Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Nå er vi i gang igjen.

Kjør debatt. :-)

Og for å ta med siste innlegg i 2018 tråden fra Labbetuss, "2019 blir helt sinnsykt!",

7
14k kommentarer

Deila

og om ikke Erling Moe endrer på dette vil jeg ha telefonnummeret hans og minne han på dette minst tre ganger hver dag og fire ganger hver natt, helt til en annen straffeskytter er på plass. Å dele ut straffeansvar er ikke veldedighet, det er en potensielt sesongavgjørende avgjørelse. Da sender man sin beste straffeskytter frem til merket.

Det var de verste gjengangerne, men i pausen i går ble jeg litt sjokkert: Erling Moe sto og sa i pauseintervjuet at Molde hadde skapt 4-5 store målsjanser og alt som manglet var å putte ballen i kassa. Jeg tenkte at det var greit han sa dette til TV (på tross av at han fremstår mindre smart og selvsagt ble gjennomskuet av kommentator) dersom han sa noe helt annet i garderoben, men etter den 2. omgangen er jeg neimen ikke sikker:

Var ikke lenge siden du hadde et innlegg med en hyllest til Erling Moe og det ble skrevet at han hadde levert feilfritt. Så fort kan det snu kan man si.

1

Scholestheone

Hva mener du med dette innlegget?

Er det overraskende for deg at jeg kommer med velbegrunnet kritikk mot Moe etter å ha hyllet han for hvordan han har disponert troppen tidligere i sesongen? Henger ikke helt med, men tar gjerne imot svar på om jeg heretter tillates å skrive kun hylll, hyll, hyll, hyll eller kun kritikk, kritikk, kritikk, kritikk, eller om det faktisk ikke er lov å ha to tanker i hodet i løpet av tre dager.

1

Lignende temaer

Bilde

Fotball - Premier League

Fotball - Premier League

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

Fotball - Spill

Fotball - Spill

Bilde

Viking FK

Diskusjon om Viking FK

Bilde

Liverpool Football Club

Forum for the true reds - YNWA

Laster...