Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Sandefjord vs Start

Komplett Arena

Tidspunkt 19:00

Kanal: Eurosport

Det er duket for toppoppgjør i OBOS, mellom to av lagene som også var tippet i toppen fra starten av. I realiteten så er det godt mulig at kun en av dem kan få direkte opprykksplassen, da Aafk ser ut til å cruise inn til neste års Eliteserie. Hvem av dem det blir, avgjøres kanskje i dag - med seier så har SF en luke på 5 poeng inn mot høstsesongen, mens med tap så har plutselig Start overtaket. En typisk «6-poengskamp», med andre ord.

I kveld blir det også en uvanlig folkefest på Komplett Arena, som (fortjent nok) har fått rykte for å være en av Norges mer stille og kjedelige stadioner. I dag, derimot, så sammenfaller kampen med åpningen av Sandarcupen, som er Norges største helgecup for barn og unge. Det betyr vanligvis flust av ekstra ungdom (og trenere, foreldre osv) med gratisbilletter, og med en toppkamp som denne på menyen er det ikke urealistisk å tenke seg at stadion kan bli tilnærmet full. Dette er også grunnen til at kampen spilles på en fredag.

Når det kommer til lagene, så har de vært omtrent like gode sesongen sett under ett, men Start har vært mer i form i det siste, mens SF gikk på en skrell mot Ham-Kam og bare skrapte til seg 1-0 hjemme mot Tromsdalen. Derfor må jeg gi Start et ørlite favorittstempel her i dag, men i en toppkamp som denne kan nok alt skje. Spesielt med tanke på at SF i år har vært bedre mot antatt god motstand enn mot bunnlagene.

Jeg ser for meg en målrik kamp og god underholdning fra to ballspillende lag i Sandefjords flotte kveldssol. Også for dem som ikke følger lagene, kan dette vise seg å være utmerket oppvarming før Premier League sparkes i gang senere på kvelden. Mitt resultattips: 2-3

1
43 svar

43 svar

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å svare på dette innlegget!

Gå til innlogging

Bohemis

Frustrerende kamp sett med Sandefjord-øyne, straffebommen på slutten og et par andre helt grufulle miss tatt i betraktning. Ikke at Start gjorde seg bort på noen måte, men tror ikke noen hadde synes det var urettferdig om SF vant denne.

Dog vil jeg tro det det må ha vært en underholdende 0-0 for de nøytrale. Helt klart de to mest spillende lagene i OBOS. SF sliter ofte med spillet sitt mot lavtliggende lag, men når lag som Start byr opp til dans så blir det alltid gøy å se på.

Skal bli tett mellom disse to når høsten går mot slutten. 3 poeng her hadde vært meget betryggende i det henseendet. Men håper og tror at SF trekker det lengste strået til slutt allikevel.

2

Danil

Jo

2

Bohemis

Mente selvfølgelig ikke at alle kaller oss det. Men det var jo en her i tråden som gjorde det, dermed min kommentar.

Såklart, hadde vært gøy med litt «rivaleri» om Fram noen gang etablerer seg lenger oppe i systemene igjen. Hadde vært bra for engasjementet i Sandefjord også det.

1

Laberget2

Såklart, hadde vært gøy med litt «rivaleri» om Fram noen gang etablerer seg lenger oppe i systemene igjen. Hadde vært bra for engasjementet i Sandefjord også det.

Det blir en spennende høst. SF har vel best sjanse til å rykke opp, enten direkte eller kvallik. Fram er nå 5 poeng bak direkte opprykksplass. Og skal møre Åsane borte, så kan fort bli 8 poeng bak dem. Spenningen til Fram er nå kvartfinalen i NM, ellers Tingretten og Store Blå:)

1

Bohemis

Forresten, at Larvikfolk kaller oss plastikk er ikke akkurat noe nytt.

En skulle tro at sjalusien hadde vart lenge nok nå til å komme på noe mer kreativt - Sandefjord har jo vært den dominerende fotballbyen i Vestfold i over 20 år.

1

Laberget2

Jeg kaller ikke SF for plastikk. Men ønsker i stedet velkommen etter med Guttane som Fram-patriot.. Ser ikke hvorfor folk fra Larvik, Tønsberg eller Horten skal kalle dere det heller.

1

Kongemannen

Rufo burde tatt den om han var på banen.

1

Lignende temaer

Bilde

Fotball - Premier League

Fotball - Premier League

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

Fotball - Spill

Fotball - Spill

Bilde

Viking FK

Diskusjon om Viking FK

Bilde

Liverpool Football Club

Forum for the true reds - YNWA

Laster...