Fotball - Norsk

Everenga

Barn på kamp

Tenkte jeg skulle bryte opp klubb- og kamptrådfesten med et spørsmål. De av dere som har med barna på kamp, hvor gamle var de første gangen?

Eldstemann blir 4 og jeg er fristet til å ta ham med mot slutten av sesongen. Han elsker å spille fotball men spørsmålet er selvfølgelig om tålmodigheten vil strekke til å se på i 2x90.

Skjønner at alle barn er ulike men lurte på om noen har noen erfaringer her.

1
6 svar

Tror ikke en fireåring får all verden ut av en fotballkamp for å være ærlig. Jeg ble tatt med i seksårsalderen, men fikk ikke skikkelig lyst å være med før jeg var typ 7-8.

1

Jeg tok med jentungen første gang rett før hun fylte 3 år. Det gikk overraskende bra på en kamp som startet 16.00. Satt stille stort sett hele kampen, men hun hadde mange spørsmål så jeg fikk ikke med meg absolutt alt av kampen. Jeg vil anbefale å vente til barnet blir 5-8 år om begge skal få en best mulig opplevelse.

1

Erfaringsmessig er det kiosken som frister mest de første årene. Men jeg har tatt de med når de har hatt lyst og latt de være hjemme når de ikke har hatt lyst. Og nå er de litt eldre og helfrelst.

Man blir litt stolt første gang de hisser seg opp over en gal offsideavgjørelse. Oppdragelsespoeng 1000.

Ikke bare skjønner de regelen, men de har lidenskap.

2
Laster...