Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Braut Håland - en overgangssaga

Norges største spisstalent de siste 20 årene fortjener oppmerksomhet utenfor klubbtråden til Molde. Dette er tross alt en spiller hele Norge kommer til å ha stor glede av de neste 15 årene. Nå er Håland blitt så het at det det er naturlig at han innen kort tid forsvinner fra norsk eliteserie, ut i fotballeuropa. Men hvor? Antagelig er denne avgjørelsen den viktigste avgjørelsen han vil ta i karrieren med tanke på sin videre utvikling.

Det store "talentkappløpet" mellom de største europeiske klubbene gjør at klubber som Juventus, Manchester United osv. ønsker å hente han nå og håpe han utvikler seg til en storspiller under deres vinger. 50 millioner for slike klubber er småpenger og mislykkes han betyr det i praksis ingenting annet at han slippes til en vesentlig mindre klubb. I det minste var det ingen andre storklubber som fikk gleden av han fulle potensiale heller.

Jeg håper Håland tør å gi blaffen i storklubbenes pågående representanter, selv om de sender et minijetfly for å hente han i Molde. Ikke gå til en klubb der spilletid innebærer utlån til en middelhavsfarer i en halvgod liga. Gå heller til en toppklubb i en middels god liga og spill i en større klubb (gitt at dette er en mulighet).

4
9,1k kommentarer

Lew_Ashby

derimot et debattforum hvor det hevdes at Haaland tvert imot er en dårlig fotballspiller og at det ikke er noen garanti for at han kommer til å levere på landslaget.

Det er 3 mennesker på hele forumet som mener dette. Med tanke på at argumentasjonen deres knapt er på barnehagenivå, i de få tilfellene de faktisk forsøker å argumentere, så tror jeg vi kan fastslå at alle oppegående mennesker på VGD mener Haaland er et unikt fotballtalent i norsk målestokk. Disse 3 mener nok også dette, men må finne mening i tilværelsen ved å trolle. Alternativet er at de faktisk er så dumme som de framstår, og da tenker jeg at vi kan legge det på konto for evneveikhet.

Ellers er det forresten helt legitimt å argumentere for at Haaland-suksess på det norske landslaget ikke kan garanteres.

4

Everenga

Ellers er det forresten helt legitimt å argumentere for at Haaland-suksess på det norske landslaget ikke kan garanteres.

Det er jo ingen garanti for noe som helst. Jeg er utrolig imponert over det han har fått til, min bekymring rundt Haaland ligger i det at han virker å ha veldig mange skade/ sykdomsavbrudd til å være så ung.

1

Lignende temaer

Bilde

Fotball - Premier League

Fotball - Premier League

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

Fotball - Spill

Fotball - Spill

Bilde

Viking FK

Diskusjon om Viking FK

Bilde

Liverpool Football Club

Forum for the true reds - YNWA

Laster...