Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Braut Håland - en overgangssaga

Norges største spisstalent de siste 20 årene fortjener oppmerksomhet utenfor klubbtråden til Molde. Dette er tross alt en spiller hele Norge kommer til å ha stor glede av de neste 15 årene. Nå er Håland blitt så het at det det er naturlig at han innen kort tid forsvinner fra norsk eliteserie, ut i fotballeuropa. Men hvor? Antagelig er denne avgjørelsen den viktigste avgjørelsen han vil ta i karrieren med tanke på sin videre utvikling.

Det store "talentkappløpet" mellom de største europeiske klubbene gjør at klubber som Juventus, Manchester United osv. ønsker å hente han nå og håpe han utvikler seg til en storspiller under deres vinger. 50 millioner for slike klubber er småpenger og mislykkes han betyr det i praksis ingenting annet at han slippes til en vesentlig mindre klubb. I det minste var det ingen andre storklubber som fikk gleden av han fulle potensiale heller.

Jeg håper Håland tør å gi blaffen i storklubbenes pågående representanter, selv om de sender et minijetfly for å hente han i Molde. Ikke gå til en klubb der spilletid innebærer utlån til en middelhavsfarer i en halvgod liga. Gå heller til en toppklubb i en middels god liga og spill i en større klubb (gitt at dette er en mulighet).

4
9,1k kommentarer
Trådvisning
Hele diskusjonen

PapaSmurf

Braut Haaland oppfant twerking.

Noen få Braut Haaland-fakta:

- Erling spiser California reaper for å kjøle seg ned etter kamp. - Erling kom i kontakt med Covid-19. Viruset er nå i karantene. - Erling kan slette søppelbøtta i Windows. - Erling gikk tidligere i år ved en feiltakelse inn i en feministdemonstrasjon. Han gikk derfra med nystrøket skjorte og en sandwich i hånda.

18

Enzino

Erling kom i kontakt med Covid-19. Viruset er nå i karantene.

Haha... denne var fin! Men du manglet en:

- En gang hadde Gud en nær-Erling opplevelse.

1

siggi76

«- Erling gikk tidligere i år ved en feiltakelse inn i en feministdemonstrasjon. Han gikk derfra med nystrøket skjorte og en sandwich i hånda. «

Den setningen alene fortjente en tommel!

1

Lignende temaer

Bilde

Fotball - Premier League

Fotball - Premier League

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

Fotball - Spill

Fotball - Spill

Bilde

Viking FK

Diskusjon om Viking FK

Bilde

Liverpool Football Club

Forum for the true reds - YNWA

Laster...