Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Kamptråd: Sarpsborg 08 – St. Gallen

Da er det klart for returoppgjøret mellom Sarpsborg 08 – St. Gallen i 2. kvalifiseringsrunde i Europaligaen. Kampen i Sveits endte 2-1 til St. Gallen.

I skrivende stund er det solgt 4 500 billetter, hvorav 450 er på borte seksjonen.

Kampen sendes kl. 20.45 på TV2 Sportskanalen og SA+

St. Gallen-trener Peter Zeidler: – Sarpsborg 08 holder sveitsisk eliteserienivå (SA+)

– Før kampen i St. Gallen har jeg sett mange av Sarpsborg 08s kamper. Vi var her og filmet en av dem før første møte. Likevel ble jeg overrasket over hvor godt fotballag de er. Jeg mener helt ærlig at de har et internasjonalt snitt over spillet sitt. De har gode individuelle spillere og er godt organisert. De har like store sjanser til å gå videre til neste kvalifiserende runde som det vi har. Her er det helt åpent i kveld, men selvsagt håper vi på å ri dette i land, mener tyskeren.

– Dere var heldige som ikke ligger under foran returoppgjøret?

– Det hadde ikke vært noe å si på om Sarpsborg 08 hadde ledet 3-1, 4-1, eller 4–2. De kjørte over oss i perioder, men vi er takknemlige for at de var så ineffektive, konkluderer han.

– Hvor ville du plassert Sarpsborg 08 i sveitsisk liga?

– De hadde klart seg i den øverste, kanskje ikke blant de aller beste. Sarpsborg 08 har mye av de kvalitetene som trengs i Sveits, mener Zeidler.

– Er det spillere i Sarpsborg 08 som hadde fått plass hos deg i FC St. Gallen?

– Her er det spillere som jeg gjerne skulle hatt med til St. Gallen. Under kampen får du ikke sett så mye av motstanderne, men jeg har gått gjennom den flere ganger i etterkant. For å nevne noen som jeg likte godt var Patrick Mortensen, Kristoffer Zachariassen og Tobias Heintz. Rashad Muhammed er lynrask på topp og vanskelig å spille mot, og godt for oss at han ikke var effektiv. Blir han det også, blir han ikke lenge i denne klubben, konkluderer han.

1
76 svar

76 svar

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

robins

Helt forbanna enormt.

3

Jordbæryoghurt

Flott at sarpingene viser at de setter pris på spill i europa.

3

Delle33

Idag er det første gang jeg fikk gåsehud på stadion. Fantastisk stemning idag. Deilig!

2

MacPerson

gåsehud

Må bare istemme i det! Veldig moro!

Og idag synes jeg de spiller to gode omganger. Ikke unaturlig at Eder Und Gallen får mer trykk i 2., de må jo opp og score. Men jeg synes at vi egentlig eier denne kampen.

Og så skal jeg ikke nevne frustrasjonen over at Bakke er pysete når det kommer til å bytte innpå friske bein, men i dag var det vel ikke noen som tydelig slet med å orke :)

2

fusion

Oi oi oi keeper.

2

fusion

Har opplevd det så mange ganger tidligere.

2

Lignende temaer

Bilde

Fotball - Premier League

Fotball - Premier League

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

Fotball - Spill

Fotball - Spill

Bilde

Viking FK

Diskusjon om Viking FK

Bilde

Liverpool Football Club

Forum for the true reds - YNWA

Laster...