Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Nå er vi i gang igjen.

Kjør debatt. :-)

Og for å ta med siste innlegg i 2018 tråden fra Labbetuss, "2019 blir helt sinnsykt!",

7
14k kommentarer

Kommentarer

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å kommentere på dette innlegget!

Gå til innlogging

PapaSmurf

MFK har lansert hashtagen #10tusen for å fylle stadion de to neste kampene.

Jeg starter en utfordring her inne. Jeg utfordrer alle MFK'ere til å få en som ikke pleier å dra på kamp eller som ikke har planer om å dra på kamp til å ta på seg noe blått og støtte opp om MFK. Spesielt på torsdagen.

Nå trenger de oss! Nå kan vi vise dem at vi faktisk står der i regn og i blest. La oss vise serberne at det ikke bare er de som kan lage liv. Og at vi faktisk kan gjøre det uten å tenne på på tribunene og komme med rasistiske utspill.

Jeg har allerede sendt ut en melding til 5 stykker. Målet mitt er at minst 3 av dem drar på kamp.

Og OM du sitter der og egentlig har planlagt å sitte hjemme, eller du er usikker på om du gidder å kjøre fra Tingvoll, Ørskog, Rindal, Trondheim, Steinkjer, Fosnavåg, Lesja, Lillehammer eller Oslo. Ikke vær usikker. Dette kan fort være en kamp du vil huske resten av livet. Alle som var og så Molde spille mot CSKA i 1999 vil huske den kampen så lenge de lever eller til alzheimeren kommer og tar dem.

Slå dere sammen og kjør til Molde, om dere ikke kjenner hverandre gjør ingenting. Da kan man få et vennskap eller flere på kjøpet.

Tenk så traurig det er å måtte høre kampen forklart av Kenneth Fredheim når man faktisk kan være der og delta som den 12. mann, eller 12. kvinne eller 12. hen.

Tenk så kult det hadde vært om spillerne entrer banen på torsdag og møtes av 10.000 blå mennesker fremfor 5000 blå seter.

Vi kom ikke til cupfinalen i år. Dette er vår cupfinale. Dette er kampen som kommer til å definere hvordan høsten vår blir. Skal vi tilbringe torsdagskveldene med leksehjelp, dårlige krimserier og dillemmaet fiskeboller eller pasta nååå igien? Eller skal vi tilbringe 6 torsdager sitrende av spenning og en blanding av stolthet og glede?

#10tusen

15

Justice 96

10tusen

Befinner meg i området kommende uke og vurderer faktisk å ta meg en tur på kamp selv om jeg ikke har noe forhold til lagene.

3

Nishy

Blir nok en morsom kamp for en nøytral tilskuer også ;)

1

Stormoen33

dillemmaet fiskeboller eller pasta

Jeg tok et standpunkt når jeg var rundt 9 år gammel; Aldri mer fiskeboller, så da var det dilemmaet løst ...

2

wile_e

Alle som var og så Molde spille mot CSKA i 1999 vil huske den kampen så lenge de leve

Husker ikke en dritt av første omgang.

1

Stormoen33

Josimars lekisikon

A: Aardvark, et jordsvin med lange ører. (for å rydde det ut av veien)

A: Advent, når Solskjær ved hjelp av Solbakken flytter til England og unndrar seg skatteplikt til Norge og Kristiansund, mistenkelig ...

A: Agent, Jim Solbakken kriminell

B; Banan, flere Moldespillere har blitt observert spisende på dette, mistenkelig ...

C: Christoffer Remmer, Moldespiller ... Fornavnet begynner på C, mistenkelig siden alle andre Kristoffere i Molde har K .... bortsett fra Telo.

D: Daniel Berg Hestad, en parentes i norsk fotball, mistenkelig hvorfor han var så god i en alder av nærmere 50 ...

E: Eirik Hestad, hvilken trylledrikk fikk han av Solskjær for å bli så god ... mistenkelig

F: Vegard Forren, trønder i Molde, mistenkelig ...

G: Gunnar er Solskjærs mellomnavn ... litt mistenkelig?

G: Kjell Rune Gjelsten, korrupt investor

H: Henning Berg har snakket positivt om Solskjær og Molde, mistenkelig ...

I: Inge André Olsen lot Ohi gå til Molde, mistenkelig ...

J: Josimar skal komme til bunns i dette.

K: Molde har to backer som heter Kristoffer med K, mistenkelig ...

K: Kunstgress, fotball skal spilles på gress uten kunst foran

L: Den tredje bokstaven i Molde, klubben ingen liker

M; Molde, klubben ingen liker

N: Bokstaven rett etter M

O: Andre bokstaven i Molde, klubben ingen liker

P: Petter Strand, fantastisk spiller som fikk nok av Molde og dro til Brann, forståelig

Q: Vi kjenner ikke denne bokstaven

R: Røkke, korrupt investor og riking

R: Riking, Røkke korrupt investor

S: Skattesnyter - Solskjær

S: Solskjær -Skattesnyter

S: Solbakken, kriminell agent

T: Takket nei, alle spillere som takket nei til Molde, korrupsjonens høyborg

U: Eirik Ulland Andersen ble lokket til Molde på falske premisser

V: Vinner til tross for at Molde er korrupte

W: Denne bokstaven kjenner vi ikke til

X: Ikke denne heller, Josimar er på saken fordi det begynner å bli mistenkelig med bokstavene nå

Æ: En app lansert av RBK noe vi liker

Ø: Leo Skiri Østigård, en spiller som glapp for Molde, haha

Å: Molde fra A til Å, ingen liker Molde :-)

Her er det bare å smi mens jernet er varmt Josimar ...

