Mener han her at de straffer taklinger på teknisk gode spillere som har mye ball hardere enn taklinger på "hardhauser" uten blendende teknikk ?

Han mener nok at det er de tekniske spillerne som er mest utsatt ifht å bli tatt gjentatte ganger, noe som er grunnlag for kort.

2

Mener han her at de straffer taklinger på teknisk gode spillere som har mye ball hardere enn taklinger på "hardhauser" uten blendende teknikk ?

Nei, han mener at det gjerne er disse spillerne som er utsatt for små og store spark fordi det for mange motspillere er eneste måte å håndtere en bedre spiller på, eller fordi de er for raske for motspillerne uten at motspillerne bevisst prøver å sparke dem ned. Ingenting uheldig med disse uttalelsene.

1

"Hauge forteller at det å beskytte spillere er noe NFFs dommerstand har hatt som fanesak i mange år. Han sier det spesielt gjelder tekniske spillere som er gode til å holde på ballen lenge" Derfor, sier han, at dommerne i forkant av kampene går gjennom hvilke spillere de skal dømme, hva slags spillertyper de er og hvem de skal være mest oppmerksomme på.

Vil ikke slike forberedelser kunne føre til forutinntatte holdninger/inntrykk ovenfor spillere og kunne påvirke avgjørelser i kampen ? Jeg skjønner at alle vil ha en mening om en spiller i forkant av en kamp, men allikevel tenker jeg dette kan føre til feil avgjørelser til fordel for en spillertype som Abu. Tipper vi ser dette allerede i cupkampen på Lerkendal.

1
flourhouse [sitat…] Nei, han mener at det gjerne er disse spillerne som er utsatt for små og store spark fordi det for mange motspillere er eneste måte å håndtere en bedre spiller på, eller f...

Ingenting uheldig med disse uttalelsene.

Enig.

Hauge uttalte seg greit nok han.

Men påstandene til Deila syns jeg både er smålige og helt uten noen som helst slags rot i virkeligheten. Intet i de taklingene så mye som lignet at Abu ble utsatt for noen form for bevisst nedsparking. Snarere var hans "blendende teknikk" i seg selv sterkt medvirkende til at han endte opp med nesa i plastikken.

Men bevares, vi får vel se det i kveld, Abu blir nok holdt ei vernende hand over, og vi vil se at han slipper unna en del ekstra selv også.

1
Laster...