Fram Larvik kunne altså stilt fullt lag ved å ta inn juniorspillere, men trener Petter Belsvik vil spare dem ydmykelsen for å ikke ødelegge selvtilliten dems fullstendig.

For et amatøropplegg. Tenk å faktisk stille med bare 7(!) utespillere + keeper, i stedet for å fylle opp med juniorspillere. Latterlig. Vålerenga har da et lag i den divisjonen hvor de stort sett stiller med juniorspillere.

2
Deila [sitat…] For et amatøropplegg. Tenk å faktisk stille med bare 7(!) utespillere + keeper, i stedet for å fylle opp med juniorspillere. Latterlig. Vålerenga har da et lag i den divis...

Tenk å faktisk stille med bare 7(!) utespillere + keeper, i stedet for å fylle opp med juniorspillere. Latterlig. Vålerenga har da et lag i den divisjonen hvor de stort sett stiller med juniorspillere.

Nå er nok juniorene til Vålerenga på et helt annet nivå enn Fram sine.

Jeg ser poenget til Belsvik, men jeg mener at man bør stille med det sterkeste laget man kan uansett i en tellende kamp av respekt for de andre lagene i divisjonen. Målforskjell kan bli avgjørende, både for Fram og Nybergsund.

Hadde jeg vært Belsvik så hadde jeg satt på juniorene og hyperdefensiv 5-4-1 eller noe.

1

Lurer egentlig på hvor oppbyggende det er for selvtilliten til disse Fram-juniorene at de ikke blir "funnet verdig" en plass på laget selv når laget bare har 8 mann tilgjengelig?

Huff- min sympati supporterene til en klubb i kaos!

1

Hadde jeg vært juniorspiller i Fram hadde jeg ikke akkurat sett på dette som en tillitserklæring..

1

Uff dette er ikke bra. Men G19-laget er meget svakt, spiller 3 div i Vestfold. Mulig dette er et 01-02 lag da.

1
Xavi7 Uff dette er ikke bra. Men G19-laget er meget svakt, spiller 3 div i Vestfold. Mulig dette er et 01-02 lag da.

Såpass, ja da skjønner jeg uttalelsene om at de juniorene ikke er klare for det nivået.

Det sagt, så tør jeg sette en del penger på at Fram stiller fulltallig til kamp. Enten med et par juniorer som holder ok nivå, noen fra støtteapparatet, fra G16-laget e.l. Jeg er ganske sikker på at dette utspillet er noe Belsvik gjør for å vekke sympati/forståelse som et desperat forsøk på å få folk til å forstå at kampen burde utsettes. De har liksom ikke noe å tape på å si dette, selv om de tenker at de skal spille med 11 mann.

2

Her må det være mulig å tippe på resultat vel? Tippe at Nybergsund vinner med mer en 7-8 mål minst kanskje. Noen som vet om noen sider som tilbyr slik betting på denne matchen?

1
Champis Såpass, ja da skjønner jeg uttalelsene om at de juniorene ikke er klare for det nivået. Det sagt, så tør jeg sette en del penger på at Fram stiller fulltallig til kamp. Enten med e...

Såpass, ja da skjønner jeg uttalelsene om at de juniorene ikke er klare for det nivået.

17-åringer kan ikke spille 45 min i allmektige PostNord...?

Med mindre det er fullstendig breddefotball det juniorene driver med/satser på, så er det jo bare idiotisk å ikke slippe dem til.

1

Vil si det er ganske pinlig for Larvik om de ikke har 3-4 juniorspillere som kan gå inn og gjøre en ålreit jobb i 2.div.

1

Regner med at TV2 har fyldig dekning av denne kampen, slik den er omtalt. Så var det dette med 7(?) utespillere da, ja...den skal få henge litt i lufta. Fram er etter mitt syn egentlig ikke noen fattig klubb, de eier sine egne baner.

Klubbens område på Torstrand ble kjøpt for 1 krone av Fritz Michael Treschow (første æresmedlem) i 1912. Det er solgt unna noe, men tomteprisen er det ingenting i veien med. Spørsmålet er hvordan klubben skal satse: Allianseidrettslag? Bare satsing på elitefotball?

Larvik er Vestfolds største kommune, arealmessig. Når Ranheim klarer seg bra i ES burde Fram kunne klart det samme. Det blir påstått at Fram burde slåes sammen med Turn, men det har blitt forsøkt før med Larvik Fotball, som gikk dukken. Tønsberg forsøkte det samme med FK Tønsberg, men nå er de en konkurrent med Eik. Sandefjord har vel til en viss grad lykkes, selv om de ligger på bånn av ES.

Selv om Fram skulle tape mot Sundet, er det mulig å få rettet opp en del i etter ferien. Følg med!

1
Thpe [sitat…] 17-åringer kan ikke spille 45 min i allmektige PostNord...? Med mindre det er fullstendig breddefotball det juniorene driver med/satser på, så er det jo bare idiotisk å ik...

Med mindre det er fullstendig breddefotball det juniorene driver med/satser på, så er det jo bare idiotisk å ikke slippe dem til.

Det er vel nettopp fullstendig breddefotball juniorene driver med. På G16 ser det ut som man kun stiller med 7er lag.

Uansett mener jeg man i det minste kunne spurt spillerne, og samtidig forklare dem hva som venter dem. Så kunne man si om noen svarer ja.

1

«Forklare dem hva som venter dem» høres ut som om de er sperret inne i en grotte og må dykke for å komme seg ut. Det er snakk om å spille en kamp i 2.div!

1
Cobi Her skaffer vel Fram seg to skader/«skader» og får kampen avbrutt?

Tenkte samme tanke selv. Spekulere Fram i å få avlyst kampen ?

Hva skjer da ?

Blir den spilt på nytt seinere fra tidspunktet som den ble stoppet ?

Det kan jo ikke være noen gode eller dårlige grunner til å stille med 8 spillere til kamp...

https://www.fotball.no/lov-og-reglement/spilleregler/spilleregler2/#143670

"En kamp kan ikke starte eller fortsette hvis et lag består av færre enn 7 spillere (inklusiv målvakt).

Hvis et lag består av færre enn syv spillere da en eller flere spillere bevisst har forlatt spillebanen, skal spillet ikke avbrytes, og fordel grunnet overtall skal tillates.

Når spillet har stoppet kan kampen ikke settes i gang igjen dersom det ene laget er færre enn 7 spillere "

Veldig rart opplegg dette....

1
Thpe [sitat…] 17-åringer kan ikke spille 45 min i allmektige PostNord...? Med mindre det er fullstendig breddefotball det juniorene driver med/satser på, så er det jo bare idiotisk å ik...

Med mindre det er fullstendig breddefotball det juniorene driver med/satser på, så er det jo bare idiotisk å ikke slippe dem til.

Er vel nettopp det det er. Svakeste juniornivået. Men som sagt, de bruker nok heller noen av de enn å stille åtte mann.

1
KaiserBeckenbauer Denne sendes på flere regionaviser som er tilknyttet Amedia, bla Østlendingen, Østlands-Posten, Tønsberg blad +++ Som nevnt over :)

Denne sendes på flere regionaviser som er tilknyttet Amedia, bla Østlendingen, Østlands-Posten, Tønsberg blad +++

https://www.op.no/postnord-ligaen/direktesending/nybergsund-il/nybergsund-fram-larvik/v/5-91-18631

Bytt ut op.no med ditt Amedia abonnent og du er ringside. 7 skal opp mot 11. Galskap? Dette er Fram!

1
Laster...