15

PapaSmurf

Kongemannen: Jeg forstår ikke hva som er småstusselig med norsk fotball.

Vi er helt absurd heldige i Molde. Folk kan umulig forstå det.

Her har vi et lag som er med på å dominere norsk fotball og som biter bra fra seg i Europa med jevne mellomrom.

Madrid, Amsterdam, St. Petersburg, Paris, Istanbul, Beograd, Athen, Glasgow og så videre. Verdenskjente storbyer og metropoler. Og dit kommer vi fra lille Molde og biter fra oss.

Og så velger folk å droppe å gå på kamp. Det er beyond uforståelig. Og forbasket irriterende. Jeg blir enormt provosert.

Og om man til alt overmål er MFK-fan og prioriterer Liverpool eller Man Utd så er det direkte skammelig slik sesongen vår har utviklet seg.

Vi som stiller opp fortjener suksessen. De som velger å bli hjemme fortjener ikke annet enn hemorroider og liggesår.

12

Kongemannen

Og om man til alt overmål er MFK-fan og prioriterer Liverpool eller Man Utd så er det direkte skammelig slik sesongen vår har utviklet seg.

Det er galskap ja.

1

stix10

St. Petersburg

Antall Molde-supportere der: 0

1

Scholestheone

Wow. En slik kamp trodde jeg faktisk ikke Molde kom til å levere nå. Snakk om å sove fra første sekund. En elendig prestasjon og ingenting annet. Vi må ikke late som at Tromsø var gode, for det var de virkelig ikke.

Man skal være varsom med å svartmale fullstendig etter én (to-tre) svak(e) bortekamp(er), men noen gjengangere er så graverende og ekstremt skumle med tanke på Moldes gullsjanser i år. Prøver å sette de i prioritert rekkefølge:

1. Kaptein trefot på venstreback. Konstant feilplassert, noe som koster Molde mer enn nok mål når han spiller stopper. Helt sjokkerende svak gang på gang. Tilbyr ingenting fremover, forutenom å stilletående STÅ i offside mens han på tross av at han fra sin orkesterplass kan beskue hele motstanderslagets forsvarslinje. I egen boks har han ikke fulgt med på hva som skjer rundt han på flere sesonger. Vi må ha backer på backene!

2. Eirik Hestads rullegardin har gått fullstendig ned. Jeg har vondt av fyren, for han har så mye inne og det virker som han gjør alt hva han kan for å få det til å snu. Gårsdagens vingkollega har (som ventet) heller ikke sprudlet og det er bare å takke høyere makter nok en gang for at Moström tok en ny sesong. Svensken var mer konstruktiv på sine 11 min enn det Knudtzon og Hestad var tilsammen på sine 149. Sånn som det er nå skal Moström starte 20 av 20 gjenværende seriekamper. Han er vårt håp.

3. Ohi bommet straffe igjen. Jeg klandrer ham ikke. Ohi vil bli toppscorer og da forstår jeg veldig godt at han vil ta straffesparkene, for det vil hjelpe ham til å nå det målet om han så setter 20% av de. Men at han får lov til å holde på er ingenting annet enn en skandale! Se på de straffene han tar, det er elendig! Så vidt jeg kan se har Ohi tatt 10 straffer i Eliteserien og kun scoret på 5!! 1 av 2 går i mål. Det må være historisk svake tall uansett liga og om ikke Erling Moe endrer på dette vil jeg ha telefonnummeret hans og minne han på dette minst tre ganger hver dag og fire ganger hver natt, helt til en annen straffeskytter er på plass. Å dele ut straffeansvar er ikke veldedighet, det er en potensielt sesongavgjørende avgjørelse. Da sender man sin beste straffeskytter frem til merket.

Det var de verste gjengangerne, men i pausen i går ble jeg litt sjokkert: Erling Moe sto og sa i pauseintervjuet at Molde hadde skapt 4-5 store målsjanser og alt som manglet var å putte ballen i kassa. Jeg tenkte at det var greit han sa dette til TV (på tross av at han fremstår mindre smart og selvsagt ble gjennomskuet av kommentator) dersom han sa noe helt annet i garderoben, men etter den 2. omgangen er jeg neimen ikke sikker:

- 2. omgangen var like sirup som den første. Null initiaiv, null bevegelse. - Man satser etterhvert veldig mye på innlegg, men velger å bytte ut den eneste på back og kant som kan slå et høvelig innlegg. - Å ikke bytte i pausen etter en slik 1. omgang er en fornærmelse mot hele benken. - Å ikke bruke alle tre byttene i en slik kamp er en fornærmelse mot supporterne.

12

Ka9nen

Tilbyr ingenting fremover

Tja, bortsett fra mål da

Eirik Hestad kommer iløpet av sommern og blir knallgod på høsten.

Ohi blir fortsatt toppscorer i tippeligaen.

Molde har tatt enorme steg fra ifjor. Ifjor var Molde dårlig i nesten alle mai-kampene. I år så har man begrenset elendigheten til bortebane i mai.

1

Deila

og om ikke Erling Moe endrer på dette vil jeg ha telefonnummeret hans og minne han på dette minst tre ganger hver dag og fire ganger hver natt, helt til en annen straffeskytter er på plass. Å dele ut straffeansvar er ikke veldedighet, det er en potensielt sesongavgjørende avgjørelse. Da sender man sin beste straffeskytter frem til merket.

Det var de verste gjengangerne, men i pausen i går ble jeg litt sjokkert: Erling Moe sto og sa i pauseintervjuet at Molde hadde skapt 4-5 store målsjanser og alt som manglet var å putte ballen i kassa. Jeg tenkte at det var greit han sa dette til TV (på tross av at han fremstår mindre smart og selvsagt ble gjennomskuet av kommentator) dersom han sa noe helt annet i garderoben, men etter den 2. omgangen er jeg neimen ikke sikker:

Var ikke lenge siden du hadde et innlegg med en hyllest til Erling Moe og det ble skrevet at han hadde levert feilfritt. Så fort kan det snu kan man si.

1

Scholestheone

Hva mener du med dette innlegget?

Er det overraskende for deg at jeg kommer med velbegrunnet kritikk mot Moe etter å ha hyllet han for hvordan han har disponert troppen tidligere i sesongen? Henger ikke helt med, men tar gjerne imot svar på om jeg heretter tillates å skrive kun hylll, hyll, hyll, hyll eller kun kritikk, kritikk, kritikk, kritikk, eller om det faktisk ikke er lov å ha to tanker i hodet i løpet av tre dager.

1

Thpe

I Martin Bjørnbak får dere en veldig bra stopper, men en enda bedre fyr. No-nonsense. Ærlig, voksen og direkte ledertype. Også har han en røst og autoritet som får et helt rom til å holde kjeft når han snakker. I tillegg til å være en utrolig hyggelig fyr.

Som spiller er han ingen spesielt temposterk stopper. Når han kommer opp i fart holder han et solid tempo, men tar litt tid å få fart i skøytene for en mann av den størrelsen.

Trives med ball i beina og tør en sjelden gang å dra seg forbi pressledd, men har helt klart forbedringspotensiale i den oppbyggende fasen. Forren passer således perfekt som partner på den fronten.

Martin elsker dueller. Han hadde neppe spilt fotball om det ikke var for disse. Og han liker de typene som er vondest å møte. Bjørnbak digger eksempelvis Marcus Pedersen, fordi han vet det blir å smelle.

Har en vanvittig høyrefot. Både i form av kraft og presisjon. Fikk ikke se veldig mye til den i 2018-sesongen, men den er der, det vet hele landet.

Han gjør alt for å vinne. I hatkampen borte mot Tromsø i fjor scorte han vinnermålet på corner etter han løsrev seg fra TILs Lasse Nilsen (løsrev seg i form av å rive fyren i bakken).

Etter kampen uttalte han at det helt klart var frispark til Nilsen, men "det drit eg i". "Det gjør ingenting at vi vinner en kontroversiell seier. Og det smaker ekstra godt at det er over Tromsø".

Komiker Erlend Osnes er (også) smått forelsket i Martin Bjørnbak. Han snakker litt om han i podcasten til Heia Fotball. Hør fra 54:45.

Alt i alt, et stort tap for Glimt! Godt kjøp av Molde.

11

Nishy

Komiker Erlend Osnes er (også) smått forelsket i Martin Bjørnbak. Han snakker litt om han i podcasten til Heia Fotball. Hør fra 54:45.

Hahaha, "Stemmen til han Martin Bjørnbak er så grov at det kribler i pungen min når han prater". Fantastisk.

Tusen takk for et veldig godt innlegg!

2

Thpe

Haha, ja veldig artig type :) Anbefaler hele podcasten forsåvidt.

Apropos pung, er denne fin fra samme mann.

2

St14al3x

I Martin Bjørnbak får dere en veldig bra stopper, men en enda bedre fyr. No-nonsense. Ærlig, voksen og direkte ledertype. Også har han en røst og autoritet som får et helt rom til å holde kjeft når han snakker. I tillegg til å være en utrolig hyggelig fyr.

Takk for handelen.

Ser frem til en del syke frispark neste sesong.

1

Lignende temaer

Bilde

Fotball - Premier League

Fotball - Premier League

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

Fotball - Spill

Fotball - Spill

Bilde

Viking FK

Diskusjon om Viking FK

Bilde

Liverpool Football Club

Forum for the true reds - YNWA

Laster...