 kamper igjen å spille. Ti...
Brann
0 %
Uavgjort
0 %
Molde
100 %

10 stemmer • Avstemningen er over

4
0 svar
Fotball - Norsk VGD Publisert

Langt steg mot nedrykk for Brann

Brann kan være avhengig av å slå serieleder Bodø/Glimt borte i neste serierunde for å fortsatt holde liv i nedrykkskampen. Det må et lite fotballmirakel til, mener trener Eirik Horneland. Med to serie...
Bilde

Langt steg mot nedrykk for Brann: – Må skape et fotballmirakel

BERGEN (VG) (Brann - Molde 0–1) Brann kan være avhengig av å slå serieleder Bodø/Glimt borte i neste serierunde for å fortsatt holde liv i nedrykkskampen. Det må et lite fotballmirakel til, mener tren...


Bilde www.vg.no
2
0 svar

Ralf Rangnick blir midlertidig trener i Manchester United

«Gudfaren av Gegenpress», Ralf Ragnick (63), skal lede Manchester United ut sesongen. Det bekrefter Manchester United på sine nettsider. Der opplyser de at Rangnick leder laget som midlertidig manager...
Bilde

Ralf Rangnick tar over Manchester United som midlertidig trener

«Gudfaren av Gegenpress», Ralf Ragnick (63), skal lede Manchester United ut sesongen.


Bilde www.vg.no
2
0 svar
Fotball - Norsk VGD Publisert

Opplysninger til VG: Fredrik Bjørkan til Hertha Berlin

Bodø/Glimt-backen har signert med den tyske Bundesliga-klubben Hertha Berlin – og går dermed gratis fra gulljagende Bodø/Glimt etter sesongen. Kontrakten med Bodø/Glimt går ut ved årsskiftet. Overgang...
Bilde

Opplysninger til VG: Fredrik Bjørkan til Hertha Berlin

Bodø/Glimt-backen har signert med den tyske Bundesliga-klubben Hertha Berlin – og går dermed gratis fra gulljagende Bodø/Glimt etter sesongen.


Bilde www.vg.no
2
0 svar

Liverpool - Arsenal: Hvem vinner?

Liverpool møter Arsenal på Anfield, 20. november kl. 18.30. Hvem vinner? Avgi stemme i bunn, og diskuter den kommende storkampen her (Du må være logget inn for å avgi stemme). Statistikk:
Liverpool
53,8 %
Uavgjort
23,1 %
Arsenal
23,1 %

13 stemmer • Avstemningen er over

5
1 svar

Sky Sports: Pochettino er førstevalget til United

Sky Sports hevder å vite at Paris Saint-Germain-manager Mauricio Pochettino er klubbens førstevalg foran Ajax-sjef Eric ten Hag nå som Ole Gunnar Solskjær er sparket. Michael Carrick styrer Manchester...
Bilde

Sky Sports: Pochettino er førstevalget til United – VG Nå: Sportsdøgnet

Sky Sports hevder å vite at Paris Saint-Germain-manager Mauricio Pochettino er klubbens førstevalg foran Ajax-sjef Eric ten Hag nå som Ole Gunnar Solskjær er sparket.


Bilde direkte.vg.no
3
0 svar

Britiske medier: Solskjær sparkes

Styret i Manchester United har bestemt seg for å avslutte kontrakten med Ole Gunnar Solskjær (48), melder engelske medier.
Bilde

Britiske medier: Solskjær sparkes – skal forhandle om sluttpakke

(Watford – Manchester United 4–1) Styret i Manchester United har bestemt seg for å avslutte kontrakten med Ole Gunnar Solskjær (48), melder engelske medier. Klubben skal nå forhandle med Solskjær om e...


Bilde www.vg.no
2
1 svar

– Solskjær må forlate jobben

"– Begeret har vært strengt tatt vært fullt lenge. Men ydmykelsen på Vicarage Road bør ikke bare ha vært dråpen som fikk det til å renne over. Her er kranen så hardt skrudd på at det neppe kan være tv...
Bilde

Ny Solskjær-fiasko: Dette går ikke mer!

(Watford-Manchester United 4-1) Manchester United er nødt til å skaffe seg en annen manager enn Ole Gunnar Solskjær.


Bilde www.vg.no
2
1 svar
Laster...