Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Det ser ut til at Glimt kan gi Molde seriøs kamp om gullet. De har mistet to svært raske og gode spillere, men har fått inn flere gode. De virker å ha klart større bredde i år og klart bedre spiss.

Fredrik Bjørkan kan være en mann for landslaget og bør få en sjanse der. Flere andre er gode

Treneren til Glimt seiler virkelig opp som en spennende mann!

Ellers kan kanskje Brann henge med en stund. Men de to beste lagene virker meget sterke nå

1
16 svar

16 svar

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

MittMFK

Morsomt med alle Eggen henvisningene. Det er mulig han startet en del av disse teoriene men det BG og Molde viser er noe Rosenborg aldri var i nærheten av. Kall det heller Knutsen fotball, æres den som æres skal.

2

norball

Enorm jobb av Knutsen. Bodø Glimt har solgt unna halve stallen og fremstår fortsatt som kanskje det meste solide laget jeg har sett i eliteserien. Sjanse på sjanse rulles opp. Spot on med tanke på å trene inn taktikk, spillerrekruttering, lagledelse.

1

zetta

Enorm jobb av Knutsen.

Får jo nesten litt Eggen-vibber av det han driver med. Der var det også slikt overveldende offensivt spill

Fredrik Bjørkan er soleklar landslagskandidat. Han kunne t o m vært prøvd på midtbanen på landslaget. Gjør vi en sammenligning med Henriksen så er Bjørkan betydelig raskere, like sterk og kanskje like god med ballen. F eks en mann som Selnæs trenger en slik type ved siden av seg. Ødegaard også

1

norball

Får jo nesten litt Eggen-vibber av det han driver med.

Eggen og Klopp er sikkert forbildene

1

HarryH

Håper Brann henger med i toppen og spiller attraktiv fotball. Viktig for Eliteserien.

1

PapaSmurf

Eliteserien er ingen spurt. Det er en maraton. I år kanskje mer enn noengang.

Gullkampen kan vi trekke fram når vi har tidoblet antall runder fra det vi har nå.

Problemet med at media har blitt så tabloid er at folket følger etter og blir mer og mer tabloide de også.

Magnus Wolff Eikrem ble fullstendig rasende i fjor om han hørte noen av lagkameratene nevne ordet gull før det var avgjort. Fokuset må aldri ligge på fasit. Fokuset må ligge på neste kamp.

Ingen lag har spilt seg inn i eller ut av en gullkamp ennå. Men noen har fått en god start, andre ikke. Det er det eneste vi kan si med sikkerhet.

1

Solvgutt1

Eliteserien er ingen spurt. Det er en maraton. I år kanskje mer enn noengang.

Jeg vil si at det i langt større grad er en sprint i år. Det er tett mellom kampene og får man en dårlig start, så er det mye mindre tid å hente seg inn på. Det er viktig å finne flyten med en gang.

1

zetta

Magnus Wolff Eikrem ble fullstendig rasende i fjor om han hørte noen av lagkameratene nevne ordet gull før det var avgjort. Fokuset må aldri ligge på fasit. Fokuset må ligge på neste kamp.

Joda, spillerne må for all del beholde riktig fokus.

Men vi som ser på kan jo spekulere litt. Det er et spørsmål om noen reelt kan utfordre Molde. Når vi ser på Glimt på bakgrunn av i fjor så virker de uhyre sterke i år. For de er gode på mange måter og virker å ha fått skikkelig bredde i tillegg.

Fredrik Bjørkan må få sjansen på landslaget. landslaget trenger også midtbanefolk. Men foreløpig er det vel ingen i es som har riktig den komb av tempo, smidighet og teknikk som trengs der. Alle kandidater mangler foreløpig litt synes jeg.

Brann kan henge med en stund, de har godt med duellkraft, styrke, vekt og fart i norsk målestokk i stallen. Men de spiller mye mer forsiktig fotball enn Molde og Glimt.

Så kan man stille et spørsmål om hvor gode KBK er. Jeg kjenner for lite til spillerne der. Det virker som om motstanderne aldri lærer at de virkelig må ta krigen mot KBK. Det må være press på ballfører! Ikke apati og venteleken.

FKH og RBK får forsterkninger etterhvert og kan bli mye bedre. Midtbanen er et spørsmål ved FKH, trener ved RBK

Generelt må man spørre hvorfor det skal være så vanskelig med tempo, fart og kraft på midtbane? Det må flere forseringer derfra. Rom foran en spiller må være som en magnet. Ballfører må automatisk sprinte i dette rommet. Har spillere angst for å løpe fremover med ball?

1

Forestspirit

Rosenborg borte har skapt to tap i treningskamper i år. Vi må møte opp til hver kamp mentalt. Ingenting kommer gratis, særlig ikke i slike kamper.

1

Lignende temaer

Bilde

Fotball - Premier League

Fotball - Premier League

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

Fotball - Spill

Fotball - Spill

Bilde

Viking FK

Diskusjon om Viking FK

Bilde

Liverpool Football Club

Forum for the true reds - YNWA

Laster